wuuuu ne kadan uzamışşşş canımkom benim saçlarım zaten uzun totoma kadarbu kür saçı besliyor mu peki yani gürleştiriyormu dökülen saçları yerine getiriyor mu:26: öperim kocamann
evet olabilir, onu 1 kere kullandım. nohut tanesi kadar koydum avcuma saçımı öyle yıkadım ama o kokuyu atamadım saçımdan 2 gün. o yüzden pes dedim
yaşasın sinamekii
kontess; ben yarın akşam 8. kürümü yapıp,iki hafta ara vermeyi planlıyorum.. fakat bu arada sarımsaklı şampuana devam etsem mi? yoksa bu iki haftada hiçbir karışım uygulamasam mı?? :96:
off ben hala başlayamadım.:18:daha doğrusu tam olarak karar verememiştim.yapıcam edicem
diyodum ama ... bu kez gerçekten kararlıyım.haftasonu inş.almayı düşünüyorum.saçlarımın uzamasını
istediğime karar verdim aslında mesele bu.sarımsaklı şampuana başladığım beri saçlarımdaki dökülme
baya azaldı.o yüzden saçlarımın hem bakımını yapmak hemde uzatmak istiyorum...
kontesim sen sarımsağı sütte kaynatıyor musun? koku olmaması için.ben kaynatmadan denemiştim
daha önce ve çok kokuyodu.kokmadı diyenlere şaşırıyorum
şimdi sütte kaynatıyorum.öyle yapıyorum.ayrıca yanlardan açıldı birazsarımsak sürüyorum.
iyi geliyo sanki ama daha erken tabi.... foto paylaştın mı yakın zamanda kontes?sadece ilk sayfadakiler
mi var? bayılıyorum saçlarına kontesssss nazarım değmesin:87:
arkadaşlar sarmısağı saça sürsem daha etkili olmazmı? deneyen varmı aramızda??
sarımsak saç diplerini yakıyor mu ?
anam o zaman bırakıyım ben ya
fayda sağlayayım derken zarar vermeyeyim aman
yani sinemaki kürüyle birlikte 2 ayda 4 cm mi uzuyr saçların cnm ben boşuna mı üzülüyorum yani haftada 1 cm uzamıyor diyebi kaç gün sonra 4. kürümü uygulcm mesela ama 1.5 cm uzama var sadece...:26:
hemen hemen öyle oluyor canım evet
dönem dönem uzama artıyor,dönem dönem azalıyor
tam gaz olmuyor yani hep.
ay neden bi kaç uygulamada üzülüyosunuz uzamıyor diyee
bu kadar takmayın,kürü yapın sadece
emin olun uzayacak
zaten saçta boya yoksa
1-2cm lik uzamaları fark etmeniz çok güç olur
Kontescim yarına aktara uğrayacağımdasarımsaklı şampuan ve sinameki,bemiks ve badem yağına ek olarak birşey almam gerekiyor mu ?
Kontescim yarına aktara uğrayacağımdasarımsaklı şampuan ve sinameki,bemiks ve badem yağına ek olarak birşey almam gerekiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?