kontesçiğim her şey için bir kez daha teşekkürler cnm...yaklaşık 1,5 aydır uyguluyorum bu kürü.ve 5 cm kadar uzadı saçlarım.ve yumuşacık oldu.parlaklaştı..15-20 gün daha devam edip ara verip tekrar başlayacağım...sayende ipek gibi saçlarım oldu..teşekkürler bir kez daha....
Aaaaahadi ya bir anda döküyor demek peki ne kadar dölüyor bir avuç falan mı? Bak şimdi kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mı diye.Tamam sonradan gayet güzel oluyor ve dökülen saçların yerine yenileri çıkıyorda çıkana kadar iki gıdım saçla mı durucam ben :S
Elini korkak alıştırma derim canım, hiç merak etme çünkü normalde zaten 1 hafta 10 gün içerisinde dökülmesi muhtemel saçları o anda döküyor sonrada hızla uzatıyor yani zaten dökülecek miyadı dolmuş olan saçları döküyor, ekstra bir dökme etkisi yok, kullan derim...benim saçlar o ara boyadan yanmış omasına rağmen ben terebentin sayesinde saç kremi kullanmazdım mesela o derece etkili bir şey terebentin...
Pekala o zaman madem dökülmesi muhtemel olanları o anda döküyor kullanayım bakalım.=) Saç kremi kullanmaya gerek bile kalmıyor yani o zaman neden ben bu zamana kadar haberdar olmadım bu terebentinden.=) Çok teşekkür ederim canım benim.
Olsun zararın neresinden dönersen kardır, benim saçlarım ince telli ve düz ayrıca yanık yanıktı biliyorsun ama tüm bunlara rağmen krem kullanmadım yıllardır o açıdan iyi çünkü ince telli düz saçların varsa bu aynı zamanda hacimsiz saçlar demektir + krem kullanırsan saçlar kafana iyice yapışır :)
evet kullandigimda benimde yapisir, nefret ederim sac kreminden
o dediğin şey ne canım:26:
egzamanın bir çeşidi.kepeğin daha da beteri.kabuk kabuk oluyor.kaşınıyor yara vs...
kkontescim ya,
benim saçlarda kına var..kınanın da üstüne olur mu bu sinameki acep?
saçlar erkek gibi kesildi benimde,salak kuaförüm yaktığı için
ay bir şey soracağım kızlar..
bu çam terebentini şampuana mı katıyoruz?
ay bir şey soracağım kızlar..
bu çam terebentini şampuana mı katıyoruz?
evet canım
kkontescim ya,
benim saçlarda kına var..kınanın da üstüne olur mu bu sinameki acep?
saçlar erkek gibi kesildi benimde,salak kuaförüm yaktığı için
kkontes birşey sormak istiyorum.
Bu sinameki bemix bademyağı üçlüsünü nasıl hazırlayacağım..
Bide benim saçlarım inceldi bayağı bu karışımı yapsam nasıl olur yada başka bi önerin varmı?
senin saçlarına bayıldım buarada çok güzel maşallah
kkontes birşey sormak istiyorum.
Bu sinameki bemix bademyağı üçlüsünü nasıl hazırlayacağım..
Bide benim saçlarım inceldi bayağı bu karışımı yapsam nasıl olur yada başka bi önerin varmı?
senin saçlarına bayıldım buarada çok güzel maşallah
Tatlım sayfanın başında yazıyor nasıl yapıldığı.
buldum cnm bakan kör gibi görmemişim..teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?