Canım çok heveslenme, bazı kişilerde işe yaramıyor malesef. Umarım sende yarar...
kesinlikle doğru düşünüyorsun canım... düzleştirici ve maşa saçları çok yıpratıyor. birde iyi düşün iyi olsun felsefesine çok inanırım bensaçlarına bu kürün iyi geleceğine ve uzayacağına inanarak yaparsan daha faydalı olacaktır bence :)
heh evet aynen öyle dedimAzmimle bullduuumm canım
-- canım benim çok karışık oldu
ilk aylar düzenli yaptım hep
yani 8 kere yaptım 2 hafta ara verdim yaklaşık 2010 şubatına kadar
sonra saç boyattım diye 2 ay kadar hiç yapmadım,rengin sefasını süreyim dedim
sonra başladım yine hooppp sinüzit oldum 1 ay da öyle kaynadı
sonra yaz geldi, yaz boyunca 5 kere ya yaptım ya yapmadım
sonrasında da sadece özel tarihlerde yapmaya başladım
zaten o tarihlere göre yapınca otomatikman ara da vermiş oluyorsun.
özetle; kaç kere yaptım, kaç kere ara verdim bilmiyorum---
Aynen böle demişsin
Düzenli bi şekilde (8 kerede 2 hafta arayı vererek) yapıcam inş Sevdiceğim askerden geldiğinde upuzun olsun saçlarım istiyorum 7 ayım var
Ben de bu kürü yaptırdığımdan beri nerdeyse hiiiç fön çektirmiyor ya da maşa yaptırmıyorum çünkü saçlarım çok hoş duruyor, ah keşke azıcık da uzasaydı:)
bu cuma son kürümü yapıp ara vereceğim, belki arada uzar.. bilemiyorum artık, beklemeye devam:)
heh evet aynen öyle dedim
hadi bakalım ya Allah bismillah o zaman
Kontescim ben 15 ocak cuma günü bu kürü uyguladım ve dün saçlarımı kestirdim ama uzunlugu gene aynı omuzlarımda. Kuaför saçlarımın çok güzel ve sağlıklı oldugunu söyledi. Hatta saçlarında kırık yok denicek kadar az dedi.. Küre devam edicem. Bu kesimden sonra sence daha etkili olur mu?
Birde canım bu özel gün mevzuu ne açıklarsan sevinirim..
2.kürümü uyguladım
huh niye :90::90::90:
3 kür uyguladım hiç bakmamıştım bende ne kadar uzadığına bu sabah hadi bi bakayım dedim ve evet saçım 1 cm uzamışşşşöyle mutlu oldumki anlatamam inşallah yaza kadar istediğim uzunluğa gelicek saçlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?