Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

23-24ünde ne bakımı yapmayı düşünüyorsunuz kızlarbilmiyorumkismile
ben bu ay neredeyse hiç bişey yaptım, iyice saldım sıcaktan falan filan..

bende bende mirmirmirmir
sıcaklar uyku yorgunluk fisfisfis
bi elidor koparak dökülen saçlar için maske var arada onu kullanıyom o kadar
bu arada farkettim de ne çok maskem varmış saç içn.bu doğal maskelere başladığımdan beri hiç kullanmamışım birikmiş

bugün bakım günüüüüüüüüüühihoyyyt
dünden bir kare... bakım günü şerefine :kedi:
soluk renk benim suçum değil,duman altı olmuştu fotomm =/

kontesscimm saçların çok güzel görünüyor gerçekten umarım hepimizinki öyle olur.. nazar değmesin sağlıkla uzaması dileğimle :)) opuyorumnanaktan

Herkese selamlaaaar :)
Kontesscim saçların çok güzel canım,ben de bugün malzemeleri aldım başlıycam ama bi şeyi merak ediyorum arkadaşlar benim saçlarım dalgalıydı 2 ay önce bioform yaptırdım şimdi dalgalıyla kıvırcık arasındaa saçlarımı çok seviyorum omzumun biraz altında , saçlarımı uzatmak istiyorum o zaman tekrar yaptırcam bioformu merak ettiğim şey acaba saçlarım uzadıkça diplerden çıkan saçlarla alttaki saçlar nasıl olur? umarım anormal bi görünüm olmaz. bi türlü emin olamadım ona göre kürü yapcam yoksa kendi halinde uzatıcam...cevaplarsanız sevinirimm teşekkürleer şimdiden :))

sinameki kürümü yaptım bugünn
yaklaşık 5 saat beklettim
yıkarken de gliss onarıcı saç maskemi uyguladım
tararken gliss saç bakım spreyi
kurutma öncesinde ise azcık dove ısıya karşı koruyucu sprey sürdüm
yatarken de uçlara gliserin fıslatırım
poff yazarken yoruldumm daha ne yapayım yawww

v. a. s. :1closedeyes:
bioform ne oliy ki ,ben bilmiyorumbilmiyorumkismile
ama perma tarzı bi şeyse ( nedense gözümde öyle canlandı)
kür ile uzayınca da kendi halinde uzayınca da yeni gelen saç orjinal saç şeklinde olmaz mıbilmiyorumkismile

evet canım permamsı bi şey ama daha az kıvırcık alttan çıkan saçlarım baya dalgalı olduğu için umarım çok anormal bi şekilde durmaz napsam karar veremedm bi türlü offbenneyaptımki

ah ah bn senin kadar uzatsam daha ne isterim kontesim o kadr istiyorum ki uzamasını senn kadarı yeter bana. ya cnm bn bişi sorcam yarın hastaneye gidicm gitmişken malzemeleri alıp küre başlıcm beminks ampulü doktorlar yazar mı acaba..?? CADIARZU

evet canım permamsı bi şey ama daha az kıvırcık alttan çıkan saçlarım baya dalgalı olduğu için umarım çok anormal bi şekilde durmaz napsam karar veremedm bi türlü offbenneyaptımki

canım zaten kendi halinde uzadığında da olucak o fark...
bakımla belki daha hızlı uzayacak ama daha sağlıklı görünecekler.
hem zaten yeniden yaptırcakmışsın,
ayrıcaaaa; uçlar lüleli gibi durur belki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…