Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bayanlar bugün örendiğim seye cok sasırdım yaaa :1shok: sacları ıslakken taramak cok kırarmışş daha hassas olup kırılmaya meyilli olurlarmış aaaa:uhm: bde sacı yıkadıktan sonra 3 misli durulamak gerekirmiş nihayetnde kimyasal maddelerin hepsi arınması lazim. ben bi su döküp cıkardm :1ninca: Bunları örenince cok dkkat etmeye basladım artk bugun yıkadım saclarımı böle gıcır gıcır olana kadar suladım :roflol: kendim kırıklarımıda aldım ohhh kürüde yarın yapıcam inşlhh uzasnlar artk yaaa :Saruboceq:mafoldumben bu bilgileri sizinle paylaşmak istedm bnm gbi snradan örenmek isteyen olur belki vereliniortak

Ey saçları uzun rapunzel!

Uzatma saçlarını ulu orta…

Her gelen prens olmuyor bu masalda…

Bazen bir berber olabiliyor tırmanan elinde en kör makasıyla…

:teselli:

Kontess saclarınaa bakmakk istiyorum ama albümünü göremiyorum neden acaba :S

albümde değil canım bu topiğin ilk sayfasında

evt ilk sayfaları okudum hatta 340. sayfaya kadar fln tek tek okudum bilgi edinmek icin =) ayrıntılı olarak albümde vardır diye düsünmüstüm =)

hee yok canım ilk sayfaya koydu aslında ara sayfalarda da var da bulmak zor olur asıl fotolar ilk sayfada zaten yerimseniben

kontescım sınamekı kurunu duzenlı uyguluyorum fakat bırsey ılgımı cektı bıtkısel cay ıcıyorum hergun bır bardak ıcındekılere baktım sınemakı otu da varmıs sence bı zararı olurmu tembellık yapma gb hem kuru yapıyorum hem hergun ıcıyorum cayı kafam karıstı belkı bılgın vardır dıye sormak ıstedım:çok üzgünüm:

kızlar bu sinameki kürünü dün akşm yaptım gerçekten de kötü kokuyoo :) yıkamama rağmen bütün gece burnumun direği kırıldı kaydirigubbakcemile3 bu arada ben 1 sa beklettim japongülü yarım sa demiş burdada siz 4 5 sa demişsiniz bilemedim ne kdr bekletsem die siz ne kadar tuttunuz? bide yıkadıktan snr saç derimde biraz kaşıntı oldu sizde de oldu mu? bide son bişi sürdükten snr ben bişey sarmadım kafama sarmalı mıydım? umarım işe yarar bende de...

ay bilemedim ki bilmiyorumkismile ama sinamekiyi çok içmek de iyi değildir
ona da mola vermen lazım

canım teşekkürler bilgin için evet benim saç uçlarımda kırık olmasada bi kuruluktur gidiordu bemix çok kullandım belki uzattı ama yumuşatma uçlarındaki kuruluk hep aynıydı 3 seferdir bepanthen kullandım kuruluk yok kırıklarda onarma var dediğin gibi azaldılar öyleyse krem bile kullanasım gelmiyor alışkanlıktan sürüyorum birazcık, şöyle yapalım 1 hafta bemix 1 hafta bepanthen kullanalım her ikisininde faydaları farklı madem her iki özelliktende faydalanabiliriza.s.

Son düzenleme:
tskler arklar en ıyısı ben daha ıcmım garantıye alayım ısımızemuszemusıcınde sımanekı otu olmayan bı cay alırımkaydirigubbakcemile3

bepanthenin ampulu varmı yaa bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…