Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yok kuşum sanmıyorum
bende sinüzit var diye kurutup sarıyorum
ilk kürlerimde ben de senin gibi yapıyordum

StreLitzia bence bu sonuç mükemmell
çok bakımlı görünüyor saçların ışıl ışıl maşallahhh

tesekkür ederim balim senin verdigin bilgiler sayesinde oldu böyle
birdahaki ne iyice düzle$tiriciyle düzle$tirip cekmeyi dü$ünüyorum ama biraz daha zaman gecsin uzasinda burda sadece kuruladim ve taradim uzamasindan ziyade gürle$mesi ve parlamasi beni fazlasiyla mutlu etmeye yettide artti tabii daha minik minik cikan saclarimda cabasi

sarımsaklı saçımın kokusunu alan var mıııııııı

slm cnm ya bişi sorcam bu senin verdiğin kür okey anladım bi de ayrıca herkez bişi yazmış maya ılık zeytin yağı ben sayfaların hepsini okuyamadım çok yazı var 10 ar 10 ar okumaya çalıştım açıklama yaparsan sevinirim yarın bende başlıcammmmmmmmmm ayrıca sarımsak kokmuyosun:)cnm sağol

e sorun ne ki neye cevap vericeğimi anlamadım ben :26:

kızlarr albumume saclarımın son halını koydum 1 ay ara verdım,pazar gunu tekrar küre baslıyorum 2 ay sonra yenı halını eklıcem:87:

Son düzenleme:
kkontess çok teşekkürler canım paylaşımın için:)) 1.5 ayda toplam 4 bakım yaptım. saçlarım kulak hizamdaydı, şimdi ise omzumu 1 parmak filan geçiyor!! şimdi ölçtüm,toplam 11-12 cm uzamışlar:))

kıs yeloo bi yandan bi önden bundan sonra direk arkadan çek böle aferüünn
bizde uzama yok ne mutlu size..

kure baslamadan oncekı son resmım yandan oldugu ıcın ondan sorakıler de de fark anlasılsın dıe aynı sekılde cekıldım sımdıkı halını arkadan koydum bundan sora da ole koyarım saol cnm darısı sızın basınıza

millet bi ara dökülen saç muhabbeti olmuştu
taradıktan sonra foto çekeyim koyayım dökülen saçlarımı demiştim
çektim ama iğrenir misiniz diye (şahsen beni azcık tiksindirir dökülen saçlar) koyamıyorum
talep çok olursa foto hazır bebiklerim

saol kontescım senın sayendeınsallah yaza kadar belımde olur benımde koysana canım gorelım o sorunu ben de yasamıstım buaralar ıyı masallah sınav stresınden kaynaklıydı sanırım

bende bugün 4. kürümü yaptım yavaş yavaş hissediyorum uzadığını dip boya daha hızlı geliyor mesala :) iş yerinde 3 4 arkadaşımda benden sonra başladı herkes saçlarında yumusaklıgı anlata anlata bıtıremıyor saol kontessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…