Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bir kuaför macerası...
kuaföre gitmeye resmen tövbe eden ben,kuzenimin yoğun isteği üzerine Alsancak'taki kürşad kuaför'ün yolunu tuttum bugün.
'saç uzatmak için uğraşıyorsun, gel bir danışalım ,arkadaşım o benim' dedi ve gittik.
saçlarımı inceleyen kuaför güzel olduklarını fakat uçların yıpranık olduğunu söyledi(deniz suyu + güneş)
bakım yapıp yapmadığımı sordu ve tabiki cevabımla ilgilenmedi.
kuaförlerin bu doğal yöntemlere olan bakış açılarını biliriz hepimiz...boshayallersmile
neyse...
uçlardan azıcık keselim dedik
söz verdiği gibi 4-5 mm kesti
bu bakımdan takdir ettim kendisini.
ayrıca amway'den 4 ürün tavsiye etti
*şampuan
*saç kremi
*onarıcı serum
*10 günde 1 yapılan bakım maskesi (parlaklık vermesi için)
bunları düzenli kullanırsam ,saçlarım asla kırılmayacakmış ve reklamlardaki gibi harika olacakmış.
özellikle serumu saç uçlarını onarırmış ve kırılıp çatallaşmasını önlermiş.
ürünler totalda 80 tl tuttu ama tabi ben geliş fiyatından aldım.
yıkama + kesim de 20tl.
bakalım bu işten karlı mı çıkıcaz,henüz emin değilim:1shok:

denemekte fayda var gibi :) inş iyi gelir saclar ztn harikkaa :icecream:

hmm gelişmelerden haberdar edersin bizi. bi de bişi sorcam kontes ya bu sinameki kürü hala ilk baştaki kadar uzatıyo mu yoksa bi gerileme falan var mı saç uzatmasında. yani ayda 4-5 cm uzarken 2-3 cm'e düşme gibi

hmm gelişmelerden haberdar edersin bizi. bi de bişi sorcam kontes ya bu sinameki kürü hala ilk baştaki kadar uzatıyo mu yoksa bi gerileme falan var mı saç uzatmasında. yani ayda 4-5 cm uzarken 2-3 cm'e düşme gibi

şimdi şöyle ki ; bu sorunun cevabını bilmiyorum çünkü benim mart ayında 10 cm lik bir kesim kaybım oldu.
ağustos ve eylül ayının özel günlerini de hep kaçırdım
3-4 kere ya yaptım ya yapmadım.
belli bir düzenim olmadığından haliyle ilk dönemki gibi süper uzamam da olmadı.
ama işte bu benim uygulamaları yapmamamdan mı yoksa kür,saç durumu vs ile mi ilgili bilemiyorumbilmiyorumkismile

hmm o zaman deneyip göreceğiz. bi an önce uzasın istiyorum çok sabırsızım yaoow:1no2:

kuzucuklar sımdı bemıks ıle bepanthene aynı etkıyı yapıyor mu
bepanthene receteye yazılıyor mu bırde

ben 2 kez bephantene ampülle yaptım acayip sağlıklı duruyo şimdi..onarıyo hakkaten...daha hacimli oldu bi de saçlarım...bu bakım gününde bemiks yapıcam artıkın...accuk daha uzasın demi:)

Sinemakili kür cidden saci cok güzel yapıyor.Tek bir sorunum var kürü sacimda beklettikten sonra yıkarken sacimda dökülme sorunu oluyor.Belkide yağlı bakımlar sacima iyi gelmiyordur diye düsündüm. Kürü bırakmaılmııyım bilemedim. Fikri olan yada aynı sorunu yasayan varmı acaba?? :sinifsinif:

bu sorunu yaşayan çok oldu
tahminin doğru a.s
ne kadar bekletiyorsun saçında kürü?
süreyi azaltmayı dene derim.

ben 2 kez bephantene ampülle yaptım acayip sağlıklı duruyo şimdi..onarıyo hakkaten...daha hacimli oldu bi de saçlarım...bu bakım gününde bemiks yapıcam artıkın...accuk daha uzasın demi:)

bende uzamadan cok onarma , sağlıklı saç ve hacim peşindeyim en iyisi ben bepanthene alayım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…