Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm benda daha önce yapmıştım bu kürü bi kaç kez.. bide sarımsaklı şampuanı yapmıştım içine de çamterebenti koymuştum.. saçlarım da gürleşme uzama oldu. ama yüzümde pütür pütür oldu. galiba çamterebentiyi çok koydum şampuana bi şişeyi boşaltmıştım.. yıkayınca yüzüme de akıyordu tabi..sonra bıraktım.. dün sinemaki kürünü yapmaya başladım.. temmuz da düğünüm var inşallah ozaman kadar uzatabilirim..

Üzüldüm canım ya.Dün yaptığımda sadece diplerine sürüp masaj yapıp yedirdim.Uç kısımlarına değmemesi için özen gösterdim.Sonra tepede topuz yaptım.Streç filmle sardım.Bir saat sonra makineyle biraz ısıttım.Bir saat sonra da yıkadım.Yani toplam iki saat bekletiyorum canım.Daha önceki kürlerde(bir aylık bekleme süresinden öncekilerde)artan kürü saçımın diğer kısımlarına da sürüyordum.Sence yine de uçlar etkilenir mi bu şekilde yaparsam?Balyajımın akmasını hiç istemiyorum.Yoksa bırakmalı mıyım?:84:

bence sadece sürdüğün yer etkilenir canım
sürmediğin yere bi şeycik olmaz

terebentindendir o.
zehirli çünkü kendisi.
oranını iyi ayarlamak + yüze göze bulaştırmamak gerekiyor.
ben saç için (bi kaç şey daha vardı böyle zehirli) bu şekilde risk almak istemem
o yüzden hiç düşünmedim bile terebentini

kızlar bayramdan sonraki hafta saçımı boyatmayı düşünüyorum bende..
ve siyah olucak en akıcı renklerden biri..
2-3 hafta kadar ara vericem o dönemde küre...
saçlarımada kıyamıyorum aslında boyayla yıpranıcaklar yeniden...
bu onarıcı boya falan reklamları dönüo tv de doğru olduğunu düşünmüyorum pek ama yinede azıcıkta olsa kurtarma ihtimalim varmı acaba _?

tatlım garnier hiç tavsiye etmiyorum.hep saçı mat yapıyor hemde 1 kutu saça yetmiyor ..saçın resimdeki gibiyse 3 kutu alman gerek ..sana lorealin amonyaksız boyasını öneririm..hem 1 kutu yeter hemde parlaklık veriyorrrr.

saol tatlım yok resimdeki saç bana aşt değil... daha kısa saçlarım.. çok kararsız kaldım yaa...
uzun zmandır boyatmıorum saçlarımı.. aşkım gelmeden boyayım istiorum değişiklik olsunn
loreal casting miş baktım şimdi araştırayım tatlım çok saol

bende 5. uygulamamaı dün yaptım sarımsaklı şampuanada geçen hafta başladım ve 2 günde bir kullanıyorum.başım zaman zaman kaşınıyor saç çıkıyor olabilirmi acaba?

ya komik gelebilir ama ensemde saçlar çıkmaya başladı bu sarımsaklı şampuandanmıdır nedir..kıllanmıyım erkekler gibi sinir oldum:78:

kontesciğim 9.kürü uygulayacağım bugün ama bu zamana kadar kürü yaptıktan sonra asla kurutma makinasıyla felan ısıtmadım yada streçle sarmadım,bi zararı varmıdır ya da öyle yapsam daha mı çabuk uzar ki....

Selamlarrrrr
ßugün kendim adam akilli cekmeye cali$tim arkadan uzunlugunu kat kat benim saclarim ..önlerim kisa arkalarima göre ama arka sacimda omzuma bile gelmiyordu 1,5 ay önce ..gürle$mesi ve i$il i$il parlamasi en belirgin yan etkilerinden $uanda sarmisakli $ampuanin
cok memnunum bu kürü yaptigim icin önlerimden gelen saclarimida cekecegim ama cok kisa $uan birazcik uzasin onlarida afi$liycem

arkidaşlarım bu sarımsaklı şampuan vücudumuza da deyiyo ya o deydiği yerlerde dee kıl çıkarmaz dimi..
önceden soruldu mutlaka ama hatırlamıyorum hiç cevabıı :) :26:

arkidaşlarım bu sarımsaklı şampuan vücudumuza da deyiyo ya o deydiği yerlerde dee kıl çıkarmaz dimi..
önceden soruldu mutlaka ama hatırlamıyorum hiç cevabıı :) :26:

Valla canim ben önce hazir sarmisakli sampuan kullandim 2 ay kadar sonrada sampuanim bitince kendi sampuanimin icine sarmisak ekleyip 1,5 aydir'da öyle kullaniyorum hic ba$ka yerlerimde killanma filan görmedim lazer yaptirmi$tim ben ayrica yani hala yaptirdigim yerlerden tek tane bir tüy cikmadi herkeste belki farkli etkiler verebilir fakat benim $ahsi fikrim sadece köpügü biryerlerimize filan degipte cikaracak kadar etki etmez sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…