Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

öyle o zaman canım aynen oylamaya devam avantamı isterim ona göre hehehehe
her bölümden 1 kazanan olucak canım
azcık da konuya döneyim
dip boyam mı gelmiş ne?

dip boyan gelmişteeeee senin saç rengin süpermiş zaten kuzum :) ben ekleyimde sen benim dipleri gör hehehe röfle yaptırcaktım ama şimdi çabuk uzar die yaptırmıom

saol kuş
boyattğma pişmanm zten çnkü kndi rengimi bi tutturamıyorum artk

kızlar 14 ekimde boyattığım saçlar şimdi bu halde
bu ay az olmuş sankim uzama:18:

saol kuş
boyattğma pişmanm zten çnkü kndi rengimi bi tutturamıyorum artk

kızlar 14 ekimde boyattığım saçlar şimdi bu halde
bu ay az olmuş sankim uzama:18:

az mı olmuş bilmiyorum ama saçın yeterince uzun zaten bence sen saça bakım yap uzamasın daha fazla saç uçlarıyla ve kendiyle uğraş boyaya gelince bir kuaföre git senin saç rengine en yakın renge boyat sonra bekle düzelsin :)

hayatımda hiç kendim boyamadım ki ben
hep kuaför işi bu kafa
neyse çok abes durmuyo Allahtan
dha uzun olsunlar kızzzzzzzzzzzz

kızlar ben pazartesi günü başladım küre.. biraz önce duş aldım fotoğrafını çektim saçlarımın bilmiyorum uzama var mı bana uzamış gibi geldi ama 3 günde nasıl uzicak ki diye de düşünüyorum bilmiyorum belki psikolojikman fotoğraflarını yüklesem yorum yapsanız

Kontesim dibin gelmis ama abes durmuyor zaten sac rengine benziyor boyan biraz daha parlak sadece bence acelesi yok ...

bu kürü yaptığım gece

buda bu gece duş aldım hemen çektim

hayatımda hiç kendim boyamadım ki ben
hep kuaför işi bu kafa
neyse çok abes durmuyo Allahtan
dha uzun olsunlar kızzzzzzzzzzzz

kontesim napcan daha uzun saçı kezban mı olcan hehehe PPP

nymphadory sanki biraz farketmiş gibime geldi benim bende pazar günü yapmıştım ama reim çekemedim keşke çekseymişim yaa puffff

galiba herkes faydasını görmüş, bende deniyeceğim, uzamayan saçlarım uzar artık inşallah

nymphadory sanki biraz farketmiş gibime geldi benim bende pazar günü yapmıştım ama reim çekemedim keşke çekseymişim yaa puffff[/QUOTE]

şimdi çek sende ikinci yapışında da çekersin karşılaştırırsın =)

pazartesi günü ilk yapışımdı.. ikinci fotoğraftakide ilk yapışımdan 3 gün sonra çektirdim... ayy çok mutlu oluyorum ya uzamasına =)

Haftada bir cm uzayan saclara Allaaah derim ne diyeyim :) Benim saclarimin ucu cok kirik malesef. InsaAllah ilerleyen zamanlarda söyle bir uclarindan kestirirsem yine daha hizli ve saglikli bi sekilde uzarlar insaAllah. Belime kadar gelsinler istiyorum. :) Dügünme kadar uzatacagim insaAllah :)

HAHAHA kontes o ne hal delimisin saçlarından kıyafet mi yapıcan hehe bence sen bakıma geç köylü güzeli moduna giricen biraz daha uzarsa sen dolgun görünüm gürleşmesi için bişiler yap artık bu uzun saçın bakımıda zor zaten benim ne güzel kısacık fön çekitirip koymek istiyorum kıvırcıkta belli olmaz belki ıslakken çekerim daha düz die :) ya pazr günü yeni kürümü yapıcam ama o berbat koku yapma dio hehe:95:

yapmazsan rapunzel olamazsınnn:76:

kızlar saçlarımın 4. kürü yaptığım haliyle 2 hafta ara verdikten sonra ki halini koyacağım şimdi. yorumlarınızı bekliyorum canlarımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…