gçen gün 5. uygulamamı yaptım ama uyumuşum sabah yıkayabildim ama çok fazla saçım döküldü yaa
ben sinamekiye başlamadan foto çekmiştim
7 kere yaptım yine foto çektim
2-3 cm kesmeme rağmen 3 cm uzamış 7 haftanın sonunda zemuszemus
bu kürü uygulamadaki en doğru zaman dilimi nedir tatlım ya.. Uygulayan biri olarak ve etkisini de görmüşsün.. Hafta 1 mi 2 mi ?
haftada 1 iyidir
ama bi topik var haberin var mı bilmiyorum, bi arkadaş bakım için verimli günleri paylaşıyo?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
işte burda.arkadaş saç bakımı için verimli günleri topiğin ilk mesajında güncelleyerek veriyor sürekli.
o günlerde bakım boyama kesim yaparsan daha olumlu sonuç alıyorsun yerimseniben
bişey sorucam 3 ay boyunca sureklı olarak kuaforun verdiği formülü mü uyguladın?
23-24ünde ne bakımı yapmayı düşünüyorsunuz kızlarbilmiyorumkismile
ben bu ay neredeyse hiç bişey yaptım, iyice saldım sıcaktan falan filan..
canım benim zehirli diyorlar ama benim aldığım aktar zehirli değil o bir dedikodu dedi,kendisi de 1 yıldır kullanıyormuş benim saçlarım seyrekti çoğalsın diye yaptım dedi maşallah saçları fışkırıyodu:)))aktarın bana verdiği tarifle uyguladım tarifi yazayım:
malzemeler:1 lt elma sirkesi,10gr entele,1 şişe çam terebentin,1 kutu bemiks ampul
yapılışı:1lt elma sirkesinde 10 gr enteleyi kaynatıyoruz,kaynadıktan sonra 10 dk daha dursun ocakta,sonra ocaktan alıyoruz,soguduktan sonra süzüyoruz,içine 1 şişe çam terebentin,1 kutu bemiks ampulun hepsini kırıyoruz.fısfıslı bir şişeye koyuyoruz.tabi bayagı çok oluyor eğer hepsi şişeye hepsi sıgmazsa kalanı cam bir kavanozda sakla canım.ilk hafta her gün,ikinci hafta iki günde bir üçüncü hafta haftada iki defa uyguluyorsun.uygularken eldiven kullanmanı tavsiye ederim,uygulama aşaması ise şöyle;fısfıslı şişeyle diplerine doğru fıslatıyorsun ıslanacak şekilde ama su gibi de akmasın:)) iyice masaj yaparak yedir,sonra uçlara da yedir azcık,sürme işlemi bittikten sonra streç filmle sar iyice hava almasın en az yaarım saat en çok 4 saat beklet,sonra rutin yıkama işlemini gerçekleştir.ben 1.5 aydır kullanıyorum hç bir zararını görmedim,yanlışlıkla gözüme de kaçtı bol suyla yıkadım bişi olmadı,yine de göze kaçırmamak lazım hiç bişi,ama genel olarak şunu söylebilirim ben zararını değil çok faydasını gördüm,saçlarım uzamakla kalmadı,çok sağlıklı görünüyor ve pırıl pırıl parlıyor,ilk uygulamada fark edeceksin ztn parıltıyı ve sağlık kazandığını,annem bile haftada iki gün yanıma gelip bana yap şu sihirli iksirden pek iyi geldi saçlarıma diyorzemuszemus ben memnun kaldım herkese de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?