Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

magrentama ek olarak
eğer saç uçların için gliserinli bakımı da yapacaksan
bir şişe de gliserin yağı al canım
ben ona geçmedim canım bu kürü yaptığımda uçlarına da sıkıyorum biraz :) zaten bu aralar sallıyorum yeni bişeye geçmeyim hiç :)
yarın alesim var kızlar
dualarınızı esirgemeyin

canım ales nasıldı yeni gördüm :)

sarımsaklı şampuan koku bırakıyomu kafada yaa bıraksa kullanmaz zaten kimse:82: ama okul falan var sonuçta emin olayım istedim ..önce sarımsaklı şampuan sonra normal şampuanla yıkasam..kokusu kalırmı genede?? bide tv de sütte haşlayıp kullanın sarımsakları diyodu onu denedim hiç koku kalmıyo gerçekten ama kafamda hiç yanma falan olmuyodu o işe yaramıyodu galiba:26:

ya canım bnde bırsey sorcam sana bu arada çok gzller maşallah saçlarınnnnnn rengıde çok gzlll tıpkı bnm ıstedgm bır renk onun hakkındada bılgı alablrsm çok mutlu olcm ... şimdi o bakımı saçna uygulmdn önce sçlarnn durumu nsldıı yanıı bnm sçlarm tıpkı snn anlttgn gbı çokk kırık var gögs hzmda hanı sçlarmı kestrdktn snra uygulsam daha ıımı snç alrm ? sn nasıl başladn .s.s.s

canım ilk sayfada 2 foto var farkettiysen
bakım öncesi ve sonrası şeklinde.
bakıma başlamadan önceki halim orda mevcut yani.
renk kuaförün becerisi,dore altın kahve olarak geçiyor ismi.
kesim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
ben 2ayda 1 kırıklarımı aldırdım hep düzenli

Son düzenleme:

süt olayını yapıp da kullanıyorum ben bi süredir
yanma bende de yok ama diğeriyle de yanmazdı zaten
sadece koku olayı bayacana bi azaldı

kızlar benle neden ilgilenmediniz anlamıyorum.kontescim nerdeyse topiğin yarısından fazla sayfalarını inceledim baktım herkese cvp vermişsin ama beni iplemedin neyse canın sağolsun.senin saçlarını gördükten sonra gaza geldim bende başladım küre ayrıca sarımsaklı şampuan da yapıyorum.daha bir kere uyguladım.ilerleyen zamanlarda uzama olsada olmasada foto koycam.öpüyorum hepinizi.sevdim ulen sizi

nerde yazdın kız , hiç görmedim prd
sorun neydi?

kontesim nerelerdesin bakem sen?
selam kızlar bende 4 hafta uyguladım 5.haftamda yapamadım henüz sanki birazcık uzama var gibim :) bir hafta sallasam sorun olmaz inşallah :)

bugün 5. kürümmmmmmmm haftada 1 artık saç maskesini yapıyorum sonra uçlarına saç losyonu aldım avondon süper gerçketn ..ohhh misler gibi olacak yaza kadar saçlarımmmm:)))))

meraklısı için saçlarımın son uzunluğu...

uzadıkça 'hepsinin aynı boyda olması' bozuldu tabi...
yakın zamanda hizalatmak lazım.
şimdi gitsem eminim ki baya kesicekler.
o yüzden kesilmiş hali bu uzunlukta olacak kadar uzayınca gitmeyi düşünüyorum kuaföre.
karışık bi cümle oldu ama idare ediverin :78:

Son düzenleme:
kontescim hoşgeldin tekrar.. ben bişi sormak istiyorum bilgin var mı acaba :26: saçlarımı brezilya fönü yaptırıcam aynı zamanda küre devam edicem acaba etkisi devam edermi uzama konusunda kürün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…