Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

umarım durur canım bi de benim saçlarım matlaştı biraz bu kür parlaklığa da iyi gelir mi yoksa başka önerebilceğin bi kür var mı :kedi:

umarım durur canım bi de benim saçlarım matlaştı biraz bu kür parlaklığa da iyi gelir mi yoksa başka önerebilceğin bi kür var mı :kedi:

parlaklık işine çok dikkat etmedim ama galiba sarımsaklı şampuan bu kürden daha iyi o konuda.
yalnız,bu mevsimde koku yapabilir
şahsen ben ekim gibi başlıycam kendisini kullanmaya

yok canım perma gibi zararlı olmuyo herkes çok yıpratıyo diyo ama bende hiç bişeycik olmadı papatya suyuyla açmaya çalıştım bi kaç kere o saçımın parlaklığını aldı malesef yeni çıkan saçlarım umarım eskisi gibi parlak çıkar :)

inşallah canımopuyorumnanaktan

Saçlarım çok yıpranmıştı ve yılan yağı kullanıyorum. Saçlarımı ipek gibi yaptı krem bile kullanmama gerek kalmıyor. Yılan yağıda saç uzatır ama bu tarif ettiğiniz kürün içine yılan yağıda eklesem daha da hızlı uzar değil mi? Yani eklenebilirmiki acaba yılan yağıda =S

walla ne desem yalan olur,hiç denemedim.
bu konuda da sen bizi bilgilendirbayanssulusmile dene bi,oluyorsa biz de yaparızzboshayallersmile

ilk defa bu kadar heveslendim saç konusunda bi uygulamaya.. sanırım fotoğrafların etkisinden oldu.. kesinlikle yarın gidip temin edicem hepsini.. benim saçlar fazla katlı ve öndeki saçlarım kısa gibi ama arkadan belimde ve saçlarım seyrek görünüyor böyle.. bi an önce uzasın katlarımı azalttırıcam.. yarın fotoğrafını çekerim ve siteye de eklerim.. öyle takip edince hevesim de kırılmaz.. umarım her şey umduğumuz gibi olur bu konuda..eyvahedigeldismile

hoş geldin canım aramıza a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…