Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saolasın kuşşummopuyorumnanaktan eed ya değmesin nazareyvahedigeldismile
ekliyim hemen seni.

uzun bi aradan sonra tekrar bugün başladım küre küürüm kafamda beklemedeyimzemuszemus

kizlar bisey sorucam..
ben bu aralar 2nci gebelik düsünüyorum..
acaba zarari olurmu ki bu kürün.

simdi burdaki doktor alman.. nasi anlaticam ona bemiksi fln..
acaba bu konuyla ilgili birileri var mi aranizda?

kizlar bisey sorucam..
ben bu aralar 2nci gebelik düsünüyorum..
acaba zarari olurmu ki bu kürün.

simdi burdaki doktor alman.. nasi anlaticam ona bemiksi fln..
acaba bu konuyla ilgili birileri var mi aranizda?

aSkiTo ' cum ben senin için araştırdım, ilacın prospektüs bilgilerinde uyarılar kısmında şöyle bir şey yazıyor

B1 vitamini, parenteral olarak uygulandığı zaman, aşırı duyarlı kişilerde anafilaktik reaksiyonlara neden olabilir. Bu tür hastalarda B1 vitamini ağızdan verilmelidir. İdrara geçen B2 vitamini idrarın koyu sarı bir renk almasına yol açar. B6 vitamini, levodopanın toksik ve terapötik etkilerini antagonize ettiğinden, birlikte kullanılmamalıdır. Gebelikte yüksek dozlarda kullanımının yeni doğanlarda piridoksin-bağımlı nöbetlerden sorumlu olabileceği bildirilmektedir. Pridoksinin laktasyonu inhibe ettiği bilindiğinden emziren kadınlarda kullanılmamalıdır. Pernisiyöz anemisi olan veya vejeteryan annelerin çocuklarında vitamin B12 eksikliği bildirilmiştir. B12 vitamini plasentayı geçer.

bence sen kullanma bemiksi, her ne kadar bu uyarılar enjektörle uygulama için olsa da .

Eğer orada varsa, doktoruna evigen i ya da bepanthene i danışabilirsin. onların da saç uzatmaya etkisi var sonuçta

ufunkitos cok tesekkür ederim canim..
ama sac derisine sürülen bisey bu kadar etkili olurmu ki yha :uhm:

ben hamileyke doktoruma danisip sacimi boyamistim..

aman ne bilim yha.. üzüldüm simdi (

şeker annem, hamile bir kaç bayan doktoruna danışıp kullanmıştı bu kürü
ama tabiki de herkesin bünyesi ws farklıdır ya da ne bileyim özel bir durum olur olumsuz etki eder aman aman diyeyim boşver saçı başı,bebiş daha önemli =)
doktoruna bi anlatmaya çalış durumu,anlamassa da kullanma derim ben.

zaten hamilelikte uzun saçı nabacaksın

kızlar birşey soracağım bal koyuyorsunuz ya şampuana o ne işe yarıyor birde ne kadar konuyor konulara bakmıştım ama anlamamıştım hiç

sarımsaklı şampuanı nerden bulacaz ne güzel ya saçlar uzamış inşallah bizim de böyle saçımız uzar:) sinemaki otu olmasa başka bişey olursa olurmu kızlar turp desemde zamanı değil daha daha yaz bu zamanda yok ki:)acaba satılan ürünler varmı uzaması içini bide saçımdaki boya saçımdan asıl çıkar kızlar ya deli oldum hiç güzel olmamış eski doğal rengime geçmek istyorum artık bir türlü gitmyor başımdan((

saçın kuruluğundan kurtulmak için gliserinli kürü neden uygulamıyorsun?
bebe yağı 9 tl
gliserin 5 tl desek
çok çok daha uyguna geliyor
üstelik de doğal

sevgili kkontes bu kürü ben denedim hiç memnun kalmadım,saçlarımı sertleştirdi,uçlarını daha da çatallaştırdı,uçları kupkuru oldu ve çatır çatır kırılıyor,keşke kullanmasaydım rezil etti saçlarımın uçlarını,kullanmadan önce bu kadar sorunlu değildi saç uçlarım,allahtan bıraktım gliss in saç spreyini kullanıyorum da uçları düzeldi,ben kesinlikle tavsiye etmem sana nasıl iyi geldi anlamadım doğrusubilmiyorumkismile

sinamekiden mi bahsediyorsun gliserinden mi anlamadım canım ama tek tük bi kaç kişide olmuş seninki gibi problemler. bünye meselesi demek ki. benim saçlarımı acayip yumuşattı mesela. 1 ayda 3 cm uzama da cabası kaydirigubbakcemile5

aSkiTo bence doktora durumu bir anlat olmadı sen. ben de saç derisine sürülen bir şeyin zararı olmayacağı kanısındayım ama öneremem de bebeğe bir şey olmasın sonra

canım gliserinden bahsediyorum ben,sinamekiyi de kullandım bir süre,saç uzaması için şu an entele kullanıyorum daha faydası oluyo,benim saçlarım 2 ay önce omuzlarımın hemen altında kesilmişti kuaför tarafından şimdi belime gelmesine bir karış kaldı,ben ölçmedim kaç cm uzadıgını ama,görenler kaynak yaptırdım sanıyorlar saçlarım gürleşti de entele sayesinde ve 1,5 ayda,1.5 aydır düzenli entele kullanıyorum,saç uçları için gliss sprey kullanıyorum ve sonuclardan cok memnunum,dünde maya maskesi o da hoşuma gitti,bundan sonra rutin saç bakımımda maya da yerini aldıbayanssulusmile

canım enteleyi nasıl kullanıyorsun kısaca bir tarif verebilir misin? zehirli bi otmuş diye duymuştum ben bi de, zararını gördün mü hiç?
benim de bu hafta beşinci sinameki kürüm olucak, bir kutu bemiksin sonuncusu yani, senin tarifini de bir deneyeyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…