tamam canım deniyim onuda aktarlarda vardır sanırım o bahsettiğin maskelerden dimi? canım karma içinde bi çok yağ olan bakım yağı kullanmıştım bende biara ama sanki daha çok döküo gibi gelmişti bana
bu cam terebentin yağını nası ayrı kullancaz hani diyosunuz ya şampuana atmayın saç diplerini tahriş eder diye işte nası ayrı kullancaz anlatabilirmisiniz? Bide saçlarım kalın telli bunu kullanıpta saçlarımın keçe gibi olmasından yıpranmasından korkuyorum saçlarımın çabuk uzaması için kullancm bu yağı
bende öyle istiyorum canım olabildiğince maşa ve düzleştirciden uzak durmaya çalışıyorum ama yine dayanamıyorum=(( yok canım 100 teli geçmiyodur ama bu bile çok geliyo bana
100 teli geçmiyor gibiyse çok takma kafaya canım
sen kafana taktıkça gözünde büyür stres olursun daha çok dökülür
her saç telinin bir ömrü varmış, yaşı dolan sağlam da olsa dökülürmüş yerine yenileri çıkarmış
sevgilim için doktora gitmiştik de aynen böyle dedi, üzülme yani
ya kimse cvp vermiyo eyvahedigeldismile
evet öle ypıorsun.
evt cnm süzüyoruz soğuduktan sonra diğer malzemeleri koyuuyoruz
evt çay gibi
200 ml şampuana 15/20 damla arası çamterabetin yağı kat ben kullanmıştım çok memnun kaldım hatta.benim saçlarımda kalın telli hiç bişey yapmadı aksine besliyo:lepi:
bu seferlik biraz az olmuştu ama neyse idare ettimzaten normal ölçü yarım çay bardağı.istersen yağ su oranını arttır ama yetiyo zaten..
Bana yarım çay bardağı yetiyor, fısfıslı şişeye koyuyorum ve sadece diplerine sıkıyorum. Tüm saça sıkmaya gerek yok bence
bende uçlarına kendi otacı bakım yağımdan sürdüm bakalım inş. iyi sonuçları elde ederiz hep beraber ark.diplere sürüyorum bende yetiyo...uçlara eksik klaırsa badem ve susam yağı sürüyorum ekstradan..
şampuanlıyorsun tatlım normal değişen bişey yoka.s.diplere sürüyozmu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?