Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nedenini bilmiyorum ama 'kapsama alanı dışında' yazıyorsa ceza almış demektir

ceza derken nasıl yani site tarafındNmı..? sitenin ceza verdiğinide bilmiyodum yha şaşırdım :S pekii neden alınır bu cezalar bn pek bişi bilmiyorum da..

ceza derken nasıl yani site tarafındNmı..? sitenin ceza verdiğinide bilmiyodum yha şaşırdım :S pekii neden alınır bu cezalar bn pek bişi bilmiyorum da..

sitenin kurallarına uymazsak site yöneticisi olan kazen abi bizi siteden uzaklaştırma cezası veriyor.
mesela foto ekleyip silmek yasak
eklenen fotolar sitede kalmalı
silcekseniz eklemeyin,gibi...

bilmiyorum
geldiğinde sorarız =)

kontess yaa snn saclarına bayılıorum durup durup resimlerine bakıorm ozellıklede 1. sayfada paylaştığın 2.resimm ohaoldumsmile maşşallaaah nazar değmesn inşallah boshayallersmile bu arada ben seni arkds olarak ekledm ama kabul etmednn akannehir

şuan bulundgm yerde eczanee yok önümzdeki bikç gunm içndee alamam bemıksıı.bmks olmadan işle yarar mı bu küürr kontess?bır de hergun yapsak zarar verır mı?

sitenin kurallarına uymazsak site yöneticisi olan kazen abi bizi siteden uzaklaştırma cezası veriyor.
mesela foto ekleyip silmek yasak
eklenen fotolar sitede kalmalı
silcekseniz eklemeyin,gibi...

ya kızlar doro bize saçlarındaki uzamayı göstermek için foto eklemişti ama sonra tekrar kaldırdı..ama resmi göremeyenler tekrar koymasını istedi oda böyle bi kaç kere koyup kaldırdı.. bu olabilir belki.. ya ben üzüldüm şimdi yasak olduğunu bilmiyodum bize göstermek için koyuyodu oda boşuna ceza aldı o zamn çok üzüldüm yha.. belki oda bilmiyomuşturr..

onu bnde bilmiyorum.. hatta sitenin ceza verdiğinide bilmiyodum ama kontes siteden resim kaldırmak falan yasak olduğunu söleyince aklıma ilk o geldi bnimde

yok cnm öle bişi olmaz sn bi iki sayfa yukarı oku kontess siteden resim yükleyip kaldırmak cezaya girer ddi e doro da geçen yaptı bize saçlarındaki uzamayı göstermek için oda o yüzden almıştır belki ceza aldıysa tabi önemli bişi değildir bilmiyomuştur oda bence..

ya bu arda kötü niyetle bişi söylemiyorum hiç bi şekilde yalnış falan anlaşılmam umarım sadece aklıma geleni paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…