Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

selam kızlar, uzun süre aradan sonra yine geldim.
yaz geçsin de sinamekilerime başlayayım yine diye bekliyorum. çünkü sevgilim çok şikayet ediyordu bemiks kokuyor diye. kışın terlemediğimiz için o etki azalıyor, saçları uzatmaya devamm...
düz saçlarım vardı, haziranda kalıcı su dalgası yaptırdım. ama bu halleriyle bile uzun.
sorunum kırıklar.

saçımı düzenli şekilde kesitirip kırıkları aldırsam da aldırmasam da sonuç aynı! hep uçları kırık dolu. ben de biraz fazla oynarım saçımla, kırık yerlerde kopuyor saçlarım bunu ne yapıcaz..

şu anda önden uzunlukları bu kadar. katlı kesim olduğu için arka ortası daha uzun. saçımda yağlanma sorunu vardı. su dalgasından sonra kalmadı :) 1 hafta yıkamasam yağlanmaz herhalde

ne güzel benimde 2 günde yağlanıyor :)
Saçlarının boyutuda çok güzel

:) sağol canım. geçen seneden beri uzatıyorum. geçen kış da sinamekili kürü yaptım 10 hafta, sonra da 2 ay sarımsaklı şampuan yaptım. işe yaradı. daha sonra da papatya ve ısırgan otunu karıştırdım sürdüm, o da iyi gelmişti.

ne güzel benimde 2 günde yağlanıyor :)
Saçlarının boyutuda çok güzel

bak aklıma kullandığım bir ürün geldi
Olivos'un adaçaylı zeytinyağ sabunu.
ben bu sabunu kullandığımda yağlanmayı çok azaltmıştı.
her gün saçımı yıkıyordum önceden. ama kullanmaya başladıktan sonra 3 güne kadar kullanabiliyordum saçımı.
bi deneyebilirsin 3 liraya almıştım. ama şampuan kullanmıyordum. sadece sabunla yıkayıp, gliss in sıvı saç spreyiyle kolayca tarıyordum. saçlarım o dönemde parlamıştı.
şu anda kıvırcık olunca saçlarımı açamıyorum o yüzden yıkayamıyorum sabunla, fazla karışıyor

dove hg canım
saçlara maşallah
zeytinyağının uygulanmasını şöyle yapıyordum ben ; zeytinyağını azcık ısıtıyorsun ama dikkat et yanmasın
sonra saç uçlarına sürüyorsun onu ,1saat filan bekletiyorsun yıkıyorsun

Benimde saçlarım kıvırcık ama.
birde sabunlayınca saçlarım çok sertleşiyor ya

evet malesef bitkisel şampuanlar da sertleştiriyor sabunlar da...
killi suyla yıkıyordu teyzem, işe yaradığını söylüyordu ama o da uğraşmalı biraz..

bence 1-2 ay bu şekilde idare et
şimdi bi daha boyatırsan yanıp kopareyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…