Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

dün bütün malzemeleri temin ettim hatta gliserin bebe yağını da.. ama iş güç derken zaman bulamadım simdi hazırladım sürücem sacıma ama bi sorum olcak tüm saca mı sürüyoruz yoksa sadece diplerine mi... lütfen acil cevap kızlar..bilmiyorumkismile

Yada bendemi sadece aralarına renk attırsam:bbo:

canım aralara ışıltı olayı sacında bal köpüğü kumral karamel gibi açık renklere yakısacak boya varsa ondan bi kaç ton acıkla cok güzel oluyor ancak sacında koyu renk bi boya varsa veya normal sac rengin koyu ise pek hoş olmuyor ki bence genç kızlarda hepsini yüzüne yakışan bi renge boyatmak cok şirin oluyor... eğerki beyaz tenliysen renk seneçeğin daha fazla bence.

kontescım bu kur ıcın gercekten cok tesekkurler daha ılk uygulamama ragmen dokulmem cok az oldu bundan oncekı yaptıgım yag karısımlarında sacım cok dokulurdu cunku.saclarım sıyah belımdeydı sıkıldıgım ıcın uclarını actırarak kızıla boyattm ve boyattıgım gb de kestırmek zorunda kaldım tarak bıle gırmıyordu sacıma semserttıınsallah en kısa zamanda saclarım eskı uzunluguna kavusur:)) sacların ıcın masallah dıyorum cok guzel olmuslaropuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım,inş:kedi:
gliss saç bakım spreyi de öneririm,saçı yumuşatır
onarıcı maskeler de dene:kedi:

2. kürümde kafamda şahsen sacımda uzama oldu ben hissediyorum 1 haftadır hergün kontrol ediyorum saclarımıı kontess snn gibi uzatana kdr dvm edicem pes etmek yok :))

Birşey sormak istiyorum. Sorum daha önce sorulmus olabilir ama okuyamadım tüm sayfaları. Ben bu küre bemiks eklemedim sadece sinameki ve badem yağıyla yaptım. Sarımsaklı sampuanda kullanmıyorum suan. Havuza girip çıktıktan sonra kokar diye korkuyorm :S uzama olur mu saçımda ? Lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim.

zaten yaz dönemi dolayısıyla mayıs-hazirandan beri sarımsaklı şampuan kullanmıyoru(Z)m.
bemiks b vitaminidir.
saçın uzaması için b vitaminine ihtiyacı vardır.
o süper 3'lüden(badem yağı,sinameki,bemiks) birini çıkardığım hiç olmadı çünkü birini çıkarsam bile kürün işlevini yitireceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…