Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de o yüzden kullanmıştım seneler önce
memnun kalmıştımolumunekankayizsmile

yarın yap kuşum , bi şeycik olmaz

Pff kontess Bu benim saclar birazcıkta olsa nasıl gürlesirmafoldumben
Sarımsaklı sampuana baslıcam ama onun dısında bi önerin fln varmıbilmiyorumkismile
Saç konusunda senin önerilerini dikkate alıyorum
Bu konuda bana yardimci olabilir misin:kedi:

ay düzleştirici çok zararlı kuşumm
ben hiç kullanmıyorumohaoldumsmile
gliserinli kürü dene bebişimm ilk sayfadaki ilk mesajda varr
en azından kurumasını azaltır bi nebze

ya böceğim benim kanki de yapmak istiyo ama kafasında egzama var bşe olurmu bide nasıl sürcez :)yerimseniben

ya şeker benim saçlarım çok yağlı bide çok dalgalı bu yağlı olması yani 2-3 gün demeden yağlanıyo ona görede bi kürünüz varmı şekerler :)

bide benim saçlarım zaten gür sarımsaklı şampuan yapmasam olur mu ipek böceğim:)

ya şeker benim saçlarım çok yağlı bide çok dalgalı bu yağlı olması yani 2-3 gün demeden yağlanıyo ona görede bi kürünüz varmı şekerler :)

çok çok sık yıkama saçını canım
yağlanma karşıtı şampu kullan
bi de tuzla ovalayarak yıkıyorlar ama ben hiç kullanmadım
2-3günde1 saçımı yıkıyorum
normalinin bu olduğunu düşünüyorum
sen de öyle yapıyorsan çok yağlanmıyordur saçların aslında.

Son düzenleme:

ay başka şey bilmiyorum ki gürleştirmek için bilmiyorumkismile

havalar serinledi bende başlayabilirim artıkkkkkk malzemeleri tamamlayım en kısa zamanda başlıyorum :)

bide her tarafına nasıl sürcez ki saç diplerine flan ben tek başıma becerebilir miyim

2 günde yada 3 günde bi kez yıkamak dan da zarar gelmez değil mi canlar bide saç rengine bu kür bi etki yapmaz değilmi saç rengi değişmesi flan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…