Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Canım çok heveslenme, bazı kişilerde işe yaramıyor malesef. Umarım sende yarar...

Evet prensesciim inanmak lazım, bu kürü bikaç kere daha okumuştum ama görsel bişi olmayınca inanmıyo insan, Kontes'in resimleri görünce dahada inancım arttı 7 aya bi ilerleme muhakkak olur heralde ya

Ben de bu kürü yaptırdığımdan beri nerdeyse hiiiç fön çektirmiyor ya da maşa yaptırmıyorum çünkü saçlarım çok hoş duruyor, ah keşke azıcık da uzasaydı:)

bu cuma son kürümü yapıp ara vereceğim, belki arada uzar.. bilemiyorum artık, beklemeye devam:)

heh evet aynen öyle dedim
hadi bakalım ya Allah bismillah o zaman

evett tatlım haklısın benım saçlarım bukle bukle dalgalı idi ama saçıma yapmadığım işkence kalmadığından bağımsızlığını ilan etti garip bi şekle giriodu kendi kendine kurudugunda, kürden sonra baya havalandı yatarken sadece tepeye topuz yapıp yattım sonuç harikaydı sabah föne maşaya hiiiç gerek yookk

Eşim askerde ve gelene kadar uygulıycam,yarın alacağım bu malzemeleri umarım işime yarar,saçalrım iyi uzar zaten ama fazlası olsada olur yani :)))

Kontescim ben 15 ocak cuma günü bu kürü uyguladım ve dün saçlarımı kestirdim ama uzunlugu gene aynı omuzlarımda. Kuaför saçlarımın çok güzel ve sağlıklı oldugunu söyledi. Hatta saçlarında kırık yok denicek kadar az dedi.. Küre devam edicem. Bu kesimden sonra sence daha etkili olur mu?

Birde canım bu özel gün mevzuu ne açıklarsan sevinirim..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben size bi tavsiye vereyim,sinamekiyi çok kaynatın yani rengi kopkoyu çay gibi oluncaya kadar..ben cezveyı arayıp bulmaya üşendiğimden kendi yöntemlerimle kaynattım yeterınce kaynatamadıgım için kepek ve yağlanma yaptı yani bu hataya düşmeyin az kaynatmayın sinamekiyi tamamen çeksin su koyulaşsın :))

1. kürümü uyguladım inş. uğuzun olucak saçlarımm
Ama ben ne fön ne maşa yapıyorum yinede kırılıyor yaa

temizlenen saç daha sağlıklı uzar canım
özel gün olayı şudur http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Ben de dördüncüyü yaptım. Hiç bakmıyorum ama ne kadar uzadığına...

3 kür uyguladım hiç bakmamıştım bende ne kadar uzadığına bu sabah hadi bi bakayım dedim ve evet saçım 1 cm uzamışşşş öyle mutlu oldumki anlatamam inşallah yaza kadar istediğim uzunluğa gelicek saçlarım....

Bende uzama yok. Hep ön tarafından ölçtüm gerçi. Belki arka taraflardan uzamış olabilir. Neyse saçlarım o kadar da kısa sayılmaz. Önüme aldığımda kol altımla aynı hizada. En azından bakım oluyor bu kür. Belki de ben farketmeden uzuyordur da...

huh niye :90::90::90:

beğendim çok smiley i ondan cınım
her yerde onu kullanasım geliyo

neren ölçtünüz nasıl ölçtünüz bende en önden ölçüyüm bari du

Son düzenleme:
saçlarımda boya var canım küre başlamadan önce boyamıştım yastığımdan aldığım bir tel saçı baya cetvele koyup ölçtüm

Son düzenleme:
Bu kürü uygulayanların saçlarında sonrada en ufak bir yağlanma falan olmadı mı ?? Tabii boyalı saçlarına.. Eğer olmadıysa bende yapmayı düşünüyorumm..=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…