Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

biri banada cvp wersinnbenneyaptımki siz 4 5 saat bekletin demişsiniz bense baska bi yerde 1 saat bekletin en fazla die duydum ayrıcada bir yemek kasıgı diil bir tatlı kasıgı badem yagı diodu hangisi uygulasam sasırdım dogrusu bumu yoksa digerimi? ayrıca bugün uygulamaya başlıcam aldım malzemeleri başka bi püf nokatası warmı? bide saç uçlarınada sürsek bi zarar werirmi ?benneyaptımki

cok tesekkur ederim canım tatil de sana yaramıs bu aradaopuyorumnanaktan

senin dedigin gibi de denicem, zaten suresini azaltmayı dusunuyordum ama etki etmez diye korkuyordum. bakalım azaltınca fark edicek mi...:Saruboceq:
gliss'i de en kısa zamanda alıyorum tatlım teşekkür ederim ilgin için topigine hosgeldinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

moral olarak feci yaradı ama kilo olarak pek hoş şeyler bırakmadı kendisi :1ninca:

ben teşekkür ederim kuşumm,hoş gördümma.s.

yemek kaşığı diye kim dedi ayolbilmiyorumkismile
ben 1 kapak koyuyorum badem yağını...

bekletme süresini azaltabilirsin ama ben en az 2-3saat beklettim.

ne gibi bir püf noktası?bilmiyorumkismile

zarar vermes,artarsa uçlara da sür tatlımm

ben sarmıyorum canım.. çoğu kişininde sardığını sanmıyorum..

Kızlar ya ben kirpiğime de sürdüm bu karışımı.... bi sakıncası varmıdır?

benim normalde hayatta sacim dokulmez ama bu karisim cok dokuyo haberiniz olsun..
bide kocam yanimda yatmicak kokudansenağlama

yaa ben 6. uygulamadan sonraki hafta yapamadım bi türlü ara vermiş olayım dedim bu hafta da yapmadım ama hala bi uzama göremedim illa 8 kez mi uygulamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…