Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontess şu anda saçların ne kadar uzun? merak ettim fotosu varsa ekler misin:78:

canım maximum 10 sayfa geride 1 ay önceki hali var
yeni çekmedim
şimdi o halinden 3-4 cm daha uzun

gördüm maaşAllah çok güzelmiş cnm
benim de o uzunluğa yakındı bir kaç hafta önce:85:
olsun şu anda 3. kürümü de uyguladım inşAllah yaza kadar benimkiler de uzayacak, tabi eski uzunluğuna ulaşacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar etkili olacağını bilsem foto koyardım Ben 6.kürümü dün yaptım. 2 kür daha yapıp 2 hafta kadar ara vericem. Sonra yine tekrarlıcam. Bu sefer fotolu göstericem gelişmeleri inşallah. Herkes senin saçların ne kadar uzadı diyor. Yılmadan sarımsaklı şampuanı da kullanıyorum biraz gürleşsin. Maalesef ince telli ve zayıf saçlıyım..

waaauwwww iştahım kabarıyor böyle yorumlar görünce :)

bende dün 2.kürümü yaptım her hafta yılmadan yapıcam inşallah benimde saçlarım uzucak kendi kendime resim çektim ama ne kadar çekebildim bilmiom :)))

bence denemekte fayda var sonuç beklemeye gerek yok herkeste farklı etkiler var en kısa zamanda al başla derm geçen zaman için pişman olma sonra :))))

dün 2kürümü yaptım saçlarım daha yumuşak daha güzel görünüyor bakalım 1 ay sonra nasıl olucak :)

evet canım kontesim benim dün kuaföre gittim föne çocuk baana abla bakım mı yapıyosunuz dedi bende evet dedim ne kullıyorsunuz dedi bnede söledim sinameki badem yağı bemiks kuaför çok iyi dedi bende yıllar önce kullandım saçlarım erken döküldü dedi bir anda saçlarına baktım maşallah çok gürdü inanamadım valla ya .. 5 ay kulladım saçlarım çıktı ve uzadı dedi kullan abala dedi sonuç harika olucaktır khaftada 2 kere yapsan zararı olmaz dedi ..haftada 1 fön çektir dedi düzleştirici kullanma dedi ..kontesim canım ciğerim çokk teşekkür edriz valla ..:) öptüm gül yanaktan kocaman hemdeeeee

bemiksin kokusundan anlamıştır benimde bir tanıdığım kuaför bakım yapıyorum dedim çok kokuyor dedim 1 hafta oldu hala kokuyorçok kötü dedim oda 6 ay sonra bile kokar dedi napalım saçım uzasında ben razıyım :)
normal saç ayda 1 cm uzar dedi az uzayan yarım cm uzar dedi bu kürle en fazla 2cm uzar daha fazla uzayamaz dedi bilmem ne kadar doğru diğernden fazla olsunda ne kadar olduğu önemli diil valla :)

bu arada prenses neden fön çektir dedi acaba?

Son düzenleme:
oh süper şeyler demiş kuaför
rica ederim canım

ohh yandaaaannn

uzadığını daha rahat görmem için sanırım söyledi sık sık fön çektirme hafta bir yaptır dedi hem daha canlı olur bakımlı olur dedi .. bende bunu haftada 2 kere yapacam çarşamba ve cuma günleri bakalım :) canım

kontesim haftada bir mi yapıyorsun kürü benim çok fırsatım olmuo da
geçen bi yaptım 1 saat bekletebildim anca..

ben dün 2. kürümü yaptım sevgilim uzama var dedi az da olsa uzama belirgin hatta baya dolgun gözüküyor gözüme... benim saçlarımda hiç koku kalmıyo kızlar hiç hatta elidorun pembe şampuanı var parlak ve güçlü saçlar yazıyo üzerinde duştayken iki kere yapıyorum saçıma köklerine masaj yaparım gram koku yapmadı hiç tavsiye edebilirim..

hımmm bende nasıl bir etkisi olabilir acep diye düşündüm zaten fön çektirmiom ben arada çektirmek lazım :)
kontesim haftada bir mi yapıyorsun kürü benim çok fırsatım olmuo da
geçen bi yaptım 1 saat bekletebildim anca..

bene dün az durdum vaktim olmadığı için haftaya daha dikkatli yapıcam :)daha uzun tutucam birde sıcak sıcak fön tutarım :)

neyyyy benimde şampuanım bitio ondan alayım bare :)
bu sefer gliss aldım bende de şuan koku yok geçen seferkine göre ya benim saçlar kıvırcık dün 2.kürü yaptım ama uzadı mı uzamadı mı bilmiom

neyyyy benimde şampuanım bitio ondan alayım bare :)
bu sefer gliss aldım bende de şuan koku yok geçen seferkine göre ya benim saçlar kıvırcık dün 2.kürü yaptım ama uzadı mı uzamadı mı bilmiom

uzama olsa da sen zor görürsün gibime geliyo canım
saçın kıwırcık olduğu için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…