çok merci canımmmkaydirigubbakcemile5uhhuuuuu :):) şahane olmuş saçalrınkontes acayip sağlıklı görünüyolar ...maşşallahh
busuuu kızz ne yazdın da sildin bakemm:icecream:
kızlar çıkmadan önce bı soru sormak ıstedım bıraz sacma olabılır hatta cok sacma olabılır ama ben anlam veremıorm artk kendımebenım bı kuzenım var küçük kucağımdaydı ve şeker yiyordu saçımda topluydu git sen onu sacıma sürr klava: ama az sürmüş allahtan. Nese yıkadım falan hala yapış yapış tabı bu olay olalı cok oluor. sacımın en alt kısmında bıyere bulaşmıştı kenardaydı böle bende kesim gitsin zaten belli olmaz salınca falan dedim. Normalde hıc toplamam saclarımı. Kestim elime bile gelmiodu ordakı sacım geçenlerde bı baktım upuzun olmus ama kür falan yapmadım öle. Simdi orası kesildi die sadece orasımı uzadı yoksa tum saz aynı boyuttamı uzadı. Sahsen ben sacımda uzama falan görmüorum ne yazıkkı :çok üzgünüm: hepsi aynı boyuttamı uzamıştır ? :S
sinameki kürümü yaptım bugünn
yaklaşık 5 saat beklettim
yıkarken de gliss onarıcı saç maskemi uyguladım
tararken gliss saç bakım spreyi
kurutma öncesinde ise azcık dove ısıya karşı koruyucu sprey sürdüm
yatarken de uçlara gliserin fıslatırım
poff yazarken yoruldumm daha ne yapayım yawww
canım kesmişsin ya o yüzden belki sana daha çabuk uzadı gibi gelmiştir. yada biraz uzama olmuştur kırıklarını falan aldıysan yalnışlıklada olsa :)) saçında da uzama olmuştur ama farkedememissindir o bölge kısa ya ondan uzama da daha belirgin olmuştur belkimm ayy saçmaladım mı neee :)) hemm kısa saç daha çabuk uzarr
Kontescim sana son bi sorum olucak bu kür saç dökülmesini azaltıyor mu canım?
6. sinamekiimi yaptım bn bugn ara vermek istiyorum ne kdr vermeliyim ?
of kuzum bunlar ne ? :1shok: pek bi bakımlı gördüm seni
silmedim kız bişi o nerden çıktı şu bemiksi doktorlar yazıyo mu die kaç oldu sordum bi cevap vermedin alındım valla :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?