Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Cnm ben bi ara 5 hafta kullanıp bırakmıştım bıraktıkdan sonra baya bi uzamıştı.1 ay felan aradan sonra yine başladım 2 hafta yaptım daha bu hafta da yapınca 3 olcak.Benim saçlarımda omuzlarımda şimdi.

yeappp:jeyyar:

ürünlerim gelmiş cicisler,akşama koycam fotolarını

hangi ürünler kız :))
geçen gliss şampuanı kullandım.ardından elidor kırık saç uçları için maske yaptım sonra gliss durulanmayan kremi fıslattım..başka bişey sürdüm mü hatıralmyıorum ama çok güzel oldu :) saç uçları yumuşacık :)

amway den saç ürünleri sipariş etmiştim canım

İki haftadır hiç bakım yapmadım saçıma aralıkmı yapsamki puff

bence ikisini birden yapma birini tercih et. işe yaramazsa diğerini yaparsın. turplu olanın çok kötü koktuğunu duymuştum bemiksle karşılaştırınca hangisi daha kötü kokuyodur bilemem tabifisfisfis

saçLarınn şüPer uzamıŞ yaa TaTLımm kesinn bırakTıqımm sinemakimee ve sarımsakLıma qeRi döNüş yapıCamm delikafadulden

hmm bilmiyorum valla yağlar farklı olsa da etkisi güzel..kırıklar düzene girdi çok şükür .

jeoeo, bebe yağını mis kokusundan dolayı ekliyorum ben
bir de yumuşaklığa etkisi var tabiiiii

kızlar ben bi de duşta son durulamayı hazır su ile yapmaya başladım onun da faydasını gördüm yumuşaklık konusundasositososito

off yaa şu gliss in durulanmayan saç kremini kullanıyorum güya saç kırıklarına etkili ama saçımda çatallaşmalar ve kırıklar var..böyle giderse uzayamadan kırıklarla dolcak..bide aşırı dökülmeye başladı acaba gliss mi döküyo???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…