Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam kızlar uzun zamandır takipteyim sizi vede sinamekili kürü uyguluyorum 5 kez oldu lakin hiç bi değişiklik olmadı bide sarmısaklı şampuanı kulanıyorum ve arada bir ısırgan otu kaynatıp saçlarıma döküyorum dökülmem vardı şüan dökülmem yok ama hiç uzama yok:kedi:

kızlar çıkmadan önce bı soru sormak ıstedım bıraz sacma olabılır hatta cok sacma olabılır ama ben anlam veremıorm artk kendıme benım bı kuzenım var küçük kucağımdaydı ve şeker yiyordu saçımda topluydu git sen onu sacıma sürr klava: ama az sürmüş allahtan. Nese yıkadım falan hala yapış yapış tabı bu olay olalı cok oluor. sacımın en alt kısmında bıyere bulaşmıştı kenardaydı böle bende kesim gitsin zaten belli olmaz salınca falan dedim. Normalde hıc toplamam saclarımı. Kestim elime bile gelmiodu ordakı sacım geçenlerde bı baktım upuzun olmus ama kür falan yapmadım öle. Simdi orası kesildi die sadece orasımı uzadı yoksa tum saz aynı boyuttamı uzadı. Sahsen ben sacımda uzama falan görmüorum ne yazıkkı :çok üzgünüm: hepsi aynı boyuttamı uzamıştır ? :S

canım kesmişsin ya o yüzden belki sana daha çabuk uzadı gibi gelmiştir. yada biraz uzama olmuştur kırıklarını falan aldıysan yalnışlıklada olsa :)) saçında da uzama olmuştur ama farkedememissindir o bölge kısa ya ondan uzama da daha belirgin olmuştur belkimm ayy saçmaladım mı neee :)) hemm kısa saç daha çabuk uzarr

Son düzenleme:

of kuzum bunlar ne ? :1shok: pek bi bakımlı gördüm seni

tesekkur ederm cnm cvp verdğin için :kedi: bnde öle düşündüm ama tümü uzadıysa ne mtlu bna :roflol:

kızlar ben yaklaşık 2 aydır,her hafta kür olayını bıraktım
sadece önemli günlerde yapıyorum
haliyle ara verme konusunda bir sorun yaşamıyorum
mesela 19 ağustos yapmıştım , dün yine yaptım
bugün de yapıcam

kızalar ben resmimi yükledim ama mesaj sayım yetmediği için link ekleyemiyorum.. yetkili biri bu mesajı değiştirip eklesin lütfen.. ben arada boşluk bırakarak ekliyorum resmi..

[ur l=h ttp://img 535.imageshack.us/i/samrw.jpg/]Imageshack - samrw.jpg - Uploaded by Imageshack user[/url]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…