öyle o zaman canım aynen oylamaya devam avantamı isterim ona göre hehehehemagrentam benim kategorimde birinci benim
eğer her kategoriden bir kişi birinci seçilecekse (yani totalda 3 tane birinci olcaksa) benim sırt yere gelmez
2. ile aramda çok var çünkü.
ama tüm katılanlar içinde en çok oy alan 1. olcaksa, daha çok oy almam gerek.
anlamadığım olay bu
saol kuş
boyattğma pişmanm zten çnkü kndi rengimi bi tutturamıyorum artk
kızlar 14 ekimde boyattığım saçlar şimdi bu halde
bu ay az olmuş sankim uzama:18:
az mı olmuş bilmiyorum ama saçın yeterince uzun zaten bence sen saça bakım yap uzamasın daha fazla saç uçlarıyla ve kendiyle uğraş boyaya gelince bir kuaföre git senin saç rengine en yakın renge boyat sonra bekle düzelsin :)
hayatımda hiç kendim boyamadım ki ben
hep kuaför işi bu kafa
neyse çok abes durmuyo Allahtan
dha uzun olsunlar kızzzzzzzzzzzz
Kontesim dibin gelmis ama abes durmuyor zaten sac rengine benziyor boyan biraz daha parlak sadece bence acelesi yok ...
bu kürü yaptığım gece
buda bu gece duş aldım hemen çektim
Canım peki çam terebentini naısl uyguladın _?
yapmazsan rapunzel olamazsınnn:76:HAHAHA kontes o ne hal delimisin saçlarından kıyafet mi yapıcan hehe bence sen bakıma geç köylü güzeli moduna giricen biraz daha uzarsa sen dolgun görünüm gürleşmesi için bişiler yap artık bu uzun saçın bakımıda zor zaten benim ne güzel kısacık fön çekitirip koymek istiyorum kıvırcıkta belli olmazbelki ıslakken çekerim daha düz die :) ya pazr günü yeni kürümü yapıcam ama o berbat koku yapma dio hehe :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?