Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bana cevap yok mu kızlar?

slm millet naber..sıcaklardan mı ilaçlardan mı bilemem...bugün kötüydüm..hastanede bi serum verdiler..evde dinlendim bugün..
canım ben küre bemiks6bepanthene+evigen kattım..sonuç?
bağlantılı mı bilmiyorum ama yeni saçlarım çıkıyo yeniden :) bi ara çok anlatmıştım..kara üzüm çekirdğei tozu yiyiordum...o da etkili oldu ama epeydir pek yemedim..kürü bu şekilde denedim..alnımın yan tarafında saç yok gibiydi küççüüücük küççücük saçlarım çıkmaya başladı..daha bikaç cm lik.. :)) hihoyyyt saç içerlerinde de var elbette..forumda bunu aratabilrsin...şampuana katıp kullananlar var..annemin şampuanına kırdım birer tüp ..dökülmesini azaltmış saçlarının opuyorumnanaktan

Öncelikle geçmiş olsun, sağol cnm cevap için. Dedim acaba çok ağır kaçar mı ama demek ki kaçmıyormuş. yerimseniben

dorocum özel msj yollıyamadım sana arkadaş olarak eklermisin seni ben seni ekliyemedim profilindede görmedim?:S

arkadaş listemde olmadığın için görememişsin, varsın sanıyordum, ekledim şimdi görebilirsin yerimseniben

teşekkür ederim evet baya uzadı ama ıslak olduğu için bakımlı görünüyor :) kuruyken bu kadar iyi değil düzleştiriciden dolayı incelmiş ve yıpranmış, zeytinyağlı bakım ile kendine getirmeye çalışıyorum

benimde düzleştirici ve maşadan dolayı çok yıprandı saçlarım ara vermiştim bakımlara şimdi tekrar başladım sinamekiye zeytinyağıda yapıyorum ama artık içine yumurta koyup 1 saat kadar bekletip yapıyorum biraz kendine geldi saçlarım ama dökülmesi durmuyor bi türlü dökülmemesi için napmalıyım?

saçlarını mutlaka arındır kille dipleri nefes alsın gözenekler temizleniyo yağlanmasıda gider diplerde o zaman daha yavaşlar .
bide otacının saç bakım yağı var dökülmeler için onu tavsiye ederim bana ii gelio kaydirigubbakcemile5

benim de biraz kendine geldi ama ben doğal kullanmak istiyorum hiç ısı işlemi görmeden :)
günde 100 tel dökülme normaldir, 100den fazla gibi mi?

kili saçımamı sürüyüm yani ilk kez duydum canım faydası oluyormu sen denedinmi?

benim de biraz kendine geldi ama ben doğal kullanmak istiyorum hiç ısı işlemi görmeden :)
günde 100 tel dökülme normaldir, 100den fazla gibi mi?

bende öyle istiyorum canım olabildiğince maşa ve düzleştirciden uzak durmaya çalışıyorum ama yine dayanamıyorum=(( yok canım 100 teli geçmiyodur ama bu bile çok geliyo bana

kili saçımamı sürüyüm yani ilk kez duydum canım faydası oluyormu sen denedinmi?

canım kil arındıryo saçı ben killi saç maskeleri var ondan bahsediyorum dökülmenin bi kısmı ondan oluyo ben kullandım memnun kaldm. şimdide otacının saç bakım yağını kullanıyorum oda çok güzel

tamam canım deniyim onuda aktarlarda vardır sanırım o bahsettiğin maskelerden dimi? canım karma içinde bi çok yağ olan bakım yağı kullanmıştım bende biara ama sanki daha çok döküo gibi gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…