Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kuru ve yıpranmış saçları canlandırmak icin 2 corba kasıgı zeytin yagını ısıtıp sac derinize yedirin.Daha sonra sıcak ve nemli bir havluyu basiniza sarin ve 15 dk bekletin.Sac tipinize uygun bir sampuanla durulayın.
Gecenlerde telefonuma kadın-yasamdan msj gelmişti paylaşmak istedim..

saf zeytin yağının da kokusu ağır beni rahatsız etmişti baya bi kere kullandım bi daha yapmadım. bemix daha ağır kokuyo ama ona katlanabiliyorum ilginçCADIARZU

bu arada bazı sayfalarda hata veriyo daha doğrusu bakımda diyor nedenini anlamadım hmm

saf zeytin yağının da kokusu ağır beni rahatsız etmişti baya bi kere kullandım bi daha yapmadım. bemix daha ağır kokuyo ama ona katlanabiliyorum ilginçCADIARZU

Koku fln bni rahatsiz etmiyo acıkcası. Faydasi olursa yapmak istiyorum bnde kullanan memnun kalan varmı acababilmiyorumkismile

canım bence piyasadaki ürünlerin vaadlerine asla inanma
gliss ler sadece saçın daha kolay taranmasını ve mis kokmasını sağlıyorlar benceea.s.

herkes dökülmeyi bu bakımlara bağlıyor ama mevsimsel dökülme diye bir şey var.
ve bunun tam sırası
bilmem farkında mısınız =)

cevabını geç gördüm cnm kaç gündür giremiyorum nete..haklısın gliss sadece kabarmasını falan azaltıyo.. neyse bitsin işe yarayan tek şey şişesi olcak benim için. glisrinli su yapcam onla fısfıslıcam

kontesçim ben gliserin hakkında soru sorucam sana ilk sayfayı okudum anladımda bunu kullandığında saçların ipek gibi oluyomu bnm saçlarımın uçları çok kuru kırıklarıda kestim ama hala kuru yağ bakımı yapsamda oda bi kaç gün dayanıyo gliserin bi yumuşaklık verdimi moralim çok bozuluyo uzuyo ama ona ble sevinemiorum kuruluk çok rahatsız ediyo bni

eed kesinlikle yumuşacık yapıyor kuşumm
benimkiler pütür pütürdü,yumuş oldularr:kedi:

amway ürünleri hakkındaki 2. izlenim ;
gliss kullanmama gerek yok artık,saçlarım onsuz da çok kolay taranıyor
ayrıca dün yaptığım bukleler şuan hafif bir bukle/doğal dalga şeklinde kendini korumakta:kedi:

sinemakim kafam da bir saattir evigen ve bepantende ekliyorum 2 haftadır

ayrıca akşam düğüne gittim herkez saç rengime bayıldı alta ki renk tam olarak çıkmadı benim kumral sarı arası röfleli gibi oldu ne renk bu falan die sordular sinamekiden oldu demedim kumral die boyatıım böle oldu dedim :))))

memnun kalmana sevindim canım =)
uzama ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…