walla ne desem yalan olur canım
saç renginde değişim yapabiliyor bu meret
benim saçım koyu,zamanla zaten akıyor.o yüzden sebebi kür mü bilemiyorum.
sarı saçımda da sadece oryal vardı ,boya yoktu.haliyle akmadı
Üzüldüm canım ya.Dün yaptığımda sadece diplerine sürüp masaj yapıp yedirdim.Uç kısımlarına değmemesi için özen gösterdim.Sonra tepede topuz yaptım.Streç filmle sardım.Bir saat sonra makineyle biraz ısıttım.Bir saat sonra da yıkadım.Yani toplam iki saat bekletiyorum canım.Daha önceki kürlerde(bir aylık bekleme süresinden öncekilerde)artan kürü saçımın diğer kısımlarına da sürüyordum.Sence yine de uçlar etkilenir mi bu şekilde yaparsam?Balyajımın akmasını hiç istemiyorum.Yoksa bırakmalı mıyım?:84:
slm benda daha önce yapmıştım bu kürü bi kaç kez.. bide sarımsaklı şampuanı yapmıştım içine de çamterebenti koymuştum.. saçlarım da gürleşme uzama oldu. ama yüzümde pütür pütür oldu. galiba çamterebentiyi çok koydum şampuana bi şişeyi boşaltmıştım.. yıkayınca yüzüme de akıyordu tabi..sonra bıraktım.. dün sinemaki kürünü yapmaya başladım.. temmuz da düğünüm var inşallah ozaman kadar uzatabilirim..
bence sadece sürdüğün yer etkilenir canım
sürmediğin yere bi şeycik olmaz
tatlım garnier hiç tavsiye etmiyorum.hep saçı mat yapıyor hemde 1 kutu saça yetmiyor ..saçın resimdeki gibiyse 3 kutu alman gerek ..sana lorealin amonyaksız boyasını öneririm..hem 1 kutu yeter hemde parlaklık veriyorrrr.
Avatar değişince tanıyamadım canım yaTeşekkür ederim o zaman küre devam.
zehirli olan entele değilmiydi ya çam terebentin de mi zehirliymiş:26:
arkidaşlarım bu sarımsaklı şampuan vücudumuza da deyiyo ya o deydiği yerlerde dee kıl çıkarmaz dimi..
önceden soruldu mutlaka ama hatırlamıyorum hiç cevabıı :) :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?