Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım benim zehirli diyorlar ama benim aldığım aktar zehirli değil o bir dedikodu dedi,kendisi de 1 yıldır kullanıyormuş benim saçlarım seyrekti çoğalsın diye yaptım dedi maşallah saçları fışkırıyodu:)))aktarın bana verdiği tarifle uyguladım tarifi yazayım:
malzemeler:1 lt elma sirkesi,10gr entele,1 şişe çam terebentin,1 kutu bemiks ampul
yapılışı:1lt elma sirkesinde 10 gr enteleyi kaynatıyoruz,kaynadıktan sonra 10 dk daha dursun ocakta,sonra ocaktan alıyoruz,soguduktan sonra süzüyoruz,içine 1 şişe çam terebentin,1 kutu bemiks ampulun hepsini kırıyoruz.fısfıslı bir şişeye koyuyoruz.tabi bayagı çok oluyor eğer hepsi şişeye hepsi sıgmazsa kalanı cam bir kavanozda sakla canım.ilk hafta her gün,ikinci hafta iki günde bir üçüncü hafta haftada iki defa uyguluyorsun.uygularken eldiven kullanmanı tavsiye ederim,uygulama aşaması ise şöyle;fısfıslı şişeyle diplerine doğru fıslatıyorsun ıslanacak şekilde ama su gibi de akmasın:)) iyice masaj yaparak yedir,sonra uçlara da yedir azcık,sürme işlemi bittikten sonra streç filmle sar iyice hava almasın en az yaarım saat en çok 4 saat beklet,sonra rutin yıkama işlemini gerçekleştir.ben 1.5 aydır kullanıyorum hç bir zararını görmedim,yanlışlıkla gözüme de kaçtı bol suyla yıkadım bişi olmadı,yine de göze kaçırmamak lazım hiç bişi,ama genel olarak şunu söylebilirim ben zararını değil çok faydasını gördüm,saçlarım uzamakla kalmadı,çok sağlıklı görünüyor ve pırıl pırıl parlıyor,ilk uygulamada fark edeceksin ztn parıltıyı ve sağlık kazandığını,annem bile haftada iki gün yanıma gelip bana yap şu sihirli iksirden pek iyi geldi saçlarıma diyorzemuszemus ben memnun kaldım herkese de tavsiye ederim.

Kızlaaar bşe sorucam yaa Kadınlar kulubünde böle tırnak veya tırnak kırılmaları gbi bi topik varmı yaa bilen yardm edeblrmi ltfnn :a015:

bende dün sabah 2.kürümü yaptım sinamekide
birde bir arkadas sampuana konulan balın faydasını sormus
bende merak ediyorum sampuana konulan balın ne faydası var kızlar
hihihi el ve ayak bakımına bi bak istersen tırnak için

çok sağol canım ya tarif için, uzun uzun yazmışsın üşenmeyip ellerine sağlık teşekkür ederim
ben de haftaya entele alıp deneyeyim bakalım, gerçi sinameki de iyiydi dediğim gibi 3 cm uzattı saçımı 25 gün gibi bir sürede ama sen saçım nerdeyse belime gelicek diyorsun e her şeyi sürüyoruz kafamıza bari bunu da deneyelim eheh
karışımın içine bir çay kaşığı da sinameki atsam n'olur ki acaba ya? ay çok abarttım galiba.
ama çok özledim eski saçlarımı. işte bir anlık hevesle kestirip sonra pişman oluyoruz ne güzel belime kadar dümdüz saçlarım vardı belamı aradım ben de mafoldumben

saç kuruyken uyguladıysan gliserini sululaştırman gerekiyor
eğer saç nemliyse saf gliserin kullanmalısın

kuru saça saf gliserin sürdüysen saçın nemini almıştır ve bahsettiğin durum ortaya çıkmıştır

kendin yapıcaksın =)
sinamekiyi niye beğenmedin ?

canım sen yazmaya üşenmemişsin ben okumaya üşendim :kedi: ay uykumu alayım okuyacam...
kontesin dediği gibi glisrini az suyla mı kullandın yoksa..saç uçlarına susam yağıda öneriyorlar bence dene...zeytinyağı da olabilir..

canım ya sen nasıl verdiysen tarifi aynen uyguladım inan aktarsan bitkisel gliserin diye aldım hem de,neden öyle oldu anlamadımbilmiyorumkismile bana yaramadı,

canım benim saç uçları için gliss in spreyi iyi geldi,onu kullanıyorum şimdi,saol yine de ilgilenip önerilerde bulunduğun için canımopuyorumnanaktan

ne demek cnm...ben uçlarına susam yağı ile badem yağıda sürüyordum kürü yaptığım zamanlar..bide kürün içine bepanthene ve evigen de katıyodumm..saçlarım çıkmaya başladı çok mutlu oluyorum ben :))

Kürü bepanthene'le 3 kez yaptım pek bi fark göremedim Şimdi bemiks aldım ben de bi sorum olcak: hem bemiks hem bepanthene eklesem çok mu abartmış olurum?

oh oh misszemuszemus inş saçların uzun,gür ve sağlık dolu olur canım benimopuyorumnanaktan

canım ya sen nasıl verdiysen tarifi aynen uyguladım inan aktarsan bitkisel gliserin diye aldım hem de,neden öyle oldu anlamadımbilmiyorumkismile bana yaramadı,

gliserin yağı diye alıyorum ben.badem yağı gibi minik bir şişede alıyorum
yağ oluyor yani bu gliserin.
bitkisel gliserin ne oliy ki,başka şey mi acepbilmiyorumkismile

dün akşam yaptım bakımımı annem kürün beynimin içine gelcek şekilde mıncıkladı kafamı sonra iyice emişsin diye taradı saçlarım çok dökülüyordu bir hafta kadar nereye baksam saç kılı benneyaptımki 2 saat gibi bekledim saçlarımı daha yıkamadığma ve kürün saçlarımın uçlarına değmemesine rağmen uçları yumuşacıktı sonra zeytinyağlı sabunla yıkadım malum sabun sert yapıyo saç kremiyle yumuşatıverdim zemuszemus sonra hayatımda hiç yapmıcağım bişey yaptım yatmadan önce yumurtayı kırdım bardağa lüp diye içtim herşey saçlarım ve kilom için aklinialirimsmile sabah kalktım bi baktım saçlarım lüle lüle ki salınık bıraktığım halde kendi kendilerine bi iş becermiş saçlarım ama hala bemiks kokuyorum bilmiyorumkismile neyse dayancaz artık sarımsaklı şampuanın kokusuna dayanan buna da dayanır :jeyyar: okulun başlamasına nerdeyse 1 ay var ozamana kadar yapıcam sonra biraz ara verir yine başlarım saçlarım zaten kısa değil katlılar sevmiyorum artık üstü katlı altı pırasa teşekkürler kontes :içelim:

[kkontess
cnm ben bu sinamekili kürü yapıcamda evde çörek otuyağı var acaba illa badem yağımı olması lazım bunu öğrenmek istemiştim herşeyi aldım sinameki bemiks ampül tek sadece o kaldı acaba ille badem yağmı lazım yerimsenibena.s.

ya kızlar bide bu mayalı sütü çok öneriyolar ben bunuda ikisini birden yapsam acaba olurmu daha iyi beslenmesi adına şurda sözlümün gelmesine 5 gün kaldı saçlarım accık yumaşasın kendine gelsin tabi bide uzasın dye ne gerekirse yapıcam inş. olur yaa çok ümitliyim bu sefer kontesin saçları çok etkildi ve inandırdı beni:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…