arkadaslar lutfen cevap verin..
ben sinamekiyi kaynattim iliyinca bir ampul bemiks ve bir kasik badem yagi kattim..
iyi hosta sinamekinin YAPRAKLARIYLAMI kafa diplerine surecez cok civik oldu sanki yapraklariyla nasil surecegim ben bunu..
23-24ünde ne bakımı yapmayı düşünüyorsunuz kızlarbilmiyorumkismile
ben bu ay neredeyse hiç bişey yaptım, iyice saldım sıcaktan falan filan..
kontesscimm saçların çok güzel görünüyor gerçekten umarım hepimizinki öyle olur.. nazar değmesin sağlıkla uzaması dileğimle :))opuyorumnanaktan
kontesscimm saçların çok güzel görünüyor gerçekten umarım hepimizinki öyle olur.. nazar değmesin sağlıkla uzaması dileğimle :))opuyorumnanaktan
Ewt ya gerçekten kontesin saçları çok güzeeellll:lepi:
Kıskandıım:umursamaz:
Herkese selamlaaaar :)
Kontesscim saçların çok güzel canım,ben de bugün malzemeleri aldım başlıycam ama bi şeyi merak ediyorum arkadaşlar benim saçlarım dalgalıydı 2 ay önce bioform yaptırdım şimdi dalgalıyla kıvırcık arasındaa saçlarımı çok seviyorum omzumun biraz altında , saçlarımı uzatmak istiyorum o zaman tekrar yaptırcam bioformu merak ettiğim şey acaba saçlarım uzadıkça diplerden çıkan saçlarla alttaki saçlar nasıl olur? umarım anormal bi görünüm olmaz. bi türlü emin olamadım ona göre kürü yapcam yoksa kendi halinde uzatıcam...cevaplarsanız sevinirimm teşekkürleer şimdiden :))
Kontescim benim yazdığmla ilgili bi bilgin var mı?
tam da cewap yazmıştım sana kaydirigubbakcemile3
evet canım permamsı bi şey ama daha az kıvırcık alttan çıkan saçlarım baya dalgalı olduğu için umarım çok anormal bi şekilde durmaz napsam karar veremedm bi türlü offbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?