herkese merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum ve benimde saçlarımla başım dertte kontes saçlarına hayran oldum ve hemen gidip sinameki ve bemiksi aldım evde saçlarım için özel yapılmış yağım mevcuttu şimdilik onu kullanıcam bende saçlarını uzatamayanlardanım aslında saçlarım uzuyor fakat çok ince telli ve seyrek oldukları için çabuk kırılıyor ve uzadıkça uçları inceliyor çok sinir bozucu uzadığını görüyosun ama uçlar berbat duruyo hemen kestirmek zorunda kalıyorum bu uçlardaki incelmeleri önlemek mümkün mü acaba bir fikriniz var mı? yardım eder misiniz?
herkese merhaba arkadaşlar yeni kayıt oldum ve benimde saçlarımla başım dertte kontes saçlarına hayran oldum ve hemen gidip sinameki ve bemiksi aldım evde saçlarım için özel yapılmış yağım mevcuttu şimdilik onu kullanıcam bende saçlarını uzatamayanlardanım aslında saçlarım uzuyor fakat çok ince telli ve seyrek oldukları için çabuk kırılıyor ve uzadıkça uçları inceliyor çok sinir bozucu uzadığını görüyosun ama uçlar berbat duruyo hemen kestirmek zorunda kalıyorum bu uçlardaki incelmeleri önlemek mümkün mü acaba bir fikriniz var mı? yardım eder misiniz?
hepinize çok teşekkür ederim kızlar dediklerinizin hepsini denicem ve sonuçları tabiki foto ile eklicem çok sabırsızlanıyorum saçlarımın uzamasını okadar çok istiyorum ki ve tabiki sağlıklı olmasını hepinize sağlıklı ve uzun saçlar diliyorum.
Kontess sacların harikaa bayıldımm =) bnde bugün 2. kürümü yaptım ins biran önce uzarr :Saruboceq:
bisii sormakk istiyorumm cvp verirsenn cok sevinirimm
sinamekili kürü yaptıktan sonra sacinii sadece sampuanla mi yikiyosun yoksa sarimsaklı fln mi ??
sade şampu ile yıkıyorum , çok yüklenmemek için:kedi:
yaa bu saç uzatma tarifi resimlerden gördüğüm kadarıyla tek kelimeyle mucize kesinlikle deniycem bunu :))))) ama benim başka büyüüüük bi sorunum var saçlarım çok seyreldi naptıysam yok toparlanmıyoeskiden çok kalın telli deildi saçım ama şimdi inanılmaz inceldi ( deliricem... eski saçlarımı geri istiorum kedi kuyruğu gibi kaldılar bana yardımcı olun nooooolur önerebileceğiniz bişey var mı?
ben sarımsaklı sampuan kullanıyorum cnm fıyto dıye bı marka netten arastırarak almıstm bır aydır kullanıyorum kucuk bı suru sacım cıktı ve gurlestırdı ayrıca kokmuyor da ben cok memnunum sen de deneyebılırsın ıstersen umarım bır an once eskı saclarına kavusursun kendını uzmeopuyorumnanaktan
tamam canım o dediğine bakıcam ben de ve kullanıcam umarım bende de işe yararçok teşekkür ederim sağol :) sonuçarını da sizlerle paylaşıcam daha sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?