Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

mAvi sumu.?bilmiyorumkismile
İlk kez duydum cnm nasıl bişey o.?

canım selective ve sarıkız markaları var..bana kozmetikci dax die bi marka verdi..ingiltereden mi ne geliyo etiketinde öyle yazıyo...ama ne kullanırsan kullan saça ısı her zaman zarar veriyo..mümkün olduğunca az ısı kullan..bide dove ısıya karşı önermişlerdi..bide bu mavi suyu toptan kuaför malzemsi satan yerlreden uygun fiyata alabilirsin..istanbul eminönünde uygunmuş mesela..

Ben dove ısıdan koruyucu sprey aldım hoşuma gtti kokusu falan çok güzel :) sende bi arastrma yap al ıstersen. Öneririm yani bn bkez kullandm bse anlamadm dha :)

Cnm zaten bende arada bir düzleştitriyorum sadece ama saçlarım ince telli olduğu için çok çebuk yıpranıyor.eminönü karşıda kalıyor bana göre buralarda kozmetikcilerde bulamazsam dove alırım.

Ben dove ısıdan koruyucu sprey aldım hoşuma gtti kokusu falan çok güzel :) sende bi arastrma yap al ıstersen. Öneririm yani bn bkez kullandm bse anlamadm dha :)

Cnm fiyatı ne kadar.?

:lepi::lepi:

4.95 cnm Bimde gördüm fiyatına bıle bakmadan aldım eve gelince fişte gördüm fyatı

kızlar doro nerde ..? kapsama alını dışımda yazıyo o ne demek ..? ve bazı arkadaşlar ceza alıcak demiş neden ki ..? anlamadım da biraz bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…