Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ilk sayfada yazılanlardan başka bi önerim yok canım ne yazık ki.
ben de sadece onları kullanıyorum.
teşekkürler

Saçlara parlaklık veriyor ve güçlendiriyormuş

Nasıl kullanmak lazım acaba , bir araştırayım. Kırıkları da onarıyorsa. Kesmekten kestirmekten kurtuluruz. Zaten artık kendim alacağım kırıklarımı. Öğrendim buradan bir iki birşey

SAÇ PARLATICI BAL MASKESİ : 1 çay kaşığı balı, 4 bardak sıcak suda eritin. Saçlarınızı şampuanladıktan sonra hazırlamış olduğunuz suyu saçlarınızın dibine çok fazla değdirmeden uçlarına doğru uygulayın. Daha sonra durulama yapmadan saçlarınızı kurutun. Parlaklığı görünce şaşıracaksınız

Böle kullanılıyormuş canım

Sağol tatlım. Araştırdım da ben de bu kullanımı bulmuştum. Daha denemedim.

Bende denemedim daha sinamekiyi yaptıkdan sonraki yıkamamda bunuda son durulama suyu olarak kullanmayi düşünüorm :26:

benim saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyi durdururmu saç çıkarırmı saçları gürleştirirmi bu kürler kontesscim bi seylerden baslamak istiyorum

bende 3 kere denedm (1 i badem yağsız sabredemediğim için) 2 si de 2 gn arayla yaptım ara vermek zorunda kaldım çünkü şampuan bitti :) kürü uygulayınca çok baıkmlı oldu saclarm ama uçları berbat yanık oldu düzleştrciden 1 kullanımda hmn yanıo önceden öyle değildi aceba nie öyle oldu yha fikri olan var mı

benim saçlarım çok dökülüyo acaba dökülmeyi durdururmu saç çıkarırmı saçları gürleştirirmi bu kürler kontesscim bi seylerden baslamak istiyorum
ilk mesajı okumakla başlasan.

Çok harika saçLarın vaR Can ama b o maLzemLeri bu ez<ik yeRDe buLamamm
Bulursun canım. Eczane ve aktar varsa buldun demektir. Çok kolay bulunan malzemeler ve de çok hesaplı.

Ben bir kutu bemix kullnadıktan sonra bepanthenee geçtim. daha bir ampul kullandım. Ne oldu ki?

sağol tatlım ..

ben de ilk kez yapacağımbirazdan,sinamekinin demlenmesini bekliyorum..
bemix yoktu,bepanthene aldım bende..

inşallah iyi olur :)

yaptım ve bekliyorum..yalnız suyunu biraz fazla koymuşum .
neyse bir sonraki sefere daha iyi ayarlarım.

Kkontescim,
bunu haftada 1 mi 2 mi yapıyorduk?
:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…