Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilk foto 4. kürümdeki hali. ikinci ise 8 hafta yaptıktan sonra ara vermiş halim..

aslında bana pek uzamış gibi gelmiyo ama bide siz bakın istedimm:)

Son düzenleme:
busuu saçlarının ilk hali fotosu var mı canım.. ilk haliyle son halini merak ettim ne kadar uzamış

ay uzamamis demek istedim anlayin yani

bende öle düşünmüşştümm.. ama devam edicem yinede bepanten vardı bende bemiks de alıyım sinemaki+bemik+bepanten+badem yağıla devam edicem. bakalım.. okadar arkadaşta işe yarıyoo bende de yarar diye düşüüyorum (öle umut ediyorum:)

arkadaşlar bişi sormak istiyorum ben size

saçlarım çok katlıydı benim hepsi aynı olsun diye küt kestrdim ama tabi çok kısaldı çene hizamı çok az geçiyor

benim çok uzun saçlarda gözüm yok şu kızın kadar uzasa yeter bi de kahkül kestirrm saçlarımda siyah zaten

saçlarım sinameki ile tahmini ne kadar sürede bu kadar olur ? bi fikriniz var mı arkadşlar. şimdiden teşekkürler.

ilk foto 4. kürümdeki hali. ikinci ise 8 hafta yaptıktan sonra ara vermiş halim..

aslında bana pek uzamış gibi gelmiyo ama bide siz bakın istedimm:)

tişörtünün mavi çizgilerini omuzdan itibaren sayarsam
ilkinde 6. çizginin başındayken
ikincisinde 7. çizginin başında olduğunu görüyorum
bence uzama var yani...
yalnızzz kızma ama saç kesimi çok fena kuşum :26:

canım şimdi şöyle ki
bu kür herkeste farklı etki yarattığından,sorunun cevabı senin bünyende gizli...
ama yine de , nisan mayısı bulur gibime geliyor benim

canım şimdi şöyle ki
bu kür herkeste farklı etki yarattığından,sorunun cevabı senin bünyende gizli...
ama yine de , nisan mayısı bulur gibime geliyor benim

benm saçlarım normalde de çbk uzar yani çok zor uzayanlar saçlarım yk yaza kadar böyle olsun yeter :) çok tşk ederim cnm

yok canım benm neden kızayımm. doğru çünkü kuaför yamuk kesmişti sağ taraf falan daha kısa. biçimsiz bişey anlıcan :) uzasa şekil verdirecem ama uzamıyo nalet saçlarım. şimdi verdirirsem iice kıslatacaklar biliyorum ondan takmıyorum :):) ama kıvırcık lduğundan çok belli olmuyor yine de.

şimdi bemiks alıcam tekrardan kontesimm bepantenle ikini birlikte kullanacam olur dimi canım..??

kızlar tam iki ay önce saçlarımı boyamıştım bugün ölçtüm dipten gelen saçları tam 3 cm. yani ekstradan 1 cm uzamış 2 ayda.

o fotoğraftaki kızın kaküllerine bende bayılıyorum ya lcw nın katologlarında görüyorum hep bu kızı..yüzüne yakışıyo

Ben bir de karaturp duymuştum. Kara turpu rendeleyip sürüyormuşsun saçlara, yarım saat bekletiyormuşsun, o da çok gürleştiriyormuş saçları. Bir arkadaşımın çok fazlalaştı saçları, sordum, bu tarifi verdi..

wawwww harika şekerim bayıldım valla, ne kadar uzamış, doğumdan sonra denicem bende, saçlarım ince telli ve zor uzuyor,inş faydası olur banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…