Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba canım bu topiktede karşılaştık kaydirigubbakcemile5
kürün faydasını gördğnmğ daha önce bilmiyorumkismile

ocaktaydı saırım 2 kere yaptım bıraktım baya fark etti benim saçlarım hiç uzamaz canım geçen ayda düzenli 7 kere yaptım 3 cm kadar uzama oldu ama saçlarımda çok kırık olduğu için onlarda gidecek canım

eh bende böle yapım o zamn bi süre uzatr umarımm. ama hiç öle fısfıslı şişem yok bulmaya çalışırım onudaa ama elimle falan sürsemde olur dimi...?

bugn bi kız gördüm, saçları belinde, iri dalgalı, acaip gür. Çatladım.
Ağlamak istiyorum:gitme:
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3

olur tabi.
hatta elinle sürersen tırnakların da beslenir,daha hızlı ve düzgün uzar a.s.

aaa ewet mantıklı ama elimle sürersem her yerine yeter mi ki yani düzgün sürülmez belki zaten çok fazla da bi karışım olmnuyo ya zebil olmasın.. du bakalım bn bi kere yapayım da ona göre devam ederim.. ah bide başlayabilsemmmmmm sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

ayy valla onları görünce bende çok sinir oluyorum o kadar uğraşıyorum uzamıyo millet uzatmayı nasıl başarıyo anlamıyorum sinir oluyorumm :mymeka:
hihoyyyt laelaelaelaelae

aslında bu özelliği nedeniyle her bakım küründe olması lazım bepanthene in.
kremini de saça maske gibi sürenleri okumuştum.ama nasıl arınır bilemiyorum :)) krem gibi zahmetli bir yöntem..

kaydirigubbakcemile3

ah canım benim saçlr az hep kıskanıyorum kardeşiminde öyle nasıl gür birde nasıl hızlı uzar anlatamam kırılmaz bile hiç diyorum bi gece kescem saçını kes diyor 3 ayda seninkinlerle aynı boyda olur diyo sinir oluyorum

aslında bu özelliği nedeniyle her bakım küründe olması lazım bepanthene in.
kremini de saça maske gibi sürenleri okumuştum.ama nasıl arınır bilemiyorum :)) krem gibi zahmetli bir yöntem..

bende bepanten alayım bari canım bilgi için teşekkürler

cnm sayfaları okurken gordum ben yesıl renklı sac ucları onarıcı serum kullanıyorum devamlı memnunum yumusacık yapıyo ucları kurulugu gıdıyo,sekıllendırmeden once suruyorum yıpranmasınlar dıyezemuszemusayrıca avon temsılcılıgı yapıyorum ama sampuanlarını begenmıyorum memnun arkadaslarım da var sac yapısına gore degısıyo sanırım:asigim:

enemm taa nerelerdeki mesajımı okumuşş kuşumm çok saol ama ben gliserinli bakım sayesinde kurtuldum o sorunumdanopuyorumnanaktan

hala okumaya devam bıseyler atlamayayım dıyekaydirigubbakcemile3okuması bıle zevklı valla sureklı yenı bılgıler ogrenmek guzel oluyoopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…