Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

wuuuu ne kadan uzamışşşş canımkom benim saçlarım zaten uzun totoma kadar bu kür saçı besliyor mu peki yani gürleştiriyormu dökülen saçları yerine getiriyor mu:26: öperim kocamann

bu kür değil de sarımsaklı şampuan besliyor ve dökülmeyi engelliyor kuşum
bence dene :78:

kaynatıyorum canım evet
baya fark ediyor koku olayı
yakın zamanda paylaşmadım,sadece 2 ay önceki halim var işte en son
ondan da dibim gelmiş 3-4 cm

yani sinemaki kürüyle birlikte 2 ayda 4 cm mi uzuyr saçların cnm ben boşuna mı üzülüyorum yani haftada 1 cm uzamıyor diye bi kaç gün sonra 4. kürümü uygulcm mesela ama 1.5 cm uzama var sadece...:26:

arkadaşlar sarmısağı saça sürsem daha etkili olmazmı? deneyen varmı aramızda??

bence sürme canım. geçen gün kuafördeyken bi kadın da sordu kuaföre sarımsağı saçıma direkt
sürsem bişey olur mu diye. kuaför sakın öyle bişey yapma, sarımsak saç derini yakar ve hiçbi faydası
olmaz dedi. yine de karar senin tabi

küre başladıktan sonra saçlarım çok yağlanmaya başladı bıraktım ben de malesef

yani sinemaki kürüyle birlikte 2 ayda 4 cm mi uzuyr saçların cnm ben boşuna mı üzülüyorum yani haftada 1 cm uzamıyor diye bi kaç gün sonra 4. kürümü uygulcm mesela ama 1.5 cm uzama var sadece...:26:

hemen hemen öyle oluyor canım evet
dönem dönem uzama artıyor,dönem dönem azalıyor
tam gaz olmuyor yani hep.
ay neden bi kaç uygulamada üzülüyosunuz uzamıyor diyee
bu kadar takmayın,kürü yapın sadece
emin olun uzayacak
zaten saçta boya yoksa
1-2cm lik uzamaları fark etmeniz çok güç olur

bu ayki tüm özel günleri biirrr birrr kaçırıyorum iyi mi
unutuyorum hep...
bugün de özel bi tarihmiş, inş unutmam da yaparım 1 saatcik de olsa

Son düzenleme:

cnm saçlarım belimi geçiyordu benim çok öncelerden başlamıştım uygulamaya ben sinemakiyi 8 kür yapmıştım bayaa da uzatmıştı ama bir ay önce yaklaşık bi 10 cm gitti kuaför hatası nedeniyle şu an belimin üzerinde biraz... bi an önce eskisi gibi olsun istiyorum sabırsızlığım o yüzden :18: saçlarım da boyalı sürekli diplerden takip ediyorum boya olmasa zor hakkaten 1-2 cm i farketmek..

Kontescim yarına aktara uğrayacağımda sarımsaklı şampuan ve sinameki,bemiks ve badem yağına ek olarak birşey almam gerekiyor mu ?

Kontescim yarına aktara uğrayacağımda sarımsaklı şampuan ve sinameki,bemiks ve badem yağına ek olarak birşey almam gerekiyor mu ?

ben cevaplayım canım
sinamekili kür için sinameki,bemiks ve badem yağı yeterli :)
sarmısaklı şampaun almana gerek yok herkes kendi yapıyor burda doğal hem de ama sen bilirsin :)

kızlar herkese slm.aranıza yeni katıldım.kontescim sana bi sorum olcak saçına bu bakımı yapmadan önce saçlarının uzama durumu nasıl dı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…