Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saç çıkması için mi yok valla sarımsak sürüyorum aklıma geldikce öle doktorluk pek bişi zannetmiyorum ya annemnde öle genetik :)) sırnaşık şey

saç çıkması için mi yok valla sarımsak sürüyorum aklıma geldikce öle doktorluk pek bişi zannetmiyorum ya annemnde öle genetik :)) sırnaşık şey

dökülme nedeni,çıkması için ilaç tedavisi fln...
asıl genetikse doktora gitmelisin bence
artık ilerledi tıp,bir sürü ilaçlar var

dökülme nedeni,çıkması için ilaç tedavisi fln...
asıl genetikse doktora gitmelisin bence
artık ilerledi tıp,bir sürü ilaçlar var

kontesimm bnm saçlarımın önleri doğuştan az yani döküldüğü için değil.. aksine hiç dökülmez saçlarım sinemakili kürde bile dökülmedi..

ya valla yapıyorum yapıyorum bişi olmayıncada bırakıyorum bütün emkler çöpe gidiyo..
pek saç falan çıktığı yok anlıcan..

Katılıyorum kesınlıkle..Bizim zamanımızda da pek bir sıkıydı.Lise formasının yanında makyaj,röfleli fönlü saçlar aşırı derecede abes ve çocuksu gözüküyor bence..Özellikle makyaj.Özenen küçük hanımefendiler gibi =) Okul disiplinli olmak zorunda,bugun saçını aç dese yarın süpermini okul eteğini uzattıramaz..lmaz: Herkes farklı çünkü.

:kedi:

GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...

** Her qece fısLaTıp yaTıyoRum demişSin yaa TaTLımm sabaH kaLkTıqında yıkıyoRsundur demi :kedi:

hayır canım
yıkama yok bu bakımda.

biDe bişi soRcam caNım Buqün başLamayı düşünüyorUm sinemaKiye ama saçLarımda şuanda spRey vaR arkaLarı kaTı yaNi ama uyquLasam Kürü bişi oLur mu Kii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…