bende uzamadan cok onarma , sağlıklı saç ve hacim peşindeyim en iyisi ben bepanthene alayım kaydirigubbakcemile2
bu sorunu yaşayan çok oldu
tahminin doğru a.s
ne kadar bekletiyorsun saçında kürü?
süreyi azaltmayı dene derim.
Uygulamaya basladıgım ilk zamanlarda 4-5 saat beklettim.Dökülme sorunu olduktan sonra küre 2 -3 saat bekleterek devam ettim.Dökülme hala devam etti.Daha az süre mi bekletmeliyim acaba mesela yarim saat gibi yarim saatinde etki gösdereceginden emin degilim:çok üzgünüm: Küre baslamadan öncede ztn sac dökülme sorunum vardi. Pf saç dökülmeleri icin ne yapmam lazimm ellerimi sacimda gezdirdigimde avucuma birsürüü saçç geliyoo :sinifsinif::sinifsinif:
walla sarımsaklı şampu iyi geliyor ama sorun bu kadar köklüyse bir dermatologa git derim a.s
kızlar ben kardeşim ve kk dan tanıdığım(honda ve minnasu) arkadaşla bu tarifi 1 ay boyunca güzel bir şekilde uyguladık sonuç mu?tutam tutam dökülen saçlar kızlarr yeni deneyenler ve deneyecekler inanmayın bu tür şeylere gidin bir cildiyeci doktora başvurun yada eczacıya ne kadar da tehlikeli bir iş yaptığınızı o zaman anlarsınız zaten ilaçlar bitkilerden elde ediliyor yalnız önemli olan dozunu ayarlamktır bazı arkadaşlar demişki dört beş saat!! valla ilk yılda pek bir şey görülmez ama daha sonrası kelliğe adım olacak.o yüzden bilmediğiniz işlere kalkışmayın ben zararın neresinden dönülse kardır derim vazgeçin bu işlerden bir dostt tavsiyesi sadece
kızlar ben kardeşim ve kk dan tanıdığım(honda ve minnasu) arkadaşla bu tarifi 1 ay boyunca güzel bir şekilde uyguladık sonuç mu?tutam tutam dökülen saçlar kızlarr yeni deneyenler ve deneyecekler inanmayın bu tür şeylere gidin bir cildiyeci doktora başvurun yada eczacıya ne kadar da tehlikeli bir iş yaptığınızı o zaman anlarsınız zaten ilaçlar bitkilerden elde ediliyor yalnız önemli olan dozunu ayarlamktır bazı arkadaşlar demişki dört beş saat!! valla ilk yılda pek bir şey görülmez ama daha sonrası kelliğe adım olacak.o yüzden bilmediğiniz işlere kalkışmayın ben zararın neresinden dönülse kardır derim vazgeçin bu işlerden bir dostt tavsiyesi sadece
sırf bu karalamalar yüzünden kapatıcam şu topiği sonunda.
sanki kör cahiliz
biz bilmiyoruz bir eczacıya kuaföre danışmayı
Allah'ım sen sabır ver
Bence dikkate bile almamalısın sonucta bu kürü tavsiye eden kullanan tek sen degilsin ki memnun kalan birsürü kisi var. Herkezde aynı sonucu vericek diye bisi yok memnun kalmayan ilgilenmesin böyle seylerle. Ben böyle bi topik acıp bizleri bilgilendirdigin sorularımıza tek tek yanıt verdigin icin kendi adıma cok tsk ediyorum
Sonuç olarak tutam tutam dökülen saclar demissin ama herkezde aynı sonucu vermiyor. Cok memnun kalan arkadaslar var.Kişiye göre degisiyordur bence
bende de dökülme yaptı...yağlı bakımlar dökülme yapabiliyo...saçları dökülenler uzun süre bekletmesin..yarım saat yetiyo...ve sık sık yapmamak gerek...
evet olay bu işte
çok bekletmemek+sık sık yapmamak
yine de dökülüyorsa bir dermatologa gidin diye uyarıyorum zaten
daha ne diyeyim bilemedim:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?