Saçlarının boyası ne renk arkadaşım,sarı saçlarda rengi değiştirirmi acaba bu kürler...Saç rengimi değiştirmesinden korktuğum için birtürlü cesaret edip başlayamıyorum
Benim saçlarm bal rengine benziyor biraz boya üstüne boya yaptığım için değişik bir renk oldu.Değiştirir, biraz daha açılır saçlarının rengi ama o kadar da kötü olucağını zannetmiyorum.Hem biraz öyle durursun sonra yine istediğin renge boyarsın.ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela..=)
Benim saçlarımda sarı, rengini açabilir sorun yok ama böyle kızıl kızıl acayip bir renk yaparsa yanarım, boyama şansım hiç yokKestane kebap acele cevap, sarışın veya röfleli saçlı olupda saç rengi bozulan var mı aranızda acaba?
Benim saçlarımda sarı, rengini açabilir sorun yok ama böyle kızıl kızıl acayip bir renk yaparsa yanarım, boyama şansım hiç yokKestane kebap acele cevap, sarışın veya röfleli saçlı olupda saç rengi bozulan var mı aranızda acaba?
röfleliyim azcık açıldı ama oda zaten yıkadıkça bile açılan bi ton.bide ben güneştede duruyorum çok.ona rağmen kayda değer bi açılma yokk.
saç renginde çok büyük bi değişim yapmıyo ki koyu renkse açıyo galba biraz
Madem saç renginde bir değişiklik yapmıyor yarın aktardan alıp başlıyorum......
canım birazcık okusan...?
inanır mısın belki bin kere cevapladım şu sorunu :84:
benım saçlarım platındei turuncuya çevirdi.sonra tamamen acıcı sürmek zorunda kaldım.:84:başka förmul yok mu?
Ya bende bundan korkuyorum işte,şimdi yine içime şüphe düştü,benim saçlarımda sarı,saç rengimi çok seviyorum değiştirirse çok üzülürüm...
Ya bende bundan korkuyorum işte,şimdi yine içime şüphe düştü,benim saçlarımda sarı,saç rengimi çok seviyorum değiştirirse çok üzülürüm...
selamlar.. kontesin tarifinden uzun süredir haberdarım. ancak uygulamaya geçen ay başlayabildim.
aktara gidip sinamekiyi badem yağını aldım. sarımsağa dokunmaktan bile nefret ettiğim için sarımsak yağı aldım. akrardaki kız birde yılan yağı verdi. mutlaka dene dedi. onuda alıp eczaneden bemikside alarak tüm malzemeleri tamamladım. ancak ne yalan söyleyeyim saçlarıma uzamadığı için kıyamadım ve kırıklarını aldırmadım. eve gelince tıpkı söylendiği gibi karışımı hazırlayıp haftada 1 kez kullandım. fakat enteresan bir şekilde saç kırılarım kayboldu. hemde saçlarımın pırıl pırıl göründüğünü eşim dahil etrafımda çok kişiden duydum :) dün kuaförün yolunu tuttum. saçlarımdaki koyu renk boyadan kurtulmam gerekiyordu. kuaför saçlarımın çok sağlıklı olduğunu yapılacak saç açma işleminden de etkilenmeyeceğini söyledi. gerçektende saçlarım yapılan işlemlerden hiç etkilenmedi. ancak benim 2 ayda 1 cm ancak uzayan saçlarım kürü uyguladığım 1 ayda tam 3 cm uzamış. açık ve net bir şekilde görünüyordu kuaförde. tabii bende işin sırrını kuaförüme anlattığımda hayret etti. malzemeleri tek tek not aldı.kendiside yapacakmış:) saçlarım gayet sağlıklı bir şekilde uzuyor şuan. bu yüzden tarifi veren arkadaşıma çoook teşekkür ediyorumsağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?