Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu cam terebentin yağını nası ayrı kullancaz hani diyosunuz ya şampuana atmayın saç diplerini tahriş eder diye işte nası ayrı kullancaz anlatabilirmisiniz? Bide saçlarım kalın telli bunu kullanıpta saçlarımın keçe gibi olmasından yıpranmasından korkuyorum saçlarımın çabuk uzaması için kullancm bu yağı

tatlım o böle büyük alışveriş merkezlerinde satlır saç bakım maskeleri.
ben otacınınkinden memnunndum walla bence sende dene dökülmeyi durduruyoa.s.

200 ml şampuana 15/20 damla arası çamterabetin yağı kat ben kullanmıştım çok memnun kaldım hatta.benim saçlarımda kalın telli hiç bişey yapmadı aksine besliyo:lepi:

bende öyle istiyorum canım olabildiğince maşa ve düzleştirciden uzak durmaya çalışıyorum ama yine dayanamıyorum=(( yok canım 100 teli geçmiyodur ama bu bile çok geliyo bana

100 teli geçmiyor gibiyse çok takma kafaya canım
sen kafana taktıkça gözünde büyür stres olursun daha çok dökülür
her saç telinin bir ömrü varmış, yaşı dolan sağlam da olsa dökülürmüş yerine yenileri çıkarmış
sevgilim için doktora gitmiştik de aynen böyle dedi, üzülme yani

biliyorum aslında ama nebiliyim bana yinede çok dökülüyomuş gibi geliyor ben kafayı yicem bu saç konusunda sanırım bu aralar saçlarıma takmış durumdayımmafoldumben

ya kızalar çok saçma biliyorum ama bişey sorcam bu sinamekili maskeyi yaparken bitkiyi kaynatıp süzüyoruz içine öle diğer malzemeleri koyup saça sürüyoruz dimi.yani yapraklarını ayırıyoruz

Bana yarım çay bardağı yetiyor, fısfıslı şişeye koyuyorum ve sadece diplerine sıkıyorum. Tüm saça sıkmaya gerek yok bence

zaten normal ölçü yarım çay bardağı.istersen yağ su oranını arttır ama yetiyo zaten..
bu seferlik biraz az olmuştu ama neyse idare ettim
Bana yarım çay bardağı yetiyor, fısfıslı şişeye koyuyorum ve sadece diplerine sıkıyorum. Tüm saça sıkmaya gerek yok bence

oda güzel sprey yani bende edineyim daha pratik olur
diplere sürüyorum bende yetiyo...uçlara eksik klaırsa badem ve susam yağı sürüyorum ekstradan..
bende uçlarına kendi otacı bakım yağımdan sürdüm bakalım inş. iyi sonuçları elde ederiz hep beraber ark.
diplere sürüyozmu peki?
şampuanlıyorsun tatlım normal değişen bişey yoka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…