Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Perşembe günü saçlarımı boyadım.Saç diplerime baktım 3 gün olmasına rağmen yarım santim uzamış.Bu arada boyadan önce de yapıyordum.Birkaç gün sonra beşinciyi yapacağım.Saçlarım uzuyoooor.Teşekkür ederim Kontessopuyorumnanaktan

bende dün saclarimi düzlestirdim düzlestirince uzadigini sanki biraz farkettim..emin deilim ama benim saclarimin uzadigi cok fazla belli olmuyor katli oldugu icinklava:
yani böyle u seklinde demiyim de ortasi uzun yanlara dogru kisaliyo.. arkadan bakiyorum en uzun olan yeri biraz daha uzun göründü gözüme..
Insallah kendimi anlatabilmisimdir

birde sinemakiyi gecen haftada bu haftada yapmadim...sadece sarimsakli sampuandan oldugunu düsünüyorum... :))

ya ben aslında boyayla kür arasında ne kadar zaman olması gerektiğine karar veremedim ne zaman bırakıp ne zaman boyamalı sonra ne zaman tekrar başlanamalı bu kürebilmiyorumkismile
kontes sen nası yapıyosun?

sinamekiye ara verince uzaman daha çok belli oluyomuş ondan da olabilir cnm:)

ya ben aslında boyayla kür arasında ne kadar zaman olması gerektiğine karar veremedim ne zaman bırakıp ne zaman boyamalı sonra ne zaman tekrar başlanamalı bu kürebilmiyorumkismile

Canım Kontes tabiki daha deneyimli ama ben boyadıktan bir gün sonra sinamekili kürü yaptım.Sonuçta önemli olan kürün diplere nüfuz etmesi.Ben bugün bakınca çok şaşırdım.Çünkü daha 3 günde saçlarım simsiyah çıkmıştı.Birkaç gün sonra Bemiksim bitiyor.Sonra doğru eczaneye.Umarım saçlarımız istediğimiz gibi uzar.opuyorumnanaktan

Mine albümünden saçlarını gördüm =) cok güzel gözüküyorlar pff bnimki ne zaman o kadar olcak gözüm kaldı

hımm ben zararı olur mu die merak etmiştim o yüzden sordum. tşk ederim. ben en az bi hafta beklerim gene garanti olsun diye. inş. dediğin gibi uzar saçlarımızopuyorumnanaktan

bu arada ben bi de mayalı sütü araştırıyorum aklıma yatrsa onu da kullanıcam CADIARZU

rica ederim canım:hulya::asigim:

ben bakım dönemimde 1 kere saç boyattım.
boyatmadan önce sinamekiyi bırakmış mıydım hatırlamıyorum.
ama boyattıktan sonra hemen hemen 1 ay yapmadım sinameki.
çünkü rengimi bozmasından korktum.
renk kendiliğinden akmaya başlayınca sinamekiye yeniden başladım

V kesim galiba anlatmak istediğin?

hmm evet rengi gerçekten bozuyo baya. o yüzden dipten ne kadar gelmiş onu da anlayamadım ya fisfisfis. bi hafta boyamadan önce sonra da ara vermiş gibi iki hafta yapmıyım bari yeterli olur sanırım. tşkler cnmopuyorumnanaktan

bence 1-2 ay bu şekilde idare et
şimdi bi daha boyatırsan yanıp kopareyvahedigeldismile

canım şimdi koyu boyandı koyu kumral
bakım yagımı surdum
bakım tarıhım dıye
sanırım bırazı akar
bır ıkı hafatya baya acılacakmıs zaten
avonun sac ucu ıcın olan seyınden aldım
bakalım nasıl ıı gelecek mı

yanmadıysa np canım
uçlara iyi bak ama
en çok onlar etkileniyor bu işlemlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…