Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben bu kürü 3 kere yaptım. benim saç dökülmem azaldı. mevsimsel de olabilir tabi bilemiyorum ama ben memnunum saçlarım eskiye göre çok daha sağlıklı. bi de hemen uzasasempatiksalakcinni

ben bu tarifi önceden baska bi yerden blmustum öyle alip yapmaya baslamistim .. 1 saat tutuyordum sacimda.. ama 1 saat tutsamda dökülme biraz oluyor ama saclarim zaten az deil cok rahatsiz etmiyor.. ama dökülenler bencede bir saat yarim saat yapmali bende öyle yapicam.. arti birde sarimsakli sampuan bakimi yeter bence..
birde her hafta yapmicam artik..sinemaki yordugu icin..

ısyerı doktorum bana hem bepanthene hem bemıks hem sınamekını karıstır ama sınamekı baya az olsun dedı
bu arada saclarımın ucları cok kurudu ve karısıyor
avonda bır urun varmıs bunun ıcın bılen kullanan var mı

saç uzatmaktan çok yeni saçlarım çıksın istiyorum etkili bir yöntem tavsiye edin kızlar :Saruboceq:

bakım serumları var kuşum
mavi olanı onarıcı diye biliyorum
bir de yeşili var,ben ondan kullandm ama bilinçsiz kullanmştm
işe yaradı mı dersen bilmiyorm yani

kızlarr cavap veren yok mu..? bekliyorum cavaplarınızı canlarım..
hepinize ii geceler opuyorumnanaktan

kızlarr cavap veren yok mu..? bekliyorum cavaplarınızı canlarım..
hepinize ii geceler opuyorumnanaktan

hiç o şekilde kullanmadım,bilmiyorum.
şampuana kırılınca etkisinin kaybolduğunu duy(muş)tum.
yani açılınca hemen kullanılması gerekiyor(muş).
ama kullanmadığımdan emin değilim
yanlış yönlendirmek istemem

bepanthenin bemikse oranla kokusu yok, ben bepantheni tercih ediyorum ama artık nasılsa terleme yaza oranla daha az şampuana bi tane bemiks bi tane de bepanthen atmayı düşünüyorum

saol kontescimmmm kırmam bnde bakalım bi 8 hafta kullanalım bişi olucak mı.. inş olurr annem saçma saçma işlerle uğraşma diyip diruyo babamda ablamda bana innmıyo uzasın herks pişman olcak bana innmadığına... aklinialirimsmile
hadi bakalım hayrlısı
eee biz bu yola baş koyduk dimiiii
:lepi:

Kaderimiz aynı bana da kimse inanmıyo bende resimlerini çekiyorum saçlarımın 8 hafta sonra bi daha çekip ispatlıcam onara sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…