Bu kürü uygulayanların saçlarında sonrada en ufak bir yağlanma falan olmadı mı ?? Tabii boyalı saçlarına.. Eğer olmadıysa bende yapmayı düşünüyorumm..=)))
Çok bekletirsen veya badem yağını fazla kaçırırsan yıkadıktan sonra yağlı kalabiliyor. Ancak ertesi gün tekrar yıkayınca sorun olmuyor. Bunların dışında saçın yağlanması normal seyrinde.
Peki ideal bekletme süresi ne kadar? Birde anladığım kadarıyla bir yemek kaşığı koyuyoruz badem yağını ?
kızlar benim saçlarımda kepeklenme yaptı sinameki birde alnıma yakın yerlerde saç diplerinde sivilcelenmeler oldu neden acaba fikri olan varmı:44:
Kepeklenmeyi bilemeyeceğim ama sivilce yağdan sanırım, benim de alnımın üstlerinde sivilcelenme oldu.
Japongülü nickli bir kuaför arkadaş açmıştı ilk bu konuyu, onun verdiği tarifte 1 tatlı kaşığı badem yağı konması gerektiği ve yarım saat bekletmenin yeterli olacağı yazıyordu. Yani badem yağı şişesinin kapağının alacağı kadar da koyabilirsin ama yağlanma yapmasından endişe duyuyorsan 1 tatlı kaşığı yeterli.
Ben 1 tatlı kaşığı badem yağı koyarak en fazla 1 saat bekletiyorum, daha fazla beklettiğim zaman ne kadar yıkarsam yıkayayım, o gün yağdan kurtulamıyorum yoksa.
Bu arada 4 hafta oldu başlayalı, henüz çok belirgin bir uzama yok, 1 cm kadar uzadı. Ama benim normalde bir ayda 1 cm uzamazdı o yüzden gelişme benim için :) Toplamda 10 kere uygulayıp 2-3 hafta ara vereceğim, o zaman anlarız artıkın.
Rica ederim, bakalım artık diplerden takip ediyorum ben de ama bir yandan uçlarda kırık gördükçe kesip durduğumdan uzatabilecek miyim emin değilim :) Hayalimizdeki sağlıklı uzun saçlara kavuşuruz umarım hepimiz :)
Saçlar boyalı anlaşılan.=)) Ben boydan takip ediyorum zaten 2 aydır badem yağı kullandığım için saçlarım epey uzadı inşallah sinameki sayesinde daha da uzıycakk inş inş. =)) kırıkların gittiğine daha çabuk uzar saçların çnkü kırıklar olduğu zaman saç oksijen alamıyormuş o yuzden uzaması geç oluyormuş öyle duymuştum.=)) Amin canım amiinn =))
Hehe bunca sene kestire kestire yeteri kadar havalanmıştır bu saçlarKuaför 5-10 cm kesmesin diye ben de artık kendim kesiyorum gördüğüm kırıkları. Bakalım artık, cümlemize
dökülme için sarımsaklı şampuanı tavsiye ederim canım3 ayda süper uzamış ama benim saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyede iyi geliyomu tabi uzamasınıda istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?