yanlış.
suyla karıştırdıysanız (ki fıslatmak suyla karışmış olduğu anlamına geliyor) kuru saça süreceksiniz.
saçının nemliyse saf gliserin kullanın.yani su katılmamış.
peki hangi şekilde yapmak daha mantıklı yada daha kullanışlı diyelim
kontescim senin saçlarına bayılıyorum bakıp bakıp kendimi motvie eder oldum zaten bundan 2 ay önce falandı topiğini gördüm inanamadım daha sonrada zaten sinemakili küre basladım gercekten işe yarıyor . bende omuzlarıma kadar kestrmiştim saçlarımı 1 ay olucak 1 ay içinde haftada 1 sinemaki yapmaya çalıştım 4 parmak kadar uzadı bu ara bunu haftada 3 e falan cıkarıcam birde bi deneyimimi söyliyim bemiks yerine bepanthen kullanmaya başladım daha çok fayda gördüm hem yumuşaklık açısından hem saçımın uçlarında ki kuruluğada iyi geldi sanırım bemiksten daha iyi geldi saçıma a.s.
ohh çok sevindim kuşummmkaydirigubbakcemile2
maşallahh
mrb kontess bi sorun sorcam ? ben francedan yaziyorum ve bu dedigyniz seyler nedir bilmiyorum ? bimex ve diyer ismini unutugum sey ,:kedi: sadece sarimsak i koyulsa shampooing ima olurmu sence? simdiden tsk ederim ve sizde hala uzuyormu ve daha yapiyormusunuz cok kotu zararini gordunuzmu sacinda ? ben bikara bu forumda maske yaptim zeytinyagli sacaina surdum ve ondan sonra saclarim cok kotu oldu birbrine hep dolasma yapti ve eskiden bu sorun yoktu ,,??cok sey soyledim ama sorulara cvp verirsien sevinirim :a015:
kızlar merhaba..
hep bepanthene ve bemix le ilgili sorular soruluyor ya..bir eczacı arkadaşımın verdiği bilgiyi paylaşayım sizinle.
bepanthene bemix gibi b vitamini komplexi değilmiş.bilenleriniz vardır mutlaka ama bilmeyen de çokça sanırım..onarıcı ve hücre yenileyici özellikteymiş.
yani küre bemiks yerine bepanthene koyulursa özelliği ve amacı değişir.
DestinaX arkadaşımızın bu güzel sonuc almasının sebebi de onarıcı ve nemlendirici olmasından sanırım.
bir de maşallah diyeyim sizlere,darısı başıma..
hoşçakalın :)
çok güzel pekala saç çıkartanı biliyormusunuz yazarsanız sevinirim
ben suyla karıştırıp kuru saça fıslatıyorum
böylece sadece duş sonrası değil,istediğim her zaman fıslatabiliyorum şişemden...
tabi herkesin kendi tercihi.
son bir soru
kuru saça fıslatıp sonra gidip fön çektirdim diyelim
yağlı gibi durmaz değil mi saçlarım
Saç çıkartan bi formul varmı diye sormak istiyor galiba arkadaş.
çok güzel pekala saç çıkartanı biliyormusunuz yazarsanız sevinirim
kızlar daha önce yazıldı mı bilmiorum ama ben sinemakiyi aldım. bugün de bemiksi alıcam fakat badem yağı yerine ısıtılmış zeytinyağı kullansam olur mu ya biliyorum malzemelerin tam olması gerekiyo ama şu anlık bunları alabildim böylede olur mu acabaa...?? şeyy bide saça fısfıslı şişele sürüyomuşsunuz ya onu nerden bulucam kuaförlerden mii...??? yardımcı olursanız çok sevinirim...
kızlar daha önce yazıldı mı bilmiorum ama ben sinemakiyi aldım. bugün de bemiksi alıcam fakat badem yağı yerine ısıtılmış zeytinyağı kullansam olur mu ya biliyorum malzemelerin tam olması gerekiyo ama şu anlık bunları alabildim böylede olur mu acabaa...?? şeyy bide saça fısfıslı şişele sürüyomuşsunuz ya onu nerden bulucam kuaförlerden mii...??? yardımcı olursanız çok sevinirim...
selam kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra sinameki kürüme yeniden başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?