Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

polen maskesi hiç duymadım ve kullanmadım canım
sağlık için yararlı olduğunu biliyorum ama saç için hiç duymadım:26:
kilo yapıyorsa yeme işinin yanından bile geçmem
ama maske denebilir gibiymiş sankim

hakikaten kızlar... benim saçıma etki etmedi belki amaa tırnaklarıma etti.

ben de parmaklarımla sürüyorum, fısfıs kullanmıyorum. ve güçsüz kırılgan uzamayan tırnaklarım vardı tırnak yeme alışkanlığım olduğu için ama bu kürü yaptığımdan beri tırnaklarım çok değişti ben de allah allah süt içiyorum ondan mı acaba diye düşnüüyordummm

saçıma yaramadı tırnağıma yaradı maş. barakallah.

ben bu akşam yaptım polen maskesini...ama evde çörekotuyağı ve susam yağı olmadığı için bende badem yağı ve zeytinyağı ile yaptım...arada değişiklik olsun diye aklıma geldikçe yapacağım.10-15 günde bir falan..2-3 saat beklettim yıkadım.saçlarım yumuşacık oldu ve tararken toplasan 10 tel dökülmedi valla.isteyen varsa yapsın..çok etkiliymiş polen şaç çıkartmada.dökülmeyide kesiyormuş..bizim kürümüzün sarmısaklı şampuanıyla yıkadım ben saçlarımı...denemek isteyen varsa deneyin arkadaşlar...herşeyi denedik birde bunu eksik bırakmayalım dimi??
benim saçım dökülmüyor normalde ama çok uğraşıyoruz saçlarımızla.föndü,düzleştirmeydi,maşaydı derken ....arada beslemek lazım kökten uca kadar...polenin içindede yok yok...bence güzel besler saçı...her hafta sinamekili kürü yapıp 15'te birde bunu yapacağım ben...bakalım sonuç ne olacak:26:

bu arada kontesçiğim 3.kürü uyguladım iki gün evvel.valla gözle görülür bir uzama var saçımda..ölçmedim ama belli uzadığı...eşimin saçları yastığına tutam tutam dökülürdü.sarmısaklı şampuandan başka şampuan bırakmadım banyoda görünen bir yerde..(kendim son şampuanlama için sakladım sarmısaksızı) eşimin dökülmesine fayda edecekmi diye denedim bir nevii..mecburiyetten onunla yıkadı saçlarını yani,ama dökülmesi o kadar azaldıkiiii...her sabah yastığına bir kedi yatmış gibi saç içinde oluyordu yastığı,şimdi dikkatli bakmassam göremiyorum bile valla...çok teşekkürler bir kez daha...

selam kızlar sinameki kürünü diplere mi tüm saça mı uyguluyosunuz bu arada benim saç rengim açılıyo sankii

rica ederim canımmm

Çok sevindim bunaaa , ben de hazırlayayım eşime... Eşin sarımsaklıdan sonra normal şampuanla yıkıyor mu canım? Koku durumu nedir? Şampuan bırakmamışsın ya ortada o yüzden sordum... Eşin kaç günde bir kullanıyor sarımsaklıyı?

selam kızlar sinameki kürünü diplere mi tüm saça mı uyguluyosunuz bu arada benim saç rengim açılıyo sankii

Köklere uygulanıyor canım. Boyalı saçlarda renk açması yapabiliyor muş ama boyasızlarda öyle bir durum oluşturmuyor. Benim saçımda boya yok, rengine birşey yapmıyor haliyle..

ayeser eşim sarmısaklı şampuanı 3 haftadır falan kullanıyor.kendide farketti dökülmenin durduğunu...bu sabah bile konuştuk hatta.sarmısaksızı ortadan yok ettim diye garibim duş jeliyle yıkamış saçını sarmısaklının ardından:))) ben biraz fazla rendeledim galiba çok ağır kokuyor çünki...5-6 dişti sarmısak ama iriydi dişler..artık istesemde bırakmaz sanırım sarmısaklı şampuanı.o sebeple çıkarttım ortaya kokusuz şampuanı:))sende dene eşine,gerçekten çok iyi gelecek emin ol..ben sinamekiliyide samısaklıyıda epey bir kullanacağım...sonra bir kaç hafta ara verip tekrar devam...o ara verdiğim dönemdede başka yağlar vs.. yapacağım ama boş durmak yok.yaza rapunzel olarak girelim dimi eskiden belime kadardı saçlarım,doğum sonrası dökülme başlayınca kısa kestirdim ilk kez ama şu aralar omzumun altına indi yaza umarım belime gelir bu kürlerle...polenide tavsiye ederim...iyi geldi gibi bana...
birde saç kırılınca uzamıyor ama kuaföre gidince zoraki uzattığımız 2 cm saçıda kesiyor.ben dün yine kk'de kırıkları kendimiz alabilmemiz için bir yöntem gördüm şimdi kendim onu yapacağım...iki üç ayda bir iki parmak kestirmekten de kurtaracağım saçlarımı....

çok heycanlı bir şekilde dün kürme başladım amaa içine badem yagı harıcınde sarmsak yagı + yılan yagı da eklıorum kürü dıblerime sürdükten sonra zeytınyagı ıle sç uçlarna masj yapıorm ılk denememdi faydsnı görursem paylşrm sızınle kızlarr .... =)

canım mrb. kırıklar için yöntemi nerde gördün acaba, benim saçlarım kısa oldugu ve dengesiz bi yapısı olduğu için sürekli düzleştirmek ya da maşa kullanmak zorunda kalıyorum , bu yüzden kırıklarım çoğalıyo kuaföre gitsem zaten zar zor uzayan saçlarım aynı boyuta geliyo :84: kürü de uygulamak için sömestrı bekliyorum

Köklere uygulanıyor canım. Boyalı saçlarda renk açması yapabiliyor muş ama boyasızlarda öyle bir durum oluşturmuyor. Benim saçımda boya yok, rengine birşey yapmıyor haliyle..

boya en son 3 sene önce yaptırmıstım üstüne de kestirdim ama bilemiyorum

Teşekkür ederim canım. 100 ml ye 1 diş düşecek şekilde yaptın değil mi? Sormak istediğim kaç günde bir yıkıyor saçını? Hergün mü yoksa?
Ben sarımsaklıyı kullanmıyorum, çok dökülmem yok. Tek tük. Ama eğer dökülme yaşarsam kullanırım tabi, aklımda... Uzatma kürünü de iki kere yaptım, üçüncüyü yarın yapacağım. Yaklaşık iki cm uzadı saçım..
Bir soru daha: Poleni nereden alıyorsun ve nasıl hazırlıyorsun ne kadar polen ne kadar yağlardan? ayrıntılı anlatırmısın?

Unuttuğum birşey daha:
Saç kırığı kesme yöntemi buradaki yöntem mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/401104-kiriklarini-kendisi-kesip-cabuk-uzamasini-saglayanlar.html
burada bir soru sormuştum bir bakar mısın?

ben sarımsaklı sampuana yeni başlıcam ama sütte kaynatıp koymayı düşünüyorum kokusu için yine etkili olur muuuuuuuuuu ?

brcuk ve ayeser kırıkları almak için şu linkten faydalandım.kk'nın bir linki olduğu için eklemekte sakınca yoktur umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...lari-kestirmeden-kiriklari-almak-resimli.html
birde ben 400 ml'lik bioblas şampuana 6 iri diş sarmısak rendeledim.rendenin ince tarafıyla.
ben uğraşmiim her seferinde diye sinamekili karışımıda biraz fazla yaptım.doldurdum sprey kutusuna her hafta kullanıyorum.her seferinde yapmıyorum yani..gerçekten saçım gözle görülür şekilde uzadı.4.kürü yaptım az evvel. bende diplerine bu kürü yapıp saç uçlarıma ısıttığım zeytin yağını sürüyorum parmak uçlarımla.kurumasını önlemek için.saçlarımızı fönlerken,kuruturken,düzleştirirken vs.. olan uçlarına oluyor çünkü..uçlarıda nemli ve canlı tutabilmek için beslemek lazım dimi...?

polen maskesinide tv8'de ebru şallı vermişti .o bir yemek kaşığı poleni 4 yemek kaşığı sıcak suyla eritti.içine 1 yemek kaşığı susam yağı,bir yemek kaşığıda çörekotu yağı ekledi.karıştırıp parmak uçlarıyla masaj yaparak yedirin saçınıza dedi.
ben evde o yağlar olmadığı için kendime göre değiştirip yaptım. 1 yemek kaşığı poleni 2 yemek kaşığı sıcak suyla erittim.içine 2-3 yemek kaşığı sızma zeytin yağı,ve 2-3 yemek kaşığı badem yağı ekledim ılık ılık sürdüm saç köklerime.bekledim 2-3 saat yıkadım.yıkadığınız suda çok sıcak olmasın kıslar.bu tümkürler için geçerli bir şey.çünki sıcak su sürdüğümüz şeyleri ve kokularını saça sabitliyor.ılık su ile yıkamak lazım.
poleni aktardan bulabilirsin ayeser.çok uygu fiyata satılıyor.bir çok şeyede iyi geliyor.cilt maskelerine falanda kullanılıyor.içiliyor hastalıklardan korunmak için vs...

çok teşekkür ederm [/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Sağol tatlımm... Benim de bugün kür günüm. Evde misafir var, bir akrabamız, yatmadan yapacağım. O şekilde yatıp sabah yıkayacağım bu seferlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…