Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bugün 2. kez uyguluyorum...psikolojik mi bilmiyorum ama sanki uzamış gibi saclaraım.. bir de süte maya atıp içme olayını da yapıyorum hade hayırlısı.. bayramda ailemin yanına gideceğimiz için 2hafta kadar yapamayacağım o yüzden etkisi azalır mı..):

heeeeeey niye benimle kimse ilgilenmiyooo :çok üzgünüm:

4 defa yapmıştım bu kürü düzenli olarak. sonra bıraktım faydası olmadı diye. ama bu kez kararlı olarak yeniden başlamak istiyorum. umarım vazgeçmem

Bende 5 defa yapmıştım sonra bepanthene bitince almaya üşendim kaldı öyle ama uzattı yinede saçlarımı bepanthene aldım bugün tekrar başlıcam

ben biraz sabırsızım. hemen olsun istiyorum. aslında devam etse etkisini görürdüm. tam işe yarayacağı zaman ben bıraktım. :S

kuşumcum hangi linkten bakıcaz tarihlere yaa sayfayı yazar mısın banaaa rapunzelimm opuyorumnanaktan

bende bugün 2.kürü yaptım ve 1 haftada 1 cm uzadı mı bilmiyorum ama saçlarımda bi uzama var bence.kokusu kötü ama uzun sağlıklı saçlar için değer zemuszemus bu arada kkontess saçlarına maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…