tekrar bi dene istersen
gördüm ben canım söylediğine göre iyi uzamış yerimseniben
ama ara vermeyi unutma canım sinameki saçları tembelleştirebiliyormuş yerimseniben evet buraya koyduğun linkten gördüm belki arkadaş listene ekli olduğum için görmüşümdür diğer arkadaşlar ekli değil mi acaba bilmiyorumkismile
evet ara vermek leazım..sempatiksalakcinni ama ben 4.kürden sonra ay takvimine göre olan günlerde yaptım hep...asıl uzama o günlerde oldu...o yüzden ara vermeme gerek kalmıyo.:lepi:..albümü herkese açık yaptım görebilsinler diye...madem burdan baktın dur ben kapatayım onu...mirmirmirmir
ben geçez yaz turplu su yapmıştım ama pek uzama olmamıştı, bakım yaptı ama uzatmadı.
bu yaz sinameki yaptım ve aycangülün verdiği tarihlerde yaptım, kısa sürede bile hemen fark ettim uzamayı.
bu özel günlerin çok faydası oldu bence. :lepi:
evet kesinlikle...valla aycangül sağolsun iyi burda...boşu boşuna yapıcaktık her hafta yapsaydık...yani çok boş olmasa bile iyi etki etmicekti..senin saçlar epey uzadı ama doro gördüm ben de...ben de seninkisi gibi olana kadar yapcem bakımısempatiksalakcinni
buarada cnm albumunu kaldırmıssın sanırım goremedımfisfisfis
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=17383&pictureid=102679
bu da benim saçlarım...9 kez sinemaki yaptım...epey uzadılar...ilk saçlarımı koyamadım çünkü foto yokama bu saçlar omuzlarımın azcık altındaydı...ıslakken çektim ki uzadığı belli olsun...sempatiksalakcinni
ah canım benim saçlr az hep kıskanıyorum kardeşiminde öyle nasıl gür birde nasıl hızlı uzar anlatamam kırılmaz bile hiç diyorum bi gece kescem saçını kes diyor 3 ayda seninkinlerle aynı boyda olur diyo sinir oluyorum
bende bepanten alayım bari canım bilgi için teşekkürler
kaldırdım çünkü burdaki ilk sayfaya ekledim hepsini
evet kesinlikle...valla aycangül sağolsun iyi burda...boşu boşuna yapıcaktık her hafta yapsaydık...yani çok boş olmasa bile iyi etki etmicekti..senin saçlar epey uzadı ama doro gördüm ben de...ben de seninkisi gibi olana kadar yapcem bakımısempatiksalakcinni
gercekten cok guzel uzamıs cnm sacların masallahdarısı benım basımaopuyorumnanaktanbu ozel gunlerı nası ogrenıyoruz:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?