Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben ikinci kürü uyguladım ve kuaföre fön çektirmeye gittim, saçların canlanmış çok sağlıklı, hiç fönle kırma zedeleme dedi fön çektirmeden gönderdi beni :/ umarım öyledir maş. maş:) kaldı ki öyle çok bekletmedim bir saat beklettim ve tüm saçıma uyguladım önce diplere, sonra tüm saça. zaten saça akıyor ister istemez.

ben haftada 2 kere yapıyorum cuma günü 3. kürümü yapmış oldum sağlıklı oldular ama uzama olmadı sanırım biraz zaman sonra oda olur.:81::81:

slm. bende 4. uylamayı yaptım resim çektim ama ekleyemiyorum... sanki bi kaç cm fark var gibi ama anlayamadım nasıl resim yükleyecem kızlar..

ben haftada 2 kere yapıyorum cuma günü 3. kürümü yapmış oldum sağlıklı oldular ama uzama olmadı sanırım biraz zaman sonra oda olur.:81::81:

canım sen haftada 2kere uyguluyorum demişsin bende 2kez kürü uygulamak istiyorum ama saça zararı olmazmı?? kontes haftada 1 kez uyguluyorum yazmış..haftada 2 uygulama bşi olmazmı yazarsan sevinirim...

Geçen sene bu kürü denemiştim ve saçlarımda gerçekten uzama oldu, 5 ay kullanıp bıraktım ama sarımsaklı şampuanı denememiştim dün ilk kürüme başladım ve sarımsaklı şampuanıda ilk defa kullandım saçımda hiç koku oluşmadı 4-5 tane iri sarımsağı rendelememe rağmen hemde.. teşekkürler kkontess cim Birde maya süt karışımınıda içmeye başladım başka bir topicte okumuştum onudayaza kadar uzaması lazım saçlarımınnn ve inanıyorumki hem uzayacak hemde güçlenecek

rica ederim canım
hayrını göresin inş:82:

canım sen haftada 2kere uyguluyorum demişsin bende 2kez kürü uygulamak istiyorum ama saça zararı olmazmı?? kontes haftada 1 kez uyguluyorum yazmış..haftada 2 uygulama bşi olmazmı yazarsan sevinirim...

ben daha çabuk uzar belki diye yaptım ama bilmiyorum zararı olurmu olmazmı ..

kontess; ben yarın akşam 8. kürümü yapıp,iki hafta ara vermeyi planlıyorum.. fakat bu arada sarımsaklı şampuana devam etsem mi? yoksa bu iki haftada hiçbir karışım uygulamasam mı?? :96:

off ben hala başlayamadım.:18:daha doğrusu tam olarak karar verememiştim.yapıcam edicem

diyodum ama ... bu kez gerçekten kararlıyım.haftasonu inş.almayı düşünüyorum.saçlarımın uzamasını

istediğime karar verdim aslında mesele bu.sarımsaklı şampuana başladığım beri saçlarımdaki dökülme

baya azaldı.o yüzden saçlarımın hem bakımını yapmak hemde uzatmak istiyorum...

kontesim sen sarımsağı sütte kaynatıyor musun? koku olmaması için.ben kaynatmadan denemiştim

daha önce ve çok kokuyodu.kokmadı diyenlere şaşırıyorum

şimdi sütte kaynatıyorum.öyle yapıyorum.ayrıca yanlardan açıldı biraz sarımsak sürüyorum.

iyi geliyo sanki ama daha erken tabi.... foto paylaştın mı yakın zamanda kontes?sadece ilk sayfadakiler

mi var? bayılıyorum saçlarına kontesssss nazarım değmesin :87:

wuuuu ne kadan uzamışşşş canımkom benim saçlarım zaten uzun totoma kadar bu kür saçı besliyor mu peki yani gürleştiriyormu dökülen saçları yerine getiriyor mu:26: öperim kocamann

Kızlar kırıklar için zeytin yağı demişinizde onu sürersek bitlenmeyelim

yoğurt sürer gibi sürmezsen sorun olmaz...bide zeytinyağı hakiki olursa etkili oluyor :)
saçınıza bi poşet geçirin derim..kafanız terlediğinde daha da etkili oluyor.
20-25 dak.sonra kafanızı suya değdirmeden önce yağlı saçınıza şampuan yedirin kuru kuru..sonra durulayın...
ben 10 yıldır röfleliyim..
bi de lorealin ürünleri de kullanırım

arkadaşlar sarmısağı saça sürsem daha etkili olmazmı? deneyen varmı aramızda??

ben denemedim ama kaşa sürüp olumlu sonuç elde eden kişiler duydum.
ben direkt sürmeyi tercih etmiyorum çünkü deriyi yakıyor canım
tahriş ediyor yani
saç çıksın diye uğraşırken bir de deri yaraları elde etmiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…