Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Canım bende birsey sorucam bu 10 gr entele ne kadar süre gidiyor .. ?birde badem yağı gibi yağlarda ekleyebilirmiyiz ?? maLum çabuk uzasın istiyoruzz Bu yoLa baş koyduk zemuszemus

özel günlerden biri bugün müymüş?
ağustos ayında hiç bakım yapamadım ben
bemiksim yoktu
eğer bugün özel günse hemen yapıcam
ve bundan sonraki özel günleri de yazar mısınız bana ? plss

bugün bende sinamekimi yaptım zemuszemus fakat badem yağına artıdan susam fındık ve zeytinyağıda ekledim.daha iyi olucak gibime gelio.birde uzun süredir bakım yapmamıştım saçlarım bi kendine gelsin dedim o yağlarıda ekledim zemuszemus birde dün zeytinyağımı yaptıktan sonra şaçımı yağdan arındırdımçsonra saç kremime zinco diye bi hap var çinko içeriyor o kapsülü açtım saç kremime döktüm saçlarım o kadar pürüzsüz oldu ki.saç uzatmada çinkonun etkisi zaten baya var.o yüzden artık saç kremimi uygularken bir kapsül açıcam yerimseniben

sinamekimi yaptımm
kafama da büyük bir fular bağladım fiyonklu şekilde
koştum plaja
ne aktı ne koktu
özellikle kuzenime koklattım,deneme amaçlı
fındık ceviz gibi bi şey kokuyo kızz ne güsel şey bu dedi :icecream:
kafam sarılı yüzdüm deniz yatağımlan ohhh mis

hayatım bitanemmmm topiğin yegana amacı bemiks li kür ile saç uzatmak zatenn
hiç mi okumadın bu topik neyle ilgilidir diyeemafoldumben

evet cnm senin saçları görünce zaten bu işe başlıyayım dedim hani sinamekili tarife .
ama bemiksi direkt saçlara sıkıcanı anladım orda da ondan sordum acaba farklı bişeymi dyea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…