kontes kaç günde bir yapıyosun bakımı??
bilemiyorum ki yapıdan mı dersin :26:
bu ayın bakım günlerini de kaçırdım halbuki
ama yine de diplerim geldi baya
kkontes şimdi kestirme cnm dediğin gibi kestrdiğinde de bu boyda olucağı zaman git 1 ay önce benim de saçlarım bu boydaydı bi 5-10 cm gitti kuaför sayesinde..tekrar o boya getirmek için uğraşıyorum 1 aydır tekrar başladım sinemakiye 2 cm uzama var nasıl sence bi umut var mı :97:
oooo kontes masallh senin saçlar ışık hızıyla uzuolar
kür yapmadan öncede böle hızlımı uzuolardı??yoka bunun hikmeti kür mü??
saç sefadan tırnak cefadan uzar mış,,sefan çook olsun bacımm
yılan yağı hiç kullanmadım canım ne desem yalan olur
karışımı her seferinde taze taze yapmanı öneririm
walla sen bilirsin kuşumKontesim canım ben özel günlerden ziyade her hafta çarşamba yapıyorum saence yapmamayımda özel günlerdemi yapayım ..gerçi onuda kaçırdım ..ocak ayında ona göremi yapsam yoksa her hafta çarşamba mı ne dersin . Balı m canım :)
bu arada saçların harika ya bewnim daha omuzlarımdan biraz aşağıda ..offfff delki olacam ...
Kullandığın şampuan ne senin onlarıda yazarmıısn kuzum yaaa
amin canımkontes bende malzemeleri aldım yarın yapacağım.fakat aklıma takılan bir şey var.rendeleyip şampuana kattığımız sarmısak saçlarımızın arasına girip kalmıyormu? saçların çok güzel uzamış bu arada....darısı başımıza...
çok sağol cvp için kontes...
bende arkadaşın sorduğu soruyu soracaktım,akşamdan yapıp sabah yıkasak olurmu diye?gerçi bemix'in kokusu dayanılacak gibi değil ama etkisini arttıracaksa bekleriz sabaha kadar...
birde ben sinamekiyi kaynatıp suyunu sprey kutusuna doldurdum,baktım biraz fazla olmuş içine bir kaşık değilde 3-4 kaşık kattım,4 tanede bemix kırdım ekledim .bir kaç hafta kullanırım diye..umarım yalnış bir şey yapmamışımdır.uzun süre dayanır yani bu karışım...
yaptığı karışımı bir seferde değilde bekleterek bir kaç seferde süren varsa yazarsa sevinirim...bozulmaz inşallah yaptığım karışım...
ya ben bu konuyu gördükten sonra başladım tam bir aydır her cuma yapıyorum ama tık yok(
uzamıyor, şu anda da saç kürüm başımda bekliyorum ama çok bekleteceğim sabah yıkayacağım bı sefer, belki faydası olur.
sarımsaklı şampuan ve bademyağlı bemiksli kür ikisini birlikte yapıyorum TIK YOK.
nasıl olmaz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?