Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benim saçlar cok kırık ama kıyamıyorm kesmeye..bu bakıma başlamadan önce kırıklarını aldırayım mı acaba yoksa başladıktan sonra mı aldırayım..

üşendim sinameki yapmaya,şimdi onu yaparsam sürmesi hazırlaması ws derken güneşi kaçırıcam.
plaj isteğim daha ağır bastı :roflol:

benn de ilk liseye başladığımda aralara sadece ışıltılar attırmıştım sonra hocalar kızmıştı tekrar kapattırmıştım.. sonra böyle dikkat çekmesin diye lise2deyken papatya suyu felan sürmüştüm.. sonra lise bitmeyeyakın siyaha boyayıp araya maviler attırdım derkenn lise bitti artık sürekli değiştiriyorum.... şimdi bu saçlarımı kırmızıya boyatacağım.. üniversite bitmeden onu da yapayım da sonra göreve başlayınca yapamam..

bence ilk önce kızıllardan ve koyu tonlardan uzak dur onlardan memnun kalmazsan açması değiştirmesi zor oluyor.. açık ve sarıya yakın tonları dene..

bence ilk önce kızıllardan ve koyu tonlardan uzak dur onlardan memnun kalmazsan açması değiştirmesi zor oluyor.. açık ve sarıya yakın tonları dene..

Bnde koyu renk boyatmak istemiyorum zaten cnm karamel felan gibi bi renk düşünüyorum belki tamamını değilde sadece uçlarını boyatırım yada bende mi aralara ışıltı renk attırsam hem saçım daha az yıpranıreyvahedigeldismile

cnm dene istersen içinde kalmasın ama aklında da olsun dş müdahaleler ne kadar zararsız dense de zararlıdır.bakımlara maskelere dikkat et oldu mu :kedi:

Evet cnm biliyorum zaralı olduğunu saçlarım kısa bende boyamak için uzamasını beklicem biraz boyadıktan sonra çok yıpranırda uzamaz diye korkuyorum:kedi:

yıpranıp uzamamaktan ziyade,boya saç uçlarından 10-15 cm lik kısmıı yakıyor (özellikle saçın ince telliyse o uçlar incecik oluyor,kolayca yanıyor)
yanınca sert ,kuru, kırık dolu oluyor o kısım.e öyle de gezilmeyeceğinden kestirmek zorunda kalıyorsun
benim öyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…