sen kullanmıyormusun.?
saf zeytin yağının da kokusu ağır beni rahatsız etmişti baya bi kere kullandım bi daha yapmadım. bemix daha ağır kokuyo ama ona katlanabiliyorum ilginçCADIARZU
canım bence piyasadaki ürünlerin vaadlerine asla inanma
gliss ler sadece saçın daha kolay taranmasını ve mis kokmasını sağlıyorlar benceea.s.
herkes dökülmeyi bu bakımlara bağlıyor ama mevsimsel dökülme diye bir şey var.
ve bunun tam sırası
bilmem farkında mısınız =)
kontesçim ben gliserin hakkında soru sorucam sana ilk sayfayı okudum anladımda bunu kullandığında saçların ipek gibi oluyomu bnm saçlarımın uçları çok kuru kırıklarıda kestim ama hala kuru yağ bakımı yapsamda oda bi kaç gün dayanıyo gliserin bi yumuşaklık verdimi moralim çok bozuluyo uzuyo ama ona ble sevinemiorum kuruluk çok rahatsız ediyo bni
eed kesinlikle yumuşacık yapıyor kuşumm
benimkiler pütür pütürdü,yumuş oldularr:kedi:
en yakın zamnda alayım gliserini o zmn bebe yağı katmasak olmazmı ??
tarifi öğrendiğim arkadaş olur demişti ama ben hiç bebe yağsız kullanmadım canım:CüvCüv:
yağlı hissediorum ben saçlarımı çok aaçlarımda hassas hhemen ağırlaşıolar ondan korkuorum inş. banada faydası olur :Saruboceq:
sinemakim kafam da bir saattir evigen ve bepantende ekliyorum 2 haftadır
ayrıca akşam düğüne gittim herkez saç rengime bayıldı alta ki renk tam olarak çıkmadı benim kumral sarı arası röfleli gibi oldu ne renk bu falan die sordular sinamekiden oldu demedim kumral die boyatıım böle oldu dedim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?