Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bu sorunu yaşayan çok oldu
tahminin doğru a.s
ne kadar bekletiyorsun saçında kürü?
süreyi azaltmayı dene derim.

Uygulamaya basladıgım ilk zamanlarda 4-5 saat beklettim.Dökülme sorunu olduktan sonra küre 2 -3 saat bekleterek devam ettim.Dökülme hala devam etti.Daha az süre mi bekletmeliyim acaba mesela yarim saat gibi yarim saatinde etki gösdereceginden emin degilim:çok üzgünüm: Küre baslamadan öncede ztn sac dökülme sorunum vardi. Pf saç dökülmeleri icin ne yapmam lazimm ellerimi sacimda gezdirdigimde avucuma birsürüü saçç geliyoo :sinifsinif::sinifsinif:

walla sarımsaklı şampu iyi geliyor ama sorun bu kadar köklüyse bir dermatologa git derim a.s

Kızlar bugün sinemakili kürü ilk kez yapmış bulunuyorum yalnız fazla koydum galiba suyu yarım çay bardağını geçti ama olsun ilk denemm olsun o kadar :)
ama o sinemaki nedir öyle ya sıcak suyun içine koyunca çok kötü koktu ya bemiks falan yanında solda sıfır kalır o derece yada bana öle geldi bilmiyorum artıkın..
şimdii bn bişi sorucam arkadaşlarım bnde öle çok dökülme falan olmadı şampuanımada kırsam bi tane olur mu__?
koku yapar mı__?
yada döker mi__?
yardımcı olursanız çook sevinirim.. hepinizi kocmannn öptümm opuyorumnanaktan

kızlar ben kardeşim ve kk dan tanıdığım(honda ve minnasu) arkadaşla bu tarifi 1 ay boyunca güzel bir şekilde uyguladık sonuç mu?tutam tutam dökülen saçlar kızlarr yeni deneyenler ve deneyecekler inanmayın bu tür şeylere gidin bir cildiyeci doktora başvurun yada eczacıya ne kadar da tehlikeli bir iş yaptığınızı o zaman anlarsınız zaten ilaçlar bitkilerden elde ediliyor yalnız önemli olan dozunu ayarlamktır bazı arkadaşlar demişki dört beş saat!! valla ilk yılda pek bir şey görülmez ama daha sonrası kelliğe adım olacak.o yüzden bilmediğiniz işlere kalkışmayın ben zararın neresinden dönülse kardır derim vazgeçin bu işlerden bir dostt tavsiyesi sadece

walla sarımsaklı şampu iyi geliyor ama sorun bu kadar köklüyse bir dermatologa git derim a.s

Zaten sacim cok ince telli ve hacimsiz sinemakili kür ile birlikte verdigin sarımsaklı sampuan tarifini dikkate aldım uygulamaya basladım.Hemen etki etmesini bekleyemem ilerleyen zamanlarda inş etkisini gösterir. Sorularıma yanıt verdigin icin ayrıca cok cok tssk ederim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sonuç olarak tutam tutam dökülen saclar demissin ama herkezde aynı sonucu vermiyor. Cok memnun kalan arkadaslar var.Kişiye göre degisiyordur bence

1 ay kullanmakla 'ilk yıl pek bir şey görülmez ama daha sonrası kelliğe adım olacak' cümlesini nasıl kurabildiniz ben anlamadım şahsen.
hele ki bu kadar kesin konuşmak...
olabilir değil olacak demek...
ayrıca 'dost tavsiyesi' yaparken 'yeni deneyenler ve deneyecekler inanmayın bu tür şeylere' demeniz biraz da bana sataşmak olmuş.
ne yani ben milletin saçına göz diken onları ağıma düşüren bir insan mıyım ki 'yeni deneyenler ve deneyecekler' diyorsunuz?
tavsiyelerinizi daha düzgün cümlelerle dile getirmenizi rica edicem.
iyi akşamlar.

sırf bu karalamalar yüzünden kapatıcam şu topiği sonunda.
sanki kör cahiliz
biz bilmiyoruz bir eczacıya kuaföre danışmayı
Allah'ım sen sabır ver

sırf bu karalamalar yüzünden kapatıcam şu topiği sonunda.
sanki kör cahiliz
biz bilmiyoruz bir eczacıya kuaföre danışmayı
Allah'ım sen sabır ver

Bence dikkate bile almamalısın sonucta bu kürü tavsiye eden kullanan tek sen degilsin ki memnun kalan birsürü kisi var. Herkezde aynı sonucu vericek diye bisi yok memnun kalmayan ilgilenmesin böyle seylerle. Ben böyle bi topik acıp bizleri bilgilendirdigin sorularımıza tek tek yanıt verdigin icin kendi adıma cok tsk ediyorum

doğru diyorsun ama elimde olmadan sinirleniyorum işte
ben sadece deneyimlerimi-deneyimlerimizi anlatıyorum
sorulara bu şekilde cevap veriyorum
kimseye zorla şunu bunu yap demiyorum
ama sanki zanlıymışım gibi olumsuz eleştiri alıyorum
sevmiyorum böyle durumları

kızdırmayn bnm rapunzelımııı sana iyi gelmedıyse herkesede ole olacak die bi kaide yok. Ben yapıorm bu kuru ve bir tel bile kaybım olmadı hatta cok cok ıyı geldi tesekkur ederm kontesmmm kaydirigubbakcemile5 bari saclarına iyi gelecek olanları engelleme. Çnku buna hakkn yok. Eger sana iyi gelmedyse bunu güzel bi dille,milletin aklına sokma akılla girmeye calısmadan söle!

bende de dökülme yaptı...yağlı bakımlar dökülme yapabiliyo...saçları dökülenler uzun süre bekletmesin..yarım saat yetiyo...ve sık sık yapmamak gerek...

bende de dökülme yaptı...yağlı bakımlar dökülme yapabiliyo...saçları dökülenler uzun süre bekletmesin..yarım saat yetiyo...ve sık sık yapmamak gerek...

evet olay bu işte
çok bekletmemek+sık sık yapmamak
yine de dökülüyorsa bir dermatologa gidin diye uyarıyorum zaten
daha ne diyeyim bilemedim:bbo:

evet olay bu işte
çok bekletmemek+sık sık yapmamak
yine de dökülüyorsa bir dermatologa gidin diye uyarıyorum zaten
daha ne diyeyim bilemedim:bbo:

yaklaşık 800 sayfa oldu konu..ilk sayfalarda yeterli açıklamalar var halbuki...gerçi görememiş olabilirler normaldir..fakat cümleleri abartıya kaçarak anlatmak üzer tabi insanı...dikkat etmek gerek tabiki ama yıpratıcı konuşmamak leazıımm

Sinamekiyle turbu aynı hafta içerisinde yapsam olurmu ? sinamekiye ara vermiştim gelecek hafta üçncü hafta olucak ona başlıycam turpta aldım napsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…