kontesciğim 9.kürü uygulayacağım bugün ama bu zamana kadar kürü yaptıktan sonra asla kurutma makinasıyla felan ısıtmadım yada streçle sarmadım,bi zararı varmıdır ya da öyle yapsam daha mı çabuk uzar ki....
StreLitzia bence bu sonuç mükemmell
çok bakımlı görünüyor saçların ışıl ışıl maşallahhh
arkidaşlarım bu sarımsaklı şampuan vücudumuza da deyiyo ya o deydiği yerlerde dee kıl çıkarmaz dimi..
önceden soruldu mutlaka ama hatırlamıyorum hiç cevabıı :) :26:
sarımsaklı saçımın kokusunu alan var mıııııııı
sarımsaklı saçımın kokusunu alan var mıııııııı
slm cnm ya bişi sorcam bu senin verdiğin kür okey anladım bi de ayrıca herkez bişi yazmış maya ılık zeytin yağı ben sayfaların hepsini okuyamadım çok yazı var 10 ar 10 ar okumaya çalıştım açıklama yaparsan sevinirim yarın bende başlıcammmmmmmmmm ayrıca sarımsak kokmuyosun:)cnm sağol
ayy kız akşam akşam güldürdün beni allah'ta seni güldürsün :92:
yaptınmı akşam bakımını yoksa astın mı
kızlarr albumume saclarımın son halını koydum 1 ay ara verdım,pazar gunu tekrar küre baslıyorum 2 ay sonra yenı halını eklıcem:87:
kıs yeloo bi yandan bi önden bundan sonra direk arkadan çek böle aferüünn
bizde uzama yok ne mutlu size..
kkontess çok teşekkürler canım paylaşımın için:)) 1.5 ayda toplam 4 bakım yaptım. saçlarım kulak hizamdaydı, şimdi ise omzumu 1 parmak filan geçiyor!! şimdi ölçtüm,toplam 11-12 cm uzamışlar:))
millet bi ara dökülen saç muhabbeti olmuştu
taradıktan sonra foto çekeyim koyayım dökülen saçlarımı demiştim
çektim ama iğrenir misiniz diye (şahsen beni azcık tiksindirir dökülen saçlar) koyamıyorum
talep çok olursa foto hazır bebiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?