Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kırılmasını önlemek için kontesin ilk sayfada verdiği gliserini bi karışım var ondan yap...ben kullandım da çok memnunum şu sinemaki iyi uzatıyo saçları..güçlendiriyo hembayanssulusmile

tam yerine geldin madem canım ilk sayfada kontesin yazdığı şeyleri uygularsan saçının her türlü sorununa çözüm bulacaksın sonuçları bizimle paylaş emi küre başlamadan önce foto çek, 1 ay sonra da foto çek aradaki farkı görmek seni motive edecektir zemuszemus

hg canım a.s.
arkadaşların dediklerine ek olarak 2-3 ayda bir uçlardan azıcık aldırmanı tavsiye derim
ya da kendin kes kırıklarını tel tel:kedi:

arkadaslık istegimi kabul ettigin icin tsk ederim kontess :)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar dediklerinizin hepsini denicem ve sonuçları tabiki foto ile eklicem çok sabırsızlanıyorum saçlarımın uzamasını okadar çok istiyorum ki ve tabiki sağlıklı olmasını hepinize sağlıklı ve uzun saçlar diliyorum.

Kontess sacların harikaa bayıldımm =) bnde bugün 2. kürümü yaptım ins biran önce uzarr :Saruboceq:

çok rica ederikkkalkisalkisalkis inş:Saruboceq:

bisii sormakk istiyorumm cvp verirsenn cok sevinirimm
sinamekili kürü yaptıktan sonra sacinii sadece sampuanla mi yikiyosun yoksa sarimsaklı fln mi ??

nelly saç maskesi izlenimlerim;
kullandıktan sonra gliss e gerek kalmadı,kolayca tarandı saçlarım
bu bakımdan iyi ama diğer iddalarının gerçekleşmesi için henüz erken.
içinde silikon bulunması azıcık rahatsız etti beni (bi yerde okumuştum,zararlıymış)
ayrıca psikolojik midir bilmiyorum ama saç diplerimde yanma hissettim:1shok:

evt silikon zararlı diyolar saç maskeleri güzwel oluyo bende elidor koparak kırılan saçlar için altın renkli kutudaki maskeyi yapıyom yumuşacık oluyo :))

yaa bu saç uzatma tarifi resimlerden gördüğüm kadarıyla tek kelimeyle mucize kesinlikle deniycem bunu :))))) ama benim başka büyüüüük bi sorunum var saçlarım çok seyreldi naptıysam yok toparlanmıyo eskiden çok kalın telli deildi saçım ama şimdi inanılmaz inceldi ( deliricem... eski saçlarımı geri istiorum kedi kuyruğu gibi kaldılar bana yardımcı olun nooooolur önerebileceğiniz bişey var mı?

ben sarımsaklı sampuan kullanıyorum cnm fıyto dıye bı marka netten arastırarak almıstm bır aydır kullanıyorum kucuk bı suru sacım cıktı ve gurlestırdı ayrıca kokmuyor da ben cok memnunum sen de deneyebılırsın ıstersen umarım bır an once eskı saclarına kavusursun kendını uzmeopuyorumnanaktan

tamam canım o dediğine bakıcam ben de ve kullanıcam umarım bende de işe yarar çok teşekkür ederim sağol :) sonuçarını da sizlerle paylaşıcam daha sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…