albümde değil canım bu topiğin ilk sayfasında
Kontess saclarınaa bakmakk istiyorum ama albümünü göremiyorum neden acaba :S
albümdekileri silip ilk sayfadaki ilk mesajıma ekledim canım:icecream:
Ey saçları uzun rapunzel!
Uzatma saçlarını ulu orta
Her gelen prens olmuyor bu masalda
Bazen bir berber olabiliyor tırmanan elinde en kör makasıyla
:teselli:
oyyy noldu benm rapunzelimeeeeeee:1no2:
Ey saçları uzun rapunzel!
Uzatma saçlarını ulu orta…
Her gelen prens olmuyor bu masalda…
Bazen bir berber olabiliyor tırmanan elinde en kör makasıyla…
:teselli:
çok romantik gördüm seni :) :asigim:
kontescım sınamekı kurunu duzenlı uyguluyorum fakat bırsey ılgımı cektı bıtkısel cay ıcıyorum hergun bır bardak ıcındekılere baktım sınemakı otu da varmıs sence bı zararı olurmu tembellık yapma gb hem kuru yapıyorum hem hergun ıcıyorum cayı kafam karıstı belkı bılgın vardır dıye sormak ıstedım:çok üzgünüm:
kızlar merhaba..
hep bepanthene ve bemix le ilgili sorular soruluyor ya..bir eczacı arkadaşımın verdiği bilgiyi paylaşayım sizinle.
bepanthene bemix gibi b vitamini komplexi değilmiş.bilenleriniz vardır mutlaka ama bilmeyen de çokça sanırım..onarıcı ve hücre yenileyici özellikteymiş.
yani küre bemiks yerine bepanthene koyulursa özelliği ve amacı değişir.
DestinaX arkadaşımızın bu güzel sonuc almasının sebebi de onarıcı ve nemlendirici olmasından sanırım.
bir de maşallah diyeyim sizlere,darısı başıma..
hoşçakalın :)
canım teşekkürler bilgin için evet benim saç uçlarımda kırık olmasada bi kuruluktur gidiordu bemix çok kullandım belki uzattı ama yumuşatma uçlarındaki kuruluk hep aynıydı 3 seferdir bepanthen kullandım kuruluk yok kırıklarda onarma var dediğin gibi azaldılar öyleyse krem bile kullanasım gelmiyor alışkanlıktan sürüyorum birazcık, şöyle yapalım 1 hafta bemix 1 hafta bepanthen kullanalım her ikisininde faydaları farklı madem her iki özelliktende faydalanabiliriza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?