Ewt ya gerçekten kontesin saçları çok güzeeellll:lepi:
Kıskandıım:umursamaz:
bende kıskandım vallaaaa ohaoldumsmile
umarım durur canım bi de benim saçlarım matlaştı biraz bu kür parlaklığa da iyi gelir mi yoksa başka önerebilceğin bi kür var mı :kedi:canım zaten kendi halinde uzadığında da olucak o fark...
bakımla belki daha hızlı uzayacak ama daha sağlıklı görünecekler.
hem zaten yeniden yaptırcakmışsın,
ayrıcaaaa; uçlar lüleli gibi durur belki?
umarım durur canım bi de benim saçlarım matlaştı biraz bu kür parlaklığa da iyi gelir mi yoksa başka önerebilceğin bi kür var mı :kedi:
maşallah diyin ayolkaydirigubbakcemile3
maşallah bebişimm maşallahh kırkbir kereopuyorumnanaktan
aynı perma gibi yapılıyo canım benm saçım dediğim gibi omuzlarımda 65 liraya yaptırmıştım
yok canım perma gibi zararlı olmuyo herkes çok yıpratıyo diyo ama bende hiç bişeycik olmadı papatya suyuyla açmaya çalıştım bi kaç kere o saçımın parlaklığını aldı malesefyeni çıkan saçlarım umarım eskisi gibi parlak çıkar :)
Saçlarım çok yıpranmıştı ve yılan yağı kullanıyorum. Saçlarımı ipek gibi yaptı krem bile kullanmama gerek kalmıyor. Yılan yağıda saç uzatır ama bu tarif ettiğiniz kürün içine yılan yağıda eklesem daha da hızlı uzar değil mi? Yani eklenebilirmiki acaba yılan yağıda =S
ilk defa bu kadar heveslendim saç konusunda bi uygulamaya.. sanırım fotoğrafların etkisinden oldu.. kesinlikle yarın gidip temin edicem hepsini.. benim saçlar fazla katlı ve öndeki saçlarım kısa gibi ama arkadan belimde ve saçlarım seyrek görünüyor böyle.. bi an önce uzasın katlarımı azalttırıcam.. yarın fotoğrafını çekerim ve siteye de eklerim.. öyle takip edince hevesim de kırılmaz.. umarım her şey umduğumuz gibi olur bu konuda..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?