Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende müthi$ azalma oldu gecenlerde yazimda da belirtmi$tim.. senin saclarin daha uzun en azindan bilgilendirme olur resmi eklersen canim bizi sevindirirsin

böööööööööö kontesim iğrençsinnn dermişim hehehe
fikir oldu valla benim saçlar kıvırcık 2 günde bir yıkıyorum her gün taramadığım için o 2 günde bir yıkandığında bunun 2-3 katı dökülüyor

bugünkü yiten saçlarım
çok mu ?

Sacın uzun oldugu halde bu kadar dökülüyorsa mükemmel bnce
Benim saçlarım omuzdan az aşagıda
Dökülme miktari seninkinin iki katı gibi
Çok mu acaba:97:
Resmi ekledigin icin ayrıca cok tesekkür ederim

yaa dime öyle
ben de 2-3 günde bir yıkarım ama kıvırcık olunca senin iş deişir tabi

slm milleettt nbr :)
kkontes ya bende de öyle dökülme var çok üzülüyom ((
mayalı bi kür buldum topiclerde onu yapıcam geçen yaptım etki etti gibi ama haftada 2 defa diyo..yarın bi daha yapıcam..bide b vitamileri olan bi hap içiyom.unutkanlık için doktor anneme vermişti ama b vit eksikliği de dökermiş galiba..
mayalı kür şöyle 1 kaşık maya üstüne bir bardak kayna rsu dökün..saçınıza dökün sarın..1-2 saat bekletip durulayın.bu kadar :) ben ekstradan yağlarımdan da kattım.hint sarımsak badem susam vs vs vs (yağlı karşımım vardı da şimdi ne katmıştım hatırlayamadım aklıma gelenler bunlar).dökülmeyi bilemem ama yumuşacık oldu çok hoşuma gitti bence bi deneyin..bi de tv de olsun başka yerlerde olsun susam yağı duyuyorum hep..ben geçen kış sürüyodum uçlara sonra yıkıyodum bikaç saat sonra yumuşacık yapıyodu...keza hint yağı da çok güzel..

Bende dün akşam sinameki, hintyağı badem yağı ve yumurta sarısını karıştırıp sürdüm saçlarıma bu bakım günlerinde ne yaptıysam kardır die yağlıyorum saçları annem dalga geçio kızım yağlı güreşe çıkıyo yine die anammmm napıymm güzellik uğruna yapmadıımız şey kalmadı
Saçlarıma gelince parlak ve yumuşacık

bugünkü yiten saçlarım
çok mu ?

´ßenim saclarim omuzlarimda bile degilken bundan kat kat fazla dökülüyordu bence cok iyi bir sonuc o kadar dökülmesi gayet normaldir sanirim..
Ho$ $imdi benim tek tük dökülüyo seninkinden azzzz dermi$im ama tabiiki benim saclarim cok cok kisa seninkilere göre sagolasin gülüm resim ekleyip aydinlattigin icin

kuaför saçlarımı kısacık ksti kızlar ya omuzlarıa kadar gelse bayram edicem vala ben haftada 2 kere yapıyorum bunu 1 bçuk hafta oldu bi uzama yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…