yok cnm sen niye kötü bişey diyesin tahmn yürütüyon sadece
kontess yaa snn saclarına bayılıorum durup durup resimlerine bakıorm ozellıklede 1. sayfada paylaştığın 2.resimm ohaoldumsmile maşşallaaah nazar değmesn inşallah boshayallersmile bu arada ben seni arkds olarak ekledm ama kabul etmednn akannehir
şuan bulundgm yerde eczanee yok önümzdeki bikç gunm içndee alamam bemıksıı.bmks olmadan işle yarar mı bu küürr kontess?bır de hergun yapsak zarar verır mı?
saolasın kuşşummopuyorumnanaktan eed ya değmesin nazareyvahedigeldismile
ekliyim hemen seni.
kizlar bisey sorucam..
ben bu aralar 2nci gebelik düsünüyorum..
acaba zarari olurmu ki bu kürün.
simdi burdaki doktor alman.. nasi anlaticam ona bemiksi fln..
acaba bu konuyla ilgili birileri var mi aranizda?
saçın kuruluğundan kurtulmak için gliserinli kürü neden uygulamıyorsun?
bebe yağı 9 tl
gliserin 5 tl desek
çok çok daha uyguna geliyor
üstelik de doğal
sevgili kkontes bu kürü ben denedim hiç memnun kalmadım,saçlarımı sertleştirdi,uçlarını daha da çatallaştırdı,uçları kupkuru oldu ve çatır çatır kırılıyor,keşke kullanmasaydım rezil etti saçlarımın uçlarını,kullanmadan önce bu kadar sorunlu değildi saç uçlarım,allahtan bıraktım gliss in saç spreyini kullanıyorum da uçları düzeldi,ben kesinlikle tavsiye etmem sana nasıl iyi geldi anlamadım doğrusubilmiyorumkismile
sinamekiden mi bahsediyorsun gliserinden mi anlamadım canım ama tek tük bi kaç kişide olmuş seninki gibi problemler. bünye meselesi demek ki. benim saçlarımı acayip yumuşattı mesela. 1 ayda 3 cm uzama da cabası kaydirigubbakcemile5
canım gliserinden bahsediyorum ben,sinamekiyi de kullandım bir süre,saç uzaması için şu an entele kullanıyorum daha faydası oluyo,benim saçlarım 2 ay önce omuzlarımın hemen altında kesilmişti kuaför tarafından şimdi belime gelmesine bir karış kaldı,ben ölçmedim kaç cm uzadıgını ama,görenler kaynak yaptırdım sanıyorlar saçlarım gürleşti de entele sayesinde ve 1,5 ayda,1.5 aydır düzenli entele kullanıyorum,saç uçları için gliss sprey kullanıyorum ve sonuclardan cok memnunum,dünde maya maskesi o da hoşuma gitti,bundan sonra rutin saç bakımımda maya da yerini aldıbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?