Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim bu sarımsaklı şampuanla ilgili bir sorum olacaktı...

Her yıkamada kullanmıyorum, kullandığım zaman da cidden hem durularken hem kuruturken dökülmenin azaldığını fark ediyorum.
Ancak sarımsaklı şampuanı kullanmadan saçımı yıkadığım zaman dökülme konusunda bir değişiklik olmuyor, yine eskisi kadar dökülüyor. Acaba uzun süre belli periodlarda düzenli olarak kullanmak mı gerekli sarımsaklı şampuanı? Yoksa tam tersi saçı alıştırmamak için arada bir mi kullanmak lazım?

kaç kere yaptın canım?

Canım daha ilk yapışım...Ancak saç uçlarım kupkuru oldu,bu hoşuma gitmedi...İlk yapışlarda böyle oluyormu ? Bu arada ben içine 1 kaşık kadar da çamterebenti kattım...Uzatırmı bilmiyorum ama eğer böyle kupkuru yaparsa saçlarımı bu kürü uygulamam.

canım öncelikle şöyle ki
daha 1 kere yaptıysan 'saç rengim değişmedi' demen pek sağlam bi bilgi olmuyor. (bi önceki mesajına dayanarak söylüyorum bunu)
ilk yapışta zaten ne saç rengi değişir ne de bariz bir uzama olur
önce bi saç kendine gelir...
1ay kullanırsın sonra diyebilirsin uzadı/uzamadı, renk değişti/değişmedi diye.

ikincisi; saç uçlarına kullanma? ki biz kullanmıyoruz zaten.
kullansan da kuruluk yapmaz,hiç yapmadı.
ya saç tipimiz çok farklı senle ya da terebentinin suçunu küre atıyorsun

cok daha bir formül biliyorum badem yağından daha güzel ve etkili çörek otu yağı maydoz tohumu defne yagı ve zeytın yagı eger ılglenırsenız tarıfını yazabılırım:)
ilgilenenler için 'uyguladım,şu sonucu elde ettim ' şeklinde başka bir topik açabilirsin canım
buranın misyonu ne yazık ki benim yazdığım + uyguladığım kürden ibaret.
denemediğim bilmediğim şeyleri benim adım altında önermezseniz memnun olucam.
sonra bana çemkirenler olabiliyor

bu bende de oluyor.
arada bir kullanma konusunda ise şunu diyebilirim; sarımsaklı şampuanı zaten yazın kullanmıyoruz.
hatta ben baharda vazgeçiyorum kendisinden
sadece kışın + sonbaharda kullanıyorum

saç uçları bile çok yumuşadı bu sinamekili kürle ..en azından benimki.
yumuşacık oldu ve çok az krem kullandım..hatta kullanmasam bile olurdu..

sağol Kkontescim ya :):90:

İlk yazdığım msjlardan itibaren kürün saç rengimi değiştirmesi korkusundan dolayı küre başlayamadığımı yazmıştım ve kullanıpta renk değişikliği olanlarda bilgilendirmişti beni,yinede bir denemek istedim kürü.10 kez yaptım filanda demedim zaten sonunda yaptım ve saç rengimde değişiklik olmadı diye yazdım.
Saç uçlarıma kürü uygulamadım zaten,kürü uyguladıktan sonra saç uçlarım kupkuru oldu dedim.Sağlıklı saç nasıl olur,ayda kaç cm uzar bilgim var sonuçta.Ve defalarca boya uygulamama rağmen sağlıklı ve yumuşak saçlarım var ve ayda 2 cm filan uzuyor saçlarım.Sonuçta bu kürü uygulayan herkes gibi bende kürü uyguladıktan sonra saçımda hissettiğim değişikliği yazdım buraya.
Doğrusu cvp verme tarzınızı pek beğenmedim.

bu tarz bi durum yaşayan olmadı.
yaşadığınız değişiklik (kurulaşma) konusunda ters bi şey demedim zaten.
çam terebentin de eklemişsiniz,sebebi o olabilir dedim.
tepki gösterdiğim şu mesajınızdı
Kızlar bu kürü yaptım ve saç rengimde bir değişiklik olmadı...Saçlarım sarı olduğu için yapmaya korkuyordum ama boşuna korkmuşum...
cevaben dedim ki ; zaten 1 kere uygulamayla renk değişimi olmaz ki.
takıldığım durum bu.
1kere yapıp 'rengim değişmedi' derseniz bu yanlış bilgi konumuna girebilir.
kürler ilk uygulamada sihirli değnek etkisi yapmaz
bu yüzden kişileri 1 uygulamaya göre yönlendirmemiz yanlış olur.

ve günde bin kere aynı şeyler sorulup yorumlanınca
cevaplarım bu şekilde oluyor kusura bakmayınız

Sevgili kontes şunu anlamadım burda amaç senin açtığın topicte kendi reklamını mı yapmak yoksa bi şekilde saçların kısalığından yakınan çare arayan insanlara yaptığın kürden memnun olman üzere insanlara yardımcı mı olmak istemen anlamadım..

Herkese ilk sayfada bilgilerini vermişsin hemen hemn bütün sorulacak sorulara.. hani bana yazdığım şeyleri sorma diyosunuz ya her soru soran kişiye.. peki anladık sormayalım haklı olabilrsin.. başka alternatifi olan kürler hakkındada bu konu başlığı altında paylaşımlar istemiyorsun yorum olmasın diyorsun ne alalaka anlamadım.. burda konu amacından sapmıyorki zaten ilk sayfada uzunca ne yazmak istediğini, nasıl bir yol izlediğinden bahsetmişsin kendi adın altında.. diğer kişilerin yazdığı kürler senin adının sağında yazmıycak neden herkes sana cemkirsinki burdaki amaç saç uzatmak bu konu içeriğinde başka kürler yapılamaz diyip ambargo komakta neyin nesi çözemedim.. onu sorma bunu yazma diyorsun ozamn gerıye sadece bu topicte fayda gördüm yada görmedim msjlarından başka bir şey yollanmamalı..

Bu arada bunları seni terslemek, kızdırmak, burda anlamsız sorun yaratan biri olmak için sölemiyorum kırmakta istemiyorum sadece merakımdan soruyorum sakın topicte huzur bozan kişi olark algılama beni.. bende bu dediklerini yaptım memnun kaldıklarım var ve süreklide takip ediyorum ama milleti örgütleyip yok ilk sayfada yazan sorulara diğer arkadaşlarda cvp vermesin falan noluyoruz okul ortamında gibi yasaklar, burayı bi çare olark okuyup araştıran kişilerin sorduğu sorular karşısında anlamsız öğretmen edasında ilk sayfaya bak demen çok manasız geliyor! sürekli bu yorumlarınla karşılaşmak neden bilmem sinirimi bozdu.. lütfen kimse ittifak kurup beni yerden yere vurma derdine düşmesin bütün herşey olumlu olack diyer birşey yok eleştirelerede açık olacağını umuyorum ii geceler..

bizim de kastettiğimiz oydu zaten canım
bu soru çok gelir oldu, ilk mesajda düzeltme yapayım bari.

Kuşuumm tatlı badem yağımıydıı yaa ben 4 kürdür normal badem yağıyla yapıyorum ama genede uzama oldu minnak bişi uçlarımda hafif bi kuruluk var benimde yağdanmı kaynaklanıyo acaba diye düşünmekteyim şuan neyse bundan sonrakileri tatlı bademle yapim evde oda var

Kontesiim

ilk mesajı kimse okumuyor. ve ben boşuna yazdığımı düşünüyorum artık...
bu topik 1 senedir açık ve 'burdaki bakım nedir' sorusunu bile gördüm
bana da yazık değil mi?
tek bir kelime bile okumadan soru soruyor insanlar
ben makina gibi aynı şeyleri bin kere yazmak cevaplamak zorunda mıyım?
ilk mesajda gayet ayrıntılı yazdım, sorular ışığında eksikleri görüp sonradan ekleme de yaptım.
özelden mesajlar yağıyor o ayrı bi de burda cevap vermediğimde azar / trip yiyorum.
madem kimseyi ilk mesaja yönlendirmiyim, her sayfada defalarca aynı şeyleri cevapliyim + bi de özelimden gelenlere yazayım aynı şeyleri he?
kendini yerime koy bi de öyle düşün.
defalarca aynı sorular geliyor,sıkılıyorum artık aynı cevapları yazmaktan
1 değil 2 değil...
hiç cevaplamamış olsam amennah,benim ö*üzlüğümdür haklısındır ama her ayrıntıyı yazdığım halde hiç okunmadan aynı şeylerin sorulmasına kimse katlanamaz

ve evet bu topiğin amacı deneyimleri paylaşmak
sarımsak kokusuna süt önerisi geldi,terebentinler havada uçuştu,başka yağlar şunlar bunlar... onlara lafım yok
ama gökten iner gibi 1 kereliğine gelip 'şu tarif süper yapın' diyip kaçan insanlara kızıyorum!

topiği takip ediyor olabilirsin ama tüm sayfaları okumuş, birebir cevaplamış, özelden de yardım etmeye çalışan biri olarak söz konusu olayı daha geniş çaplı gözlemledim.
tavrım bu yüzden.
iyi günler.

Son düzenleme:

keşke onu sorsaydın burda badem yağı diyince direkt tatlısını verdiklerinden,diğeri aklıma bile gelmedi.
dün düzelttim ilk mesajımı
prdn kuşum

Kızlar bu kürü yaptım ve saç rengimde bir değişiklik olmadı...Saçlarım sarı olduğu için yapmaya korkuyordum ama boşuna korkmuşum...

Aynı şekilde bende 2 seans yaptım bir problem yok çok şükür.

Hmm bepanthene kullanıpda uzama elde eden varmı diye sordum benden başka ama sen daha 1 ampul kullanmşsın
Ben bemiks+bepanthene+evicap kullanıyorum ama 2. seans olduğu için tabii bir değişiklik yok...

Çamterebentin bu tarz bakımların içinde kullanılmaz canım çünkü uçucu yağdır, bunu şampuanın içinde kullanmalısın, eğer bakım olarak kullanmak istiyorsanda sabit bir yağ ile birlikte %50 karıştırarak kullanman gerekir.Bence bu kür için zeytinyağı, badem yağı veya susam yağı en mantıklı seçenekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…