Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

gördüm ben canım söylediğine göre iyi uzamış yerimseniben

hay sen sağolasınkaydirigubbakcemile2 valla iyi uzadı...zaten güzel uzadığını görünce bırakamadım sinemakiyi...epey uzatıcam en altları belime gelsin hele:jeyyar: kurusun bi daha çekip koyucam kuru haliyle...sen nerden gördün resmi profilden mi yoksa buraya koyduğum linkten mi?

ama ara vermeyi unutma canım sinameki saçları tembelleştirebiliyormuş yerimseniben evet buraya koyduğun linkten gördüm belki arkadaş listene ekli olduğum için görmüşümdür diğer arkadaşlar ekli değil mi acaba bilmiyorumkismile

hmm baktım da arkadaş listende ekli değilmişim :kedi: şimdi ekledim yerimseniben sebebini bilmiyorum bu durumda CADIARZU istersen fotoyu ben açık olarak ekleyeyim, istediğin zaman silerim yerimseniben

evet ara vermek leazım..sempatiksalakcinni ama ben 4.kürden sonra ay takvimine göre olan günlerde yaptım hep...asıl uzama o günlerde oldu...o yüzden ara vermeme gerek kalmıyo.:lepi:..albümü herkese açık yaptım görebilsinler diye...madem burdan baktın dur ben kapatayım onu...mirmirmirmir

ben geçez yaz turplu su yapmıştım ama pek uzama olmamıştı, bakım yaptı ama uzatmadı.
bu yaz sinameki yaptım ve aycangülün verdiği tarihlerde yaptım, kısa sürede bile hemen fark ettim uzamayı.
bu özel günlerin çok faydası oldu bence. :lepi:

evet kesinlikle...valla aycangül sağolsun iyi burda...boşu boşuna yapıcaktık her hafta yapsaydık...yani çok boş olmasa bile iyi etki etmicekti..senin saçlar epey uzadı ama doro gördüm ben de...ben de seninkisi gibi olana kadar yapcem bakımısempatiksalakcinni

2 cm uzasa yeter diyodum fazlasıyla uzadı.
çünkü saçlarım uzun olduğu için uzaması yavaşladı gibi geliyor bana CADIARZU
ve sene içinde her gün düzleştirdim, uçları felaket incelmişti mısır püskülü gibi :1no2:
sinamekiye başladığımdan beri de kestim 2-3 cm. yerimseniben
bu kadar uzaması mucize yani benim saçım için. hihoyyyt
inş senin de uzar hemen. olumunekankayizsmile

rica ederim :)

gercekten cok guzel uzamıs cnm sacların masallahdarısı benım basımaopuyorumnanaktanbu ozel gunlerı nası ogrenıyoruz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…