Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hmm baktım da arkadaş listende ekli değilmişim :kedi: şimdi ekledim yerimseniben sebebini bilmiyorum bu durumda CADIARZU istersen fotoyu ben açık olarak ekleyeyim, istediğin zaman silerim yerimseniben

herkese açık yaptım valla nasıl yapıldığını bilmiyorum...öğrensem iyi olucak kalsın şimdilik böyle nasılsa yüzüm görünmüyosempatiksalakcinni ama sağolasınzemuszemus

evet belli olmadı daha...bende merakla bekliyorum...belli olsa da kestirsem saçlarımın uçalrını...kırık yok ama çok sertler anlayamadım yavfisfisfis

arada sürüyorum her zaman değil...gliserinli karışım var ondan fısfıslıyorum...ama 2 aydan fazla olmuştur herhalde kestirmeyeli...

enemmm kuzu saçdelikafaduldensositososito
güsel uzamış bence,sağlıklı da görünüyorr a.s
saçla uğraşmaktan odayı toplayamıyosun di miii:roflol:

yav bu fotonun 1-2 saat sonrasında temizlik yaptım zaten..topladım tertemiz ettim:ecrin_bebek:

biraz daha uzasa bukleleri daha güzel olucak inşallahalkisalkisalkis daha kabarıyo bu sakinleştirdim de koydum oraya iri dalgalı arada küçük dalgalar da var..ne biçim saçım var yahusempatiksalakcinni

herkese merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum ve benimde saçlarımla başım dertte kontes saçlarına hayran oldum ve hemen gidip sinameki ve bemiksi aldım evde saçlarım için özel yapılmış yağım mevcuttu şimdilik onu kullanıcam bende saçlarını uzatamayanlardanım aslında saçlarım uzuyor fakat çok ince telli ve seyrek oldukları için çabuk kırılıyor ve uzadıkça uçları inceliyor çok sinir bozucu uzadığını görüyosun ama uçlar berbat duruyo hemen kestirmek zorunda kalıyorum bu uçlardaki incelmeleri önlemek mümkün mü acaba bir fikriniz var mı? yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…