buldum buldum (sinamekili kür: 1tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatın,ılıyınca içine 1çorba kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin.saç diplerinize sürün.4-5saat bekleyin ve yıkayın.)
başka bir öenrin varsa bekliyroum yine kkontes:)
Canım sinamekili kür mü saç kıkardı sende? Yoksa sarımsaklı şampuanı da mı kullanıyorsun?
Ne ieş yarıyor canım? Ben bi ara bal herşeye faydalıdır diye kendime bir kür hazırlamıştım. Bal ve baden yağından oluşan. Saçımı yumuşatmıştı ve parlatmıştı. Ama çok iyi durulamak gerkiyor.
Ne işe yaradığını da duydun mi peki kkontes?
Nasıl kullanmak lazım acaba , bir araştırayım. Kırıkları da onarıyorsa. Kesmekten kestirmekten kurtuluruz. Zaten artık kendim alacağım kırıklarımı. Öğrendim buradan bir iki birşey
Saçlara parlaklık veriyor ve güçlendiriyormuş
SAÇ PARLATICI BAL MASKESİ : 1 çay kaşığı balı, 4 bardak sıcak suda eritin. Saçlarınızı şampuanladıktan sonra hazırlamış olduğunuz suyu saçlarınızın dibine çok fazla değdirmeden uçlarına doğru uygulayın. Daha sonra durulama yapmadan saçlarınızı kurutun. Parlaklığı görünce şaşıracaksınız
Böle kullanılıyormuş canım
ups kına mı :26: inan ki hiç bir bilgim yok
kınalı biri de olmadı hiç topikte
ilk mesajı okumakla başlasan.benim saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyi durdururmu saç çıkarırmı saçları gürleştirirmi bu kürler kontesscim bi seylerden baslamak istiyorum
Bulursun canım. Eczane ve aktar varsa buldun demektir. Çok kolay bulunan malzemeler ve de çok hesaplı.Çok harika saçLarın vaR Can ama b o maLzemLeri bu ez<ik yeRDe buLamamm
Çok harika saçLarın vaR Can ama b o maLzemLeri bu ez<ik yeRDe buLamamm
Canım benim ablamın saçları da kınalı 3 yıl kadar önce yapmıştı kınayı ama hala çıkmadı saçından.Sineamekinin kınalı saça bir zararı olmuyor heralde ablamla beraber yapıyoruz sinamekini ve 2. kürümüzü de bugun yaptık kötü bir etkisi olmadı.Ancak biraz rengi açıldı gibi gerçi bu boyalı saçlarda da oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?