aaa uzamış uzamış ıslak çeksen daha belli olurdu.nemliyken bile belli...
benim aklıam takılab bişey avr cnm şimdi sen bu kürü yaptn ve saçın uzadı.ama uzayınca kendi saç rengin hiç gözükmüyor???yoksa tekrarmı boyadın aynı renkten.dipler kndi saç renginde olamsı gerekirdi :87:
Hadi ya evet gerçekten kolay taranıyor ama kırıklarada iyi geliyor diye sevinmiştim ya
yok yapmıyo canım
ben sarısından da pembesinden de kullandım. diplere sıkma yine de.
ama gayet rahat taranıyo onunla :)
kepeğin nedeni başka bir şey olmasın?
bana mı canım bu soru?benim aklıam takılab bişey avr cnm şimdi sen bu kürü yaptn ve saçın uzadı.ama uzayınca kendi saç rengin hiç gözükmüyor???yoksa tekrarmı boyadın aynı renkten.dipler kndi saç renginde olamsı gerekirdi :87:
yok sanmıyorum benim kafamda normalde kepek olmaz zaten
kontesçiğim ve arkadaşlar aranıza yeni katıldım...arkadaşlar yorularınızı bekiliyorum.. saçlarım okadar cansızki ne yapıcağımı şaşırdım. saç uçlarm kuru ne yapmalıyım bana menekşe yağını önerdiler ama bilmiyorum aramızda kullanan varmı? arkadaşlar sinemkiyede kullanmaya başladım. ama ben bütün saçıma sürüyorum sizce doğru yapıyorum..bde sinemaki saçlarımı dogunlaştırımı yorumlarınızı bekiliyorum ..
hg canım öncelikle
sinameki dolugunlaştırır mı emin değlim hatta sanmıyorum
tüm saça sürenler var mı aramızda bilmiyorum,ben sadece diplere sürüyorum
kuru olan saç uçlarına zeytinyağı ısıtıp sür
bi de gliserinli bakımı uygula canım
ben sinamekili kürü önce saç diplerime sonra tüm saçlarıma uyguluyorum
parlattı, yumuşattı ama dolgunluk vermedi. ve saçlarım uzadı sanki
yarın 3. kürümü yapcam. :94:4. kürü yapmadan ölçmicem dedim ama sonucu görmek istiyorumm:92:
kontescim saçlarını bu sürede hiç kestirdinmi benim saç uçlarım çok kuru kestirsemde kırık kestirmesemde bu kürü bu hafta 5.kez uygulayacağım acaba kırıklardanmı etki etmedi uff kuaföre gitsem yarısını keser kendimde beceremiyorum kesmeyi. gliserinli formülünüde uyguluyorum. ama röfleden mahvoldu. acaba seninkini sarımsaklı şampuan mı uzattı diye düşünüyorum. sinamekeyi yapım ben sadece. sarrımsak kokusuna dayanamıyorum çıkartcam diye saçımı daha beter ediyorum. benimki de uzasa
bende simdi 4.kürü uyguladım ama ilk 3 kürde sanki bi fark yokmus gbi geldi uygulamaya devam bu kadar kişi memnunsa vardır bi hikmet insallah benimde uzun saçlarım olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?