anam anamm sağlık lisesindesin ve saç salmaktan söz ediyorsun:kedi:
ilerde hemşire ws olcaksın galiba tahminimce
ya da hastanede çalışcaksın
hasta olarak gittiğin bir yerde , hijyenik bir ortamda saçlar salık,dökülmüş saç telleri ws ws seni kötü hissettrmez mi?
şuan düşündüm de,resmen ürperdim
hastaneler belli bir düzenin oturmuş olması gereken yerler
özellikle görsel açıdan.[/B
ewet tatlım hemşire olucam ve bu yıl stajım var hatta..
haklısın bnde biliyorum o söylediklerini toplarım ama saçlarım o kadar problmli ki toplayamıyorum önlerim açıklık olduğu için kötü duruyo e her günde yağlanıyo hem yağlı hem seyrek toplayınca yapışık yapışık kötü duruyo o yüzden sevmiyorum diyorum
yoksa hastanede salmam tabiki dikkat ederm bnde o yüzden saç çıkarmaya uğraşıyorum ama olmuyo. hastanede kesinlikle salmm ama yalnış anlaşılmazın ki zaten hocalar saldırmaz bnde dikkatli olurum rapunzelimmm a.s.
saç çıkması için mi yok valla sarımsak sürüyorum aklıma geldikce öle doktorluk pek bişi zannetmiyorum ya annemnde öle genetik :)) sırnaşık şey
dökülme nedeni,çıkması için ilaç tedavisi fln...
asıl genetikse doktora gitmelisin bence
artık ilerledi tıp,bir sürü ilaçlar var
kontesimm bnm saçlarımın önleri doğuştan az yani döküldüğü için değil.. aksine hiç dökülmez saçlarım sinemakili kürde bile dökülmedi..
anam anamm sağlık lisesindesin ve saç salmaktan söz ediyorsun:kedi:
ilerde hemşire ws olcaksın galiba tahminimce
ya da hastanede çalışcaksın
hasta olarak gittiğin bir yerde , hijyenik bir ortamda saçlar salık,dökülmüş saç telleri ws ws seni kötü hissettrmez mi?
şuan düşündüm de,resmen ürperdim
hastaneler belli bir düzenin oturmuş olması gereken yerler
özellikle görsel açıdan.
bizim lisede saç salmak kesinlikle yasaktı
toplancaktı saç mutlaka ama toka da yasaktı
formamıza uygun kurdela takmak zorundaydık
o dönemler canımı sıkardı bu ama şimdi geriye baktığımda ne kadar güzelmiş diyorum.
herkes temiz formalarla ve saçlar da temiz kurdelalı.
süper bir görüntü bence.
lisemiz bu kurallarından dolayı çok nezih bir şekilde anılır hala.
ne mutlu bize diye düşünüyorumboshayallersmile
Katılıyorum kesınlıkle..Bizim zamanımızda da pek bir sıkıydı.Lise formasının yanında makyaj,röfleli fönlü saçlar aşırı derecede abes ve çocuksu gözüküyor bence..Özellikle makyaj.Özenen küçük hanımefendiler gibi =) Okul disiplinli olmak zorunda,bugun saçını aç dese yarın süpermini okul eteğini uzattıramaz..lmaz: Herkes farklı çünkü.
GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...
** Her qece fısLaTıp yaTıyoRum demişSin yaa TaTLımm sabaH kaLkTıqında yıkıyoRsundur demi :kedi:
kızlar saclarımı boyattım
ve sonuc husran oldu
hayır canım
yıkama yok bu bakımda.
biDe bişi soRcam caNım Buqün başLamayı düşünüyorUm sinemaKiye ama saçLarımda şuanda spRey vaR arkaLarı kaTı yaNi ama uyquLasam Kürü bişi oLur mu Kii :kedi:
diplerde yoktur herhalde sprey?
diplere uygulayabilirsin canım
bi şe olcağını sanmıyorum
dipLerede sıkTımm :kedi: kabaRsın faLan die işDee yoksa yaRın mı başLasam ki karar veremedim CADIARZU
Tşk caNım a.s.
Hemen bakıyoRum TaTLımm Bide maLumm sabaH okuLa kaLkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?