Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

cnm bnde dün aldım mazemelerimi bugün basladım suann sacımda 1 haftada 1 cm den fazla uzama olblrmi acba haftada 2 kere uygulasam kürü?

Kızlarrr çamterebentin kullananlar bana yardımcı olablirmi 750 ml şampuana ne kdr koyayım badem yağım yok susam yağım var onu koysam olurmu aldım şimdi bunları burasıyla ilgisi yok ama sormak istedim acil gerekli

vala cnm ben bir kapak koydum ama bnmki biraz daha azdı şampuanım sen iki kapak koy.. susam yağıda olur oda saç için yararlı sonuçta onuda koyabilirsin. Ne için kullanıcaksn çam terebentini bn uzama için kullandım ama hiç bi faydası olmadı dökülmesi için kullananlar var işe yaradıklarını söylüyorlar..

valla bnde aynı etki için kullanmıştım ama pek işe yaramadı. çam terebentin saçlarda kuruma yaptığı için yağlanmayı önlüyomuş ama bnm işime yaramadı belki sana yarar.. her yıkamada kullanabilirsin bi sakıncası yok ama dikkat sadece çam terebentini yalnız başına saç diplerine sürme çok fazla yakarmış (!) dikkatlı ol yani..

Cilt tipin yağlımı senin

ya aslında yüzüm pek yağlı sayılmaz hatta hiç de değil desem yeridir fakat saçlarım aşırı derece yağlı :'( mafoldumben

Hmm her gece yüzünü özellikle yatmadan önce dovenin sabunlarıyla falan yıka istersen.. yağlı ciltlerde sivilcede çok olur yani karışmıyım de sivilce oluyosa eğer bu şekilde önleyebilirsin dicektim :))

yok tatlım ne karışması yzmde sivilce varda ben yağlanmayı biraz kontrol altına aldım dove kurutuyo cildimi protex kullanıyorum ben kurutmuyo iyi temzlio ferahlatıyo sabah akşamda değil kdimi rahatsız hissettiğim an gidip yıkıyoorum kil maskeside baya iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…