Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kontess geçmiş olsun canım .

Arkideşlerrrrrrr bu kür muhabettini anlayamadım :26:

Ya bir de bu karışımı akmadan saçınıza nasıl sürüyorsunuz ?
saol livcim
nesini anlamadın canım?ilk sayfadaki mesajımda çok açık yazdım halbuki:26:

ohh yandaaannn

saol livcim
nesini anlamadın canım?ilk sayfadaki mesajımda çok açık yazdım halbuki:26:

Yok canım benim çok güzel yazmışsın Şeyi anlayamadım yani 7-8 haftadan sonra ara vermemiz gerekiyormuş ya o neden ?

Bir de bunu akıtmadan nasıl saça sürüyorsunuz ? :44:

Son düzenleme:
ara dönemimdeyim ve saçlarım daha çok uzadı bu ara dönemde. nasıl mutluyum anlatamam 3 aya belime gelicekler kontesim allah razı olsun senden tuttuğun altın olsun

Yok canım benim çok güzel yazmışsın Şeyi anlayamadım yani 7-8 haftadan sonra ara vermemiz gerekiyormuş ya o neden ?

Bir de bunu akıtmadan nasıl saça sürüyorsunuz ? :44:

bebişim bu tarz kürler ara verilerek uygulandığında daha iyi oluyor,yani bu şekilde uygulanması gerektiğini söylüyor bitkici amcalarımız bi de sinameki tembellik yapıyormuş bünyede... (kabızlık için kullanılır bi de bu ot , ama çok içince baarsaklar tembelleşiyormuş)

diğer soruna gelince, spreyli şişe kullanıyoruz liv'im

Son düzenleme:
Selam kızlar, sinamekiden oldum olası nefret etmişimdir ama madem ki saç uzatıyormuş öyleyse denemekte yarar var diye düşünüyorum.Bu konuyu açan değerli arkadaşı Kontes öncelikle sana teşekkür ederim...

25 Ocak'ta ilk kürümü yapacağım, ama sormam gereken bir şey var; Sarımsaklı şampuan kullanmayacağım çünkü saçlarım zaten çok ama ince telli, bu tarifde yağ olarak badem yağı verilmiş ben bunun yerine susam yağı kullansam olur mu acaba çünkü badem yağı sarışınların saç rengini koyulaştıran bir yağ bu yüzden kullanmam sakıncalı, birde ben bemix haricinde bepanthene ve evigen de eklemeyi düşünüyorum sizce olumlu bir etkisi olur mu yoksa hiç eklemesemde olur mu ne dersiniz üstadlar?
Bu bakıma ek olarak günde 300 mcg biotin içmeye başladım bu gün itbarı ile...

6. kür benmde kahküller için başlamıştım gerçekten uzama var
arka da daha çok uzama yapıyo bu kür kahkül tarafı yavaş uzuyo sanki yada bana öyle geliyo :97:
10. kürden sonra ara vericem

ben hem bemiks hem bepanten eklıyorum bu güne kadar bi sorun olmadı

rica ederim canım hg
öncelikle susam yağı hiç kullanmadım ,ne desem yalan olur...
bepanten yenileyici ,onarıcı özellikte evigen ise e vitamini
e vitamininin saça ne yararı olur bilmiyorum,netten bi araştır istersen
ona göre eklersin ya da eklemezsin

Hoş bulduk :)E vitamini saç dökülmesini durdurur, gerçi dökülme problemim yok ama sarımsak yerine geçer diye düşündüm aslında :)

Son düzenleme:
şampuanım az kalmıştı içine büyük bi tane sarımsak rendeledim bugün.
ama o rendelediğim sarımsaklar saçımda kalmaz değil mi beyaz beyaz :44:
sinameki de aldım. kkontess seninkiler gibi olsun saçlarımmmm

Gerçektende çok güzel uzamış saçları, darısı başımıza

ben rendelemedim 2 ye 3 böldüm koydum içine:86:
sarmısağı azıma sürmedim bu yaşa kadar ama kafama sürmek nasip oldu
her duştan sonra saçlarım ve banyo sarımsak kokusu içinde kalıyokuruyunca saçlarım koku gidiyo ama

yok canım kalmıyo
zaten ben önce elime dökerim şampuanı , sonra saçıma sürerim
elime gelen olursa şişeye geri atıyorum

darısı başına diyeyim

bende başladım sinamekiye birde şampuanıma çam terebentin koydum bi sorum var sinamekiyi illa haftada bir mi yapmamız gerekiyor ben bu aralar evdeyim 2-3 günde bir yapmayı düşünüyorum tatil bitene kadar sonra haftada bir yaparım diye düşünüyorum öylede olur mu

Saçlarının boyası ne renk arkadaşım,sarı saçlarda rengi değiştirirmi acaba bu kürler...Saç rengimi değiştirmesinden korktuğum için birtürlü cesaret edip başlayamıyorum

canım birazcık okusan...?
inanır mısın belki bin kere cevapladım şu sorunu :84:

Gerçektende çok güzel uzamış saçları, darısı başımıza

evet darısı başımıza, saçımıza

yok canım kalmıyo
zaten ben önce elime dökerim şampuanı , sonra saçıma sürerim
elime gelen olursa şişeye geri atıyorum

darısı başına diyeyim

dün uyguladım hem şampuanı hem de sinamekiyi.
saçımda koku kalacak diye korkmuştum ama hiiiiiiiiiiç kokmuyor :81:
şu an saçımın hali senin ilk resmindeki gibi. belki azıcık daha uzun. rengi de aynı. uzarsa davul zurna çaldırcam burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…